Beneficiile siropului LIVECOM de la Ayurmed pentru sănătatea ficatului

LIVECOM Sirop
Share the joy

Beneficiile siropului LIVECOM de la Ayurmed pentru sănătatea ficatului

Iată-ne trecuți de sărbătorile pascale, pregătiți pentru petrecerea de la 1 Mai și pentru anotimpul cald, învăluit în fum de grătare și distracție cât încape. România are o gastonomie pentru orice tip de gurmand, de la cel pretențios la cel pofticios… și de ce să nu recunoaștem că în anumite situații oricare dintre noi întrecem puțin măsura, atât la ora mesei cât și la timpul petrecut departe de patul odihnitor.

Ei bine, aceste două tipuri de excese sunt inamicul cel mai periculos al ficatului, organul considerat laboratorul organismului pentru că are mai mult de cinci mii de funcții, cele mai multe dintre ele legate de metabolismul nutrienților din alimentele pe care le consumăm.

Ficatul este responsabil pentru filtrarea tuturor substanțelor pe care le ingeram, de la cele din alimente și băuturi, până la medicamente care uneori pot deteriora funcțiile ficatului. Acesta îndeplinește funcții de sinteză, degradare, transformare, activare, inactivare, detoxifiere, depozitare, reglare metabolică și multe altele.

Desigur, de-a lungul vieții ne întâlnim cu tot felul de situații, când la recomandarea medicului trebuie să urmăm un tratament sau la diverse petreceri facem exces de mâncăruri care stresează ficatul. Iar pentru a completă scenariul, uneori pe lângă acestea, aducem în organism și o cantitate nepermisă de alcool. Aceste lucruri cauzează daune la nivelul ficatului și acesta trebuie ajutat pentru a se recupera.

Din fericire, ficatul este singurul organ care se regenerează cu ușurință. De aceea pentru a avea un ficat sănătos și pentru a evita bolile hepatice eu obișnuiesc să iau diverse suplimente care protejează și îmbunătățesc funcțiile ficatului. Iar cele mai bune suplimente sunt cele de la Ayurmed, obținute din plante indiene, culese din zone nepoluate.

Suplimentele ayurvedice sunt produse complexe și complementare, adevărate descoperiri revoluționare, menite să ofere soluția perfectă nevoilor fiecărui consumator. Acestea nu au efecte adverse și nu crează dependență putând fi consumate de aproape oricine.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete și siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – București.

LIVECOM Sirop

Cum funcționează ficatul?

În timpul digestiei, ficatul produce bilă, o substanță care ajută intestinul să descompună grăsimile și să metabolizeze substanțele nutritive, toxinele și medicamentele ingerate, alcoolul etc.

Din acest motiv dieta este un factor foarte important atunci când vorbim despre îngrijirea ficatului și a stării de sănătate în general. Orice exces sau lipsă de nutrienți are repercusiuni directe asupra sănătății ficatului și implicit asupra întregului organism.

LIVECOM Sirop susține procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind astfel la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al colesterolului și lipidelor din sânge.

Ce ar trebui evitat pentru a menține un ficat sănătos?

Băuturile alcoolice sunt extrem de toxice și nocive pentru întreg organismul, dar în special pentru ficat. Atunci când sunt metabolizate acestea afectează direct celulele ficatului. Zaharurile rafinate, alimentele cu mulți conservanți și grăsimile săturate, de asemeni agresează ficatul. Alimentele de origine animală cu niveluri ridicate de aminoacizi sunt greu de digerat, fapt pentru care supun ficatul unui stres suplimentar.

Amintiți-va că alimentația precară nu are atât de mult de-a face cu cantitatea de mâncare, ci este direct proporțional influiențată de calitatea alimentelor. O persoană supraponderală sau obeză poate avea o deficiență de vitamine și alți nutrienți, deoarece în ciuda consumului unei cantități mari de alimente, dieta nu este echilibrată.

Ce este benefic pentru sănătatea ficatului?

