Imunizarea organismului – cei mai puternici aliați de la Life Care

Imunitate cu Life Care
Share the joy
 • 89
 •  
 •  
 • 3
 •  
 •  

Cei mai puternici aliați în imunizarea organismului nostru vin astăzi de la Life Care

Primăvara și temperaturile blânde sunt încă departe și noul context al epidemiei actuale ne fac să vedem cât de important este să ne menținem sistemul imunitar puternic pentru a lupta împotriva virusurilor în această iarnă.

Iată că în aceasta perioadă Life Care vine în întâmpinarea noastră cu un nou concept, la îndemână și ușor de utilizat: Pachet Imunitate 5 Aliați Life Care®, special destinat imunizării organismului. Acesta conține 5 TOP produse Life Care:

 • Life Impulse® Vitamina C 1000mg,
 • Zinc, Life Care®, 15mg,
 • Life Impulse® Quercetin Plus Vitamin C, 500mg,
 • Life Impulse® D3 Complex, 2000ui,
 • Life Impulse® Sleep&Calm cu melatonina.

Imunitate cu Life Care

Toate acestea conțin nutrienți și vitamine în dozele zilnice recomandate astfel încât corpul tău să fie în cea mai bună formă.

Ei bine, eu le-am testat și astăzi vă spun câteva cuvinte despre acestea.

Life Impulse® Sleep&Calm cu melatonină

Este pentru prima dată când iau melatonină. Eu nu am probleme cu somnul, dar de când cu „biroul de acasă” și școala online, orarul de somn ne-a fost dat peste cap și orele de închis televizorul pentru că mi se lipesc pleoapele au devenit tot mai târzii.

Sub formă de sirop, Sleep&Calm cu melatonină are gust delicios de dulceață de vișine. De fapt ingredientele acestui produs sunt două: 99,99% suc de vișine și 0,01% melatonină organică.

Melatonina este un hormon produs în principal de glanda pineală. Îmbunătățește calitatea somnului, combate insomnia și este un antioxidant natural ce protejează organismul împotriva stresului oxidativ.

Melatonina din compoziția sucului Life Impulse Sleep&Calm contribuie la atenuarea tulburărilor de somn și la reducerea timpului necesar pentru a adormi, dacă acest supliment alimentar este administrat înainte de culcare. În plus, aceasta este benefică pentru reglarea programului de somn în cazul persoanelor vârstnice sau adulților care lucrează noaptea sau pentru călătoriile lungi cu schimbări de bioritm.

Este un produs excelent, care își îndeplinește promisiunea de la prima doză. Am adormit imediat și nu m-am încâlcit în așternuturi până la jumătate de noapte. În plus dormi toată noaptea fără să te trezească vreun zgomot. Ai un somn profund și te trezești odihnit.

Nu este un produs pe care eu îl percep ca pe un tratament sau o cură, ci atunci când nu pot adormi, iau o doză de 15 ml și adorm imediat.

Imunitate cu Life Care

Life Impulse® Vitamina C 1000mg, Zinc, Life Care®

Menținerea unui nievel optim al vitaminei C din organism contribuie la bună funcționare a sistemului imunitar. Odată ce virusurile răcelii au pătruns în membranele mucoase, vitamina C devine activă în diverse locații. Această favorizează formarea de celule albe din sânge, aderă la radicalii liberi, neutralizându-i, și regenerând alți antioxidanți proprii organismului. Astfel, se menține sistemul imunitar activ și se reduce stresul oxidativ. La debutul unei răceli, adesea nivelul de vitamina C scade drastic. În acest context, este recomandată administrarea neîntârziată a unor doze mari de vitamina C, pentru a veni în sprijinul sistemului de apărare al organismului.

Consumul de vitamina C este important chiar și în cazul unei persoane sănătoase, reducând semnificativ riscul de contactare a unei răceli. Societatea de Nutriție din Germania recomandă un aport zilnic de cel puțîn 7-10 mg de zinc și 95-110 mg de vitamina C pentru adulții sănătoși, în funcție de sex, pentru acoperirea necesarului. Life Impulse® Vitamina C 1000mg este un supliment alimentar, cu o eliberare prelungită, ceea ce asigură absorbția substanțelor active de către organism.

Dar Vitamina C este un antioxidant puternic care neutralizează radicalii liberi, cunoscuți ca vinovați pentru semnele premature de îmbătrânire, precum ridurile şi liniile fine. Antioxidanții sunt unanim recunoscuți că fiind un ajutor de netăgăduit în menținerea sănătății și tinereții pielii. Această vitamina luptă împotriva efectelor radiațiilor solare şi previne accelerarea îmbătrânirii şi cancerului de piele.

