REKZE 63, cel mai eficient sampon care opreste caderea parului si stimuleaza cresterea si indesirea de la prima utilizare

sampon rekze pareri
Share the joy
 • 96
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

REKZE 63, cel mai eficient șampon care oprește căderea parului și stimulează creșterea și îndesirea parului chiar de la prima utilizare

Un păr frumos și sănătos indică faptul că îl îngrijim bine, dar mai ales că folosim produse de îngrijire de calitate, care îl hrănesc și îl protejează, oferindu-i strălucire, suplețe și vitalitate, împiedicând căderea părului.

În mare parte părul se hrănește din nutrienții pe care noi ii proporționam organismului prin alimentație, însă factorii precum stresul, deficiența de absorbție a unor vitamine, genetica sau unele boli, ne afectează direct podoaba capilară și părul începe să cadă în exces, provocând îngrijorare și scădere a stimei de sine și în cele mai multe cazuri ajungem să ne tundem pentru că părul pică așa de tare încât ce rămâne este greu de coafat, ca sa nu mai vorbim de aspectul estetic…

Totuși, partea vie a părului este sub pielea scalpului. Aici rădăcina se află adormită în interiorul foliculului, unde absoarbe nutrienți din sânge sau din produsele de îngrijire. Stresul oxidativ, poluarea, medicamentele, metalele grele, nicotina etc. sunt alți factori care afectează părul. Dar REKZE Laboratories ne vine în ajutor cu o gamă de produse creată special pentru menținerea părului pe scalp, dar mai ales pentru sănătatea întregii podoabe capilare, de la rădăcină și până la vârfuri.

Factori declanșatori care duc la căderea părului

De căderea parului sunt afectați bărbații, dar și femeile în egală măsură.

Știm cu toții că părul este un țesutul natural care crește cel mai rapid în organism, cu o medie de 1 cm pe lună. Viteza de creștere a părului variază în funcție de: genetică, sex, vârstă și hormoni. Viteza de creștere poate fi redusă semnificativ prin: anorexie, anemie, lipsa zincului și fluctuații hormonale, cum ar fi menopauza, ovarele polichistice și disfuncția tiroidiană.

Schimbările de la nivelul pielii și părului oferă indicii privind deficitul de vitamine. Părul, în cele din urmă, reflectă starea generală a corpului și în bune condiții își poate maximiza creșterea prin aportul adecvat de aminoacizi și complexul de vitamine B.

Părul este viu și se regenerează, astfel încât căderea lui este normală într-o anumită proporție. Toamna de exemplu, este un moment în care părul cade de obicei mai mult, uneori însă sunt alte motive care cauzează căderea părului.Nici acestea nu trebuie să ne îngrijoreze foarte tare, mai ales dacă folosim produse adecvate contra căderii parului.

Uneori, după ce au un copil și din cauza modificărilor hormonale, unele femei (nu toate, dar majoritatea…) observă că părul cade mai mult.

Apoi stresul, cu diverse reacții sau stări emoționale, poate duce la o pierdere nenaturală a părului și sperie domnii cu apariția calviției… Dar de obicei sunt episoade trecătoare, de aceea este important să fim atenți și să abordăm din timp această problemă și să tratăm local rădăcinile, „obligându-le” să mențină părul pe scalp.

Unele boli ale scalpului cum ar fi dermatita, pielea uscată, excesul de sebum, modificarea pH-ului scalpului duc și ele la căderea părului.

Când ne confruntăm cu pierderea părului și nu sunt motive medicale, REKZE Laboratories are singura gamă de produse care își respectă promisiunea: stopează căderea părului.

pareri sampon rekze 63

REKZE 63 șampon împotriva căderii părului, experiență personală

Despre produsele REKZE v-am mai vorbit pe blog în acest articol. Prima dată am venit în contact cu ele într-o campanie de testare. Am primit atunci 6 plicutete travel size: 3 de șampon și 3 de balsam.

Rezultatele după prima utilizare a jumătate dintr-un pliculeț au fost uluitoare. Practic, după ce m-am spălat prima dată pe păr cu acest șampon, la pieptănat numărul de fire care au căzut au fost reduse pe jumătate. După câteva utilizări părul aproape nu mai cade deloc.

Nu mi-am putut explica fenomenul și ulterior am achiziționat produsul în varianta full size, extrem de curioasă de rezultate la o folosire mai îndelungată. După campania de testare, am mai primit un șampon și un balsam REKZE full size, astfel încât, cu mici perioade când testez alte șampoane sau când merg la mare de exemplu, folosesc acest șampon foarte des și pe cuvânt că funcționează și chiar oprește căderea părului.

Dar beneficiile acestui șampon 63 REKZE nu se opresc aici. Datorită ingredientelor active extrem de puternice accelerează creșterea părului și chiar îl îndesește.

REKZE 63 cel mai eficient șampon împotriva căderii părului

euAceasta fotografie este făcută la începutul lui septembrie, în vacanţă la mare.

Cei care mă urmăriți știți că în această vară mi-am făcut șuvițe, în primăvară mi-am vopsit blondă și desigur pentru că țin la sănătatea părului meu, la fiecare 2-3 luni tund 4-5 cm pentru a îndepărta vârfurile arse de placă sau de pudra decolorantă sau pentru a schimba coafura.eu

În ultima fotografie sunt o lună și jumătate mai târziu, la Bucovina Beauty Event, cu părul foarte lung, pregătindu-mă din nou de o tunsoare bob pentru ca părul e lung și greu și îmi doresc iarăși o schimbare.

