Punte peste ani, scrisoare catre mine

Share the joy

scrisoareFiul meu tocmai a terminat clasa intai. La serbarea de Abecedar mi-a dat o scrisoare scrisa de manuta lui. Mi-a multumit pentru tot si mi-a adus la cunostinta ca incepand de acum va sