SheIn are intre 17 si 19 iulie lichidari de stoc

haine vara
Share the joy

Haine noi, in magazin nou. SheIn are intre 17 si 19 iulie lichidari de stoc

In ultimul timp marile webshop-uri asiatice si-au redesenat platformele. Acestea au devenit mai sigure si mai usor de utilizat

Magazinul pe care eu il indragesc cel mai mult este SHEIN. O platforma online care vinde absolut tot ce si-ar dori o femeie.

Acest magazin este singurul care are tracking number inclus, premii in bani si puncte pentru cei care cumpara si fac review foto.

In plus tot ce am achizitionat de la ei, s-a potrivit perfect la marime, hainele sunt fabricate din materiale de calitate si modelele sunt de actualitate, foarte frumoase.

SALE

Pentru ca au redesenat fata magazinului Shein face lichidare de stoc, astfel ca intre 17 si 19 iulie pretul unor haine care costau zeci de dolari va ajunge la 2,99 .

Asadar va invit sa „cotrobaiti” prin magazin si sa va adaugati diverse lucruri in wishlist. Astfel veti fura startul la reduceri.

Astazi vreau sa va arat si eu cateva lucruri pe care as vrea sa le achizitionez la reduceri dar si din noile venite pe rafturile virtuale, proaspat rearanjate ale magazinului.

Clar , rochiile vor fi oricand la mare cautare, de aceea in fiecare wishlist se regasesc cateva , iar in fiecare comanda am macar una. Pe cea din comanda anterioasa , promit sa v-o arat zilele urmatoare. Astazi insa vreau sa va arat, trei pe care nu ar trebui sa le ratati daca ajung la un pret atat de mic.

lichidariLINK REDUCERI

Acum veti observa ca toate piesele expuse au fotografii mai mari, care se deschid separat, usurand navigarea ,si detalii mult  mai multe, totul pentru usurinta utilizatorului.

Navigarea este mai rapida si preturile au scazut … va place, nu-i asa?

pre sale

PRE SALE

Categoria „pre sale” din noul magazin, era si inainte, acum desigur este mult mai bogata.

Aici aveti posibilitatea de a achizitiona itemuri din noua colectie, la un pret redus cu pana la 50%. Fantastic, nu-i asa?

Mi-am ales si eu cateva pe care as vrea sa vi le arat, poate va molipsesc si pe voi de febra cumparaturilor inline. Chiar daca asteptati cateva zile in plus, garantez ca pretul scazut si calitatea lucrurilor, merita orice asteptare.

Voi ce ati trecut in wishlist?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*