Toate fotografiile sunt publice pe canalele mele media și datele publicării lor pot fi verificate.

Acum că v-am convins că șamponul REKZE 63 face părul să crească mai repede, haideți să vedem de ce este atât de eficient, mai ales că este unisex și poate fi folosit cu succes ca un șampon împotriva căderii părului pentru bărbați.

63 vine de la numărul de ingrediente care compun acest șampon. Nu o să vi le înșir pe toate, însă voi aminti câteva care sunt extrem de benefice pentru păr:

 • Cafeina are ca principal scop stimularea scalpului, a microcirculației sănătoase și permite fortificarea filamentelor și a foliculilor piloși. Cofeina este foarte hrănitoare pentru păr și îmbunătățește sănătatea scalpului .
 • Biotina cunoscuta sub numele de vitamina B7, se găsește în mod natural în construcția firelor de păr, dar regăsită între ingredientele active ale acestui șampon accelerează creșterea și ajută la formarea unui păr mai sănătos și mai puternic
 • Extractul de Serenoa Errulata este bogat în acizi grași, împiedică căderea părului și stimulează o creștere sănătoasă a firului de păr.
 • Salvia are efect purificator, contribuind la sănătatea pielii, eliminând bacteriile.
 • Licopenul este extractul din roșii ce mărește abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos și mai puțin predispus ruperii și căderii.

…Și multe alte substanțe care formează o combinație unica și puternică de ingrediente cunoscute pentru proprietățile de reducere a toxinelor care ar putea cauza fragilitate, împiedicând părul să devină casant și subțire, susținând creșterea sănătoasă și făcând rădăcinile puternice.

Din formula șamponului Rekze 63 a fost excluși complet: lauril sulfat de sodiu și a lauret sulfat de sodiu, compuși ieftini folosiți în unele șampoane și balsamuri care provoacă iritații ale pielii și uscarea și căderea părului din cauză că atacă foliculii, ucigând rădăcinile părului.

Mai multe detalii despre toate ingredientele din șamponul REKZE 63 puteți găsi pe pagina oficială a produsului.

review sampon rekze 63

REKZE 43, balsam pentru sănătatea părului

Balsamul REKZE 43 luptă și el împotriva căderii părului prin stimularea creșterii acestuia. Conceput pe baza unei tehnologii avansate care stimulează îngroșarea firului de păr, previne căderea acestuia și ajută la creșterea unui păr mai sănătos, acționând asupra întregului scalp.

Folosit împreună cu Șamponul 43 maximizează efectele acestuia împiedicând căderea părului.

Balsamul nu îngreunează părul, nu îngrașă și conferă rezistență părului controlând nivelul de hidratare pentru a obține un păr cu un aspect sănatos, strălucitor și puternic.

REKZE 63 nu are efecte adverse iar beneficiile, ingredientele și caracteristicile sale îl fac unul dintre cele mai sofisticate șampoane împotriva pierderii părului. Dacă sunteți în căutarea unui șampon împotriva căderii părului, acesta este unicul care funcționează cu adevărat.

Este unisex, adică poate fi folosit cu aceleași rezultate și de bărbați și de femei, iar cele 63 de ingrediente de calitate garantează rezultate încă de la primele aplicări.

REKZE 63 conține antioxidanți care lupta împotriva radicalilor liberi și previne răspândirea ciupercilor, bacteriilor și a alor agenți patogeni care împiedică creșterea sănătoasă a părului.

Beneficii șampon REKZE 63
 • Testat dermatologic pentru a preveni pierderea părului și pentru si pentru stimularea creșterii părului
 • Are o formulă complexă de creștere a părului
 • Contine antioxidanți pentru combaterea infecțiilor
 • Stimuleaza cresterea rapida a părului
 • Ușor de folosit (vine cu instructiuni si lista completa de ingrediente)
 • Nu contine SLS și elimină complet toxinele
 • Formula unică care contribuie la îngroșarea, îndesirea și creșterea părului

Cum să utilizați REKZE 63

REKZE 63 este foarte eficient împotriva căderii părului, dacă este utilizat corect. Acesta se aplica pe păr la rădăcină și se lasă sa acționeze 1-2 minute, spălați părul și repetați același proces, lăsând să stea timp de până la 5 minute. Pentru rezultate optime, se utilizează împreună cu balsamul REKZE 43.

Șamponul REKZE 63 este produsul perfect pentru stimularea creșterii părului pentru bărbații și femeile care doresc să-și recapete părul sănătos și viguros. Acesta conține un amestec de 63 de ingrediente într-o combinație unică, este testat dermatologic și oferă cele mai bune rezultate faţă de alte produse similare, fiind dovedit clinic că oprește căderea parului, prin întinerirea foliculilor de păr și blocarea DHT.

In opinia mea REKZE 63 este unul dintre cele mai puternice șampoane împotriva pierderii părului, ce oferă cu adevărat rezultate chiar de la prima utilizare. Lasă părul mătăsos, ușor de pieptănat, cu o strălucire aparte. Utilizat cu regularitate, duce la îndesirea părului și stopează căderea excesivă.

Produsele REKZE Laboratories sunt disponibile pe site-ul oficial și în rețeaua  de magazine dm Drogerie Markt.

Oferă-i părului tău un boost de sănătate, strălucire și suplețe! Folosește șamponul REKZE 43 împotriva căderii părului!

 • 96
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "REKZE 63, cel mai eficient sampon care opreste caderea parului si stimuleaza cresterea si indesirea de la prima utilizare"

 1. Se vede foarte bine diferenta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*