Spirulina Star de la Ayurmed, te ajuta sa invingi astenia de primavara

Spirulina Star
Share the joy

Spirulină Star de la Ayurmed, te ajută să învingi astenia de primăvară

Când am devenit mamă, am fost copleşită de griji. Tot ce îmi doream era ca pruncului meu să nu îi lipsească nimic şi să fie sănătos.

Totul a mers perfect până am început grădiniţa. Apoi a început lupta cu mucii şi tusea. Oricâtă grijă aveam, oricât de natural şi sănătos îi dădeam să mănânce, mergea o săptămână la grădiniţă şi una stătea acasă.

Aşa am ajuns să cunosc cel mai bun sirop de tuse din câte există: Coughend Fără Zahăr de la Ayurmed.ayurmed

Brandul Ayurmed este binecunoscut atât la nivel naţional cât şi la nivel european şi internaţional. Ayurmed este pentru mine puterea vindecătoare a naturii, închisă într-o capsulă sau într-o linguriță de sirop binefăcător.

Ayurmed oferă suplimente alimentare naturale, de peste 17 ani. Remedii create folosind cele mai bune ingrediente naturale, extrase din Munţii Himalaya, din zone situate la altitudini înalte, lipsite de poluare, extrase utilizând cea mai performantă tehnologie de producţie. Siropul Coughend a fost singurul care a funcţionat la copilul meu, astfel când Brander m-a invitat în campania de testare a produsului Spirulina Star de la Ayurmed, nu am stat nici o clipă pe gânduri.

SPIRULINA STAR este un supliment alimentar ayurvedic care conţine o combinaţie originală de Spirulină plantensis şi Withania somniferă, care datorită conţinutului bogat de minerale, vitamine şi aminoacizi ajută la mineralizarea şi vitaminizarea organismului şi funcţionarea optimă a acestuia. Prin aportul bogat de proteine, vitamine şi minerale este utilă persoanelor care au un regim alimentar special (hipocaloric, vegetarian, tineri şi vârstnici) pentru menţinerea energiei şi rezistenţei organismului, redând vitalitatea acestuia.

Ce este spirulina?

Spirulina este o algă care are o formă de spirală (de aici numele), albastra-verzui în prezenţa clorofilei care dă culoarea verde şi a ficocianinei, pigment care dă culoarea albastră. Aceasta este un supliment nutritiv cu proteine ​​de valoare biologică ridicată având o varietate surprinzătoare de substanţe nutritive, vitamine, minerale, acizi graşi esenţiali, proteine, acizi nucleici (ADN şi ARN), clorofilă şi o gamă largă de fitochimicale.

Cu alte cuvinte aduce organismului același aport de nutrienți ca un grătar de carne roșie.

Spirulina este folosită de secole, de oamenii din întreaga lume, fiind recunoscută pentru propietătile sale aproape miraculoase, de a menţine sănătatea şi vitalitatea organismului.

Consumul de spirulină, îmbunătăţeşte funcţiile organismului, eliminând oboseala, rezultatele deficienţei alimentare şi contribuind la îmbunătăţirea imunităţii.

Spirulina Star

La ce ajută o cură de spirulină?

 • un ideal supliment alimentar anti-îmbătrânire datorită valorii nutriţionale concentrate şi conţinutului ridicat de antioxidanţi, încetineşte degenerarea celulară şi îmbătrânirea
 • conţinutul ridicat de beta – caroten ajută la păstrarea sănătăţii ochilor şi menţine o vedere excelenţă
 • ideală pentru sportivi, ajută la susţinerea efortului şi este săracă în calorii
 • ajută la detoxifierea organismului
 • datorită conţinutului de vitamina E, calciu, fosfor, fier şi magneziu, precum şi a vitaminei B12, ajută la revitalizarea organismului
 • este un regenerator puternic al florei intestinale şi un activator puternic al mecanismelor de detoxifiere celulare
 • ajută la regenerarea funcţiilor ficatului şi protejează rinichii
 • elimină orice deficit alimentar din organism
 • elimină oboseala

Funcţia cea mai importantă este probabil echilibrarea sistemului imunitar şi protecţia organismului prin neutralizarea radicalilor liberi, de stresul oxidativ şi procesele degenerative, menţinând astfel capacitatea de autoapărare a organismului. După o cură cu spirulină, imunitatea ajunge la cote înalte, organismul fiind capabil să elimine viruşi şi bacterii pentru care în mod normal aţi fi luat medicamente.

Produsul este 100% natural şi conţine ginseng indian pe lângă spirulină. Ginsengul indian este cunoscut pentu că ajută la creştere rezistenţei la stres a organismului, totodată creşte funcţiile neurologice, ajută la îmbunătăţirea memoriei şi chiar a vitalităţii sexuale.

Produsele marca Ayurmed se adresează tuturor tipurilor de consumatori, tineri sau persoane în vârstă, femei sau bărbaţi, copii şi adulţi. Datorită faptului că sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu crează dependenţă şi nu au efecte adverse.

Mod de utilizare şi doza recomandată:

 • Copii 7-14 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi.
 • Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.( eu am luat cate o tabletă de 3 ori pe zi)

Se administrează cu ½ ora înainte de masă pentru o perioada de cel puţin 30 de zile, fiind recomandat o cură de 3 luni.

Se găsește în flacoane de cate 50 sau 100 de tablete, iar din compoziția acestora nu face parte decât spirulina si ginsengul indian.

 

Rezultate după doar o săptămână de SPIRULINA STAR

În fiecare primăvară mă simţeam sfâşiată de oboseală şi în cel mai fericit caz de câte o răceală uşoară. Însă când copilul meu era la grădiniţă, viruşii aduşi de el mă puneau la pat.

Spirulina este cunoscută şi datorită faptului că imediat ce este administrată se observă rezultatele. Astăzi mă pot lăuda că am ieşit cu bicicleta şi chiar am alegat puţin în parc. Nivelul de energie pare să fie la cele mai înalte cote.

Nu am probleme de sănătate si mă simt perfect, veselă şi plină de energie pozitivă.

Primăvara aceasta am început-o cu dreptul, fără răceală, fără stres şi cu imunitatea la cel mai înalt nivel. Spirulină Star de la Ayurmed, m-a ajutat să înving astenia de primăvară.

 

 

3 Comments on "Spirulina Star de la Ayurmed, te ajuta sa invingi astenia de primavara"

 1. Eu am fOlosit spirulina si m-a ajutat foarte mult.

 2. o recomandare care a picat la fix.toti ai casei suntem terminati, avem o stare de oboseala, anxietate, chiar o sa le caut.multumim

 3. Da, este un supliment pe care si eu il recomand mai ales in aceasta perioada.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*