De remarcat este faptul că vitamina C oferă fermitate pielii şi reglează producția de colagen și are efect de luminare și eliminarea petelor, datorită enzimelor folosite în producţia de melanină.

Capsulele sunt masticabile și au un gust acrișor, precum mi-l amintesc la vitaminele pe care mama mi le dădea în copilărie.

O cură de vitamina C primăvara și toamna, ține guturaiul departe, crește rezistență organismului și păstrează sănătatea și frumusețea pielii.

Vitamine Life Care

Life Impulse® Quercetin Plus Vitamin C

Quercetina este un bioflavonoid, pigment vegetal prezent în multe legume, fructe și flori. Acest antioxidant natural este foarte important pentru sănătatea organismului și contribuie la reducerea radicalilor liberi și a oxidării grăsimilor. Aceasta funcționează că un inhibitor al virusurilor, substanța prezentând o acțiune destabilizatoare asupra unei proteine cheie pentru multiplicarea agenților patogeni. Mai mult decât atât, Quercetina este recunoscută pentru proprietățile remarcabile în controlul alergiilor.

Are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular contribuind la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, reduce fragilitatea capilarelor și protejează vasele de sânge, favorizând scăderea colesterolului.

Luptă pentru imunitatea organismului tău cu un supliment alimentar natural, Quercetin Plus Vitamin C Life Care®, conține ingrediente provenite din surse naturale și anume quercetina 500mg extrasă din coajă de ceapă roșie, iar împreună cu vitamina C fac combinația ideală pentru un sistem imunitar puternic.

Life Impulse® D3 Complex, 2000ui

Vitamina D3 este o vitamină solubilă în grăsimi, care ajută organismul să absoarbă calciul și fosforul. Un aport corect de vitamina D, calciu și fosfor menține oasele sănătoase şi ţine osteoporoza departe la vârsta de aur. Vitamina D este produsă de piele în momentul expunerii la razele solare. Cum anul acesta nu prea am stat pe afara, un astfel de supliment este mai mult decât necesar.

Unul dintre principalele roluri ale acestei vitamine este acela de a ajută organismul să utilizeze calciul și fosforul. Lipsa vitaminei D3 din organism crește și riscul de îmbolnăvire din cauză că slăbește sistemul imunitar, făcând organismul vulnerabil în față bacteriilor și virusurilor. Studiile efectuate în ultimii ani asociază în mod deosebit lipsa de vitamina D3 cu afecțiunile sistemului respirator, precum răcelile, bronșita, pneumonia.

Life Impulse® D3 Complex îmbunătățește starea de spirit și susține funcționarea sistemului imunitar. Conține vitaminele D3, K2 și Omega 3 vegetală, venind că sprijin pentru sistemul cardiovascular.

Pentru a funcționa la parametri normali, organismul nostru are nevoie de câteva resurse, pe care le putem obține din hrană, dar și din suplimente alimentare. Alături de vitamina C, zinc-ul, melatonina și vitamina D sunt unele dintre cele mai importante substanțe nutritive fără de care organismul nostru nu ar putea rămâne puternic.

Zinc, Life Care®

Zincul este un oligoelement mineral indispensabil organismului și este important în: creșterea și dezvoltarea lui, în funcțiile neurologice și de reproducere, dar mai ales în susținerea sistemului imunitar. Zincul este eficient în luptă împotriva răcelilor deoarece previne fixarea virusurilor răcelii în celulele din mucoasa nazală – îi elimină pur și simplu, ocupându-le locul de fixare. În mod suplimentar, această inhibă dezvoltarea și stopează reproducerea acestor microbi. Mai mult, zincul ajută la ameliorarea posibilelor reacții de inflamație cauzate de o răceală.

Zinc, Life Care®, 15mg

Zinc, Life Care® este un supliment alimentar, ce conține 30 de tablete, ideal pentru bună funcționare a sistemului imunitar și a metabolismului celular cu rolul de a respinge agenții patogeni, reducând astfel severitatea și durata virozelor sau a răcelilor.

Despre Life Care

Înființată în 2005, Life Care ®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care ®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Care sunt aliații tăi iarna această?

 • 89
 •  
 •  
 • 3
 •  

Be the first to comment on "Imunizarea organismului – cei mai puternici aliați de la Life Care"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*