Diverse studii științifice arată că cofeina și teina din ceai și cafea, consumata cu moderație, stimulează digestia și ajută la eliminarea toxinelor. În plus acestea conțin antioxidanți care stimulează regenerarea celulară.

Cereale integrale, fructe uscate și leguminoasele conțin grăsimi sănătoase, fibre și minerale care îmbunătățesc și susțin funcția hepatică.

Alături de acestea o hidratare corectă și multă mișcare, au grijă de sănătatea generală a organismului.

Cum identificăm probleme ale ficatului

Ficatul joacă un rol vital în metabolismul energetic și în sintetizarea substanțelor nutritive. Oboseală, durerile abdominale, digestia greoaie sunt doar câteva semne pe care ni le poate da ficatul nostru atunci când este suprasolicitat, iar evacuarea toxinelor de la nivelul lui nu se mai produce în mod eficient.

Cum ajutam ficatul sa isi revina din excese alimentareLIVECOM Sirop

O dieta adecvata si curele de detoxifiere sunt esențiale pentru sănătatea ficatului, mai ales după sărbători când de multe ori facem excese alimentare. Noi trebuie sa avem grijă și să luăm măsuri pentru a ajuta ficatul sa elimine toxinele acumulate si, de asemenea, grăsimile care sunt depozitate odată cu toxinele în ficat.

O dieta uşoară, săracă în grăsimi și suplimentul ayurvedic LIVECOM SIROP m-au ajutat pe mine sa îmi recapăt energia după prepararea și degustarea meselor de Paști.

Plantele din care este obținut acest sirop au efect de curățare, drenare și de regenerare a celulei hepatice. Un adevărat protector al ficatului, siropul ayurvedic LIVECOM contribuie în mod eficient la sănătatea și vitalitatea organismului chiar și în condiții de stres, oboseală, suprasolicitare sau convalescenţă.

După cum vedeți, mai am doar câteva doze și pot spune ca acest sirop a fost ”mană cerească” pentru mine în recuperarea energiei. Chiar dacă excese culinare nu prea am făcut, oboseala acumulată la curățenia de primăvară și prepararea bucatelor tradiționale, mă doborau în fiecare an.

Descriere oficiala LIVECOM SIROP

  • ajuta la mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si componentelor sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, substante toxice);
  • sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;
  • protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
  • sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului;
  • sustinerea organismului in situatii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Experienta personală după consumarea LIVECOM SIROP

Pentru că are în compoziție zahăr  LIVECOM SIROP are un gust delicios, ușor de înghițit chiar și pentru cei care nu suportă tabletele. Efectul nu întârzie să apară și chiar de a doua sau a treia zi simți că lucrurile sunt pe făgașul normal.

Nu este prima dată când consum acest supliment, l-am mai avut și sub formă de tablete, dar am avut și un alt flacon pe care le-am achiziționat vara trecută, așadar este un supliment la care apelez ori de care ori simt nevoia de o doză de energie. Pentru mine  Livecom Sirop de la Ayurmed este ca un buton de refresh care da un restart funcțiilor hepatice.AyurmedModul de utilizare si doza recomandata:
Copii 1-5 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 6-14 ani: cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 min. inainte de masa. Se administreaza minim 1 luna, optim 3 luni.

Flaconul are 100 ml și în acest moment costa 9,50 lei.  Vine în cutie de carton însoțit de prospect.

Tu cum ai grija de sănătatea ficatului tău?

1 Comment on "Beneficiile siropului LIVECOM de la Ayurmed pentru sănătatea ficatului"

  1. Interesant supliment. Avand in vedere ca am probleme de acest fel e mult probabil sa incerc si eu acest sirop. In mod normal tin regimul recomandat de medic, dar nu pot nici eu mereu, mai ales ca am abia 27 de ani si poftesc la o gramada de chestii (totodata, tin regim de mai bine de 10 ani). Uneori ma mai ajut de diferite suplimente si medicamente pentru a-i da metabolismului un boost. Iti multumesc pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*