Cararile Edenului sunt parfumate cu PARADIS by LAMBRE

Share the joy

PARADIS by LAMBRE

paradis

Pentru mine, parfumurile au aromă de amintiri, miresme vagi ce se insinuează pe cărările minţii, îmi răscolesc inima şi sufletul ieşind la suprafaţă şi explodând în mii de culori.

Parfumurile sunt originea, începutul plăcerii, amintirea care te face să retrăieşti senzaţiile plăcute de mii şi mii de ori.

Astăzi vă vorbesc despre Paradis, despre miresme care te înfioară aducând cu sine arome exotice, dulci şi revigorante.

Oare pe cărările Edenului se simte parfum de Paradis?

Famila de parfumuri pe care o prezint acum, face parte din colecţia EXCLUSIV by LAMBRE. Două parfumuri vesele, proaspete, de vară, care te duc cu gândurile la o plajă exotică, la umbră palmierilor servind o pina-colada rece.

PARADIS MEN by LAMBRE Apă de toaletă pentru bărbaţi

Un parfum pentru un bărbat cu un caracter spontan şi jucăuş, un tânăr foarte original, plin de energie şi dorinţa de aventuri şi realizări.

PARADIS MEN este un parfumul răcoritor, ca un cocktail exotic, extrem de revigorant. O esenţă pentru un domn cuceritor, elegant şi manierat. Un energic tânăr care ştie ce îşi doreşte.

Primele note sunt energice și deschid noi orizonturi surprinzătoare, în care stropi suculenți şi proaspeţi de lămâi astringente, se amestecă cu pepenele galben, extrem de parfumat şi sucul delicios de ananas. Un mix de arome delicioase, te învăluie de la prima pulverizare, te răcoresc oferindu-ţi energie, pentru ca mai apoi să se liniştească domoale, lăsând loc notelor de mijloc.

Inima parfumului este compusă din miresme care provin din aceeaşi arie, picante, revitalizante, reci, de mentă şi lavandă, acoperite de note de muşcată.

Uleiul de frunze de muşcată are o aromă deosebit de plăcută. Parfumul asemănător cu a florilor de mentă, durează câteva ore bune, făcând inima parfumului să vibreze acorduri proaspete, cel puţin jumătate de zi.

Acestea se împletesc armonios cu notele finale, cu baza piramidei olfactive care formează corpul acestui parfum. Note lemnoase de cedru elegant şi boabe de Tonka trasează linii olfactive armonioase, lăsând să se întrezărească încă, notele revitalizante din inima parfumului.

Parfumul se încheie victorios, învăluit într-o mantie woody, cu aromă profundă, clasică , emanând senzualitatea misterioasă a notelor de cedru.

Un parfum care devine incitant şi îndrăzneţ, pe măsură ce este purtat, atrăgând prin supleţea provocatoare a notelor care îl compun.

Îl găsiţi pe site sub formă de Tester 2ml şi Apă de toaletă 75ml.

PARADIS WOMAN by LAMBRE Apă de parfum pentru femei

paradis

Parfumul pentru femei PARADIS WOMAN este fermecător, o explozie veselă de miresme şi arome împletite ingenios de maeştri parfumieri de la laboratoarele LAMBRE. Un parfum plin de prospeţime, aparţinând familiei olfactive Floral-citric, adună sub mantia să fructe suculente, flori delicate şi ambră misterioasă.

Compoziţia delicată te învăluie de la primele note. Citricele proaspete, atrăgătoare te introduc în atmosfera chic a parfumului. Notele de vârf compuse din arome de bergamotă şi lămâie compun o melodie duioasă, ascendentă, o combinaţie olfactivă proaspătă ca roua dimineţii.

Încet, pentru a domoli aciditatea energică a parfumului, se insinuează în pocalul plin cu nectar, câteva cuburi suculente de pepene roşu, adăugând senzualitate compozitiei racoritoare.

Notele de inimă continuă traseul spre un parfum care începe cuminte şi termină într-o voluptate ameţitoare, fierbinte şi pătimaşă.

Inima Paradisului e florală, oacheşă şi cochetă, care te invită spre cărări misterioase, presărate cu flori de portocal şi petale delicate de frezii graţioase ce dansează pe o melodie olfactivă veselă.

Trandafirul elegant, seducător şi catifelat , se completează armonios cu fineţea nufărului de apă creând o vrajă spectaculoasă. Peste toate, lavanda răcoroasa, temperează aromele ce clocolesc luminoase şi efervescente.

PARADIS WOMAN by LAMBRE este un parfum casual, fin, uşor de purtat, dar notele pe care compun corpul acestui parfum, au o aura elegantă, cu o amprenta puternică.

Notele finale sunt ameţitoare. Ambră aurie, misterioasă şi seducătoare, este o aromă clasică, atemporală. Fixator puternic, folosit în industria parfumiera, este una dintre cele mai şic note pe care le poate avea un parfum.

Ambra în combinaţie cu moscul, îi conferă parfumului o notă uşor masculină, ceea ce îl face să fie desăvârşit, elegant, fierbinte şi misterios. Un parfum puternic şi atrăgător.

Dulceaţă parfumată a zmeurei suculente încheie un parfum de succes, purtat doar de femeile îndrăzneţe, senzuale şi extrem de feminine.

Îl găsiţi pe site sub formă de Tester 2ml şi Apă de toaletă 75ml.

La fiecare comandă primiți cadou 3 testere delicioase, să cunoașteți și alte arome elegante by LAMBRE.

1 Comment on "Cararile Edenului sunt parfumate cu PARADIS by LAMBRE"

  1. suna bine pentru vara un asfel de cocktail de arome pe piele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*