Lacuri PureLuxe de la BAFF.ro, manichiuri senzationale la fiecare aplicare

Share the joy
 • 34
 • 3
 •  
 • 4
 •  
 •  

Lacuri PureLuxe de la BAFF.ro, manichiuri senzaționale la fiecare aplicare

Mâinile noastre spun multe despre noi. Cartea de vizită ideală, mâinile noastre trebuie să fie tot timpul îngrijite și cu manichiură bine făcută.

Ele, mâinile, arată cât de mult iubim, ocrotim, muncim, dar și multe alte secrete despre o persoană: dacă își mușca unghiile, dacă este nervoasă și nesigură sau dacă este o persoană nonconformistă, în timp ce unghiile bine îngrijite denotă seriozitate, perseverență și perfecționism.

Pentru a putea să arătăm tuturor mâinile noastre frumoase, trebuie să ne facem manichiura, cel puțin odată pe săptămână și să aplicăm o cremă hidratantă în fiecare zi pentru a evita uscarea și îmbătrânirea prematură a pielii.

Dar o manichiură perfectă este dată de produsele pe care le folosim. De aceea astăzi vă vorbesc despre BAFF.ro, cel mai mare magazin online de produse cosmetice și ustensile pentru ca fiecare manichiură pe care o purtăm să fie senzațională.

Despre BAFF și produsele lor, v-am mai vorbit. În ultimele săptămâni am folosit doar oje de la ei și pe lângă manichiurile pe care vi le-am arătat pe blog deja, astăzi vreau să vă vorbesc și despre magazin, mai ales că se apropie perioada reducerilor și vor avea oferte foarte tentante.

Dacă îți place să fii mereu la modă, nu poți rămâne insensibilă la diversele accesorii care înfrumusețează unghiuțele noastre și la tendințele toamnei pentru cele mai frumoase culori.

Le găsim pe toate la BAFF.ro, unde pe lângă geluri, oje semipermanente și aparatură aferentă acestui tip de manichiură, am descoperit lacuri de unghii PureLuxe, lacuri pentru ștampilă, Top Coat, Base Coat, matrițe, confetti și vopsele acrilice, pigmenți, cristale sclipici și abțibilduri și multe alte artificii care pot transforma cu ușurință o manichiură banală în cea mai spectaculoasă apariție.

La baff.ro livrarea este gratuită la comenzi peste valoarea de 240 ron, poți comanda telefonic și chiar poți cere mai multe detalii pe chat despre produsele care te intereseaza.

BAFF.ro este distribuitorul exclusiv în toată lumea al Colecției de lacuri permanente și al Sistemului de gel de PureLuxe, colecții de lacuri rafinate, cu o paletă unică de culori, pentru cele mai frumoase unghiuțe.

Colectia sistemului de Gel PureLuxe se concentrează pe dezvoltarea formulelor perfecte de gel pentru unghii remarcabile și sănătoase.

Produse PureLuxe de la BAFF.ro

Cum îmi place să port manichiuri de tot tipul, astăzi vă arăt ce mi-am comandat, poate vă inspir și pe voi și îi faceți o lista „moșului”.

Lacuri de unghii PureLuxe

 • Nail Lacquer Pureluxe nuanța 292 VIPER. Un gri antracit, aproape negru, cu o strălucire perfectă ca de diamant, intens pigmentat, cu uscare ultra rapidă.
 • Nail Lacquer Pureluxe nuanță 275 SERENITY, un lac cu pigmentare intensă și uscare ultra rapidă.
 • Pentru matrite mi-am luat un lac de ștampila PureLuxe nuanța 499 Metallic Fusion și matrița JQ 15 cu modele superbe .
 • Top Coat Artistry, un top coat clasic cu strălucire de durată și cu proprietăți elastice păstrează manichiura impecabilă pentru mai mult timp.
 • Confetti Multicolor este de fapt un buchet sclipicios de bulinuţe, steluțe, inimioare colorate și strălucitoare, ideale pentru a crea manichiuri cu un design deosebit.
 • Pigmenți Flake Pink Gold Blue în nuanțe cu reflexii roșiatice.

Nail Lacquer Pureluxe

Lacurile sunt foarte pigmentate și au o acoperire perfecta de la primul strat. Se intind bine si rezista zile la rand. V-am aratat deja doua manichiuri aici si aici. Astazi m-am jucat cu un dégradé si va arat și vouă ce a ieșit.

Lacuri PureLuxe

TopCoat Artistry este cel mai rezistent dintre toate încercate de mine vreodată. Conferă oricărui lac de unghii o strălucire aparte și sigilează perfect orice model fără să îl întindă, dacă este vorba de un model stampilat și fără să încrețească water decals-urile.

top coat artistryMatrița pentru ştampile are o combinație de modele care pe mine m-a cucerit. Am multe matrițe, dar în general fiecare are o temă: fie doar flori, fie doar simboluri, însă pe aceasta mică matriță am găsit reunite câteva modele interesante.

BAFF.ro

Pigmenul Flake Pink Gold Blue în nuanțe cu reflexii roșiatice se vede fenomenal pe unghii. Voi încerca și pe o nuanță deschisă însă e foarte elegant și ușor de aplicat cu pensula.

Pigmenul Flake Pink Gold Blue

De altfel sunt extrem de mulțumită de modelele pe care le pot face cu aceste accesorii. Baff.ro are produse de calitate, care durează mult pe unghii fără sa afecteze în vreun fel sănătatea acestora, sporind frumusețea naturală.

baff.ro

 • 34
 • 3
 •  
 • 4
 •  

4 Comments on "Lacuri PureLuxe de la BAFF.ro, manichiuri senzationale la fiecare aplicare"

 1. Superba manichiura ta. Imi plac tare mult confettile alea, arata intr-un mare fel pe unghiutele tale.

 2. Geniala manichiura si unghiile tale sunt foarte lungi si frumoase! Cunosc produsele de la baff, la salonul unde merg sunt cateva. O sa intreb si eu de confetti ca sunt frumoase pentru craciun.

 3. Frumoase unghiute.

 4. Foarte frumoase nuantele iar manichiura facuta cu aceste oje este superba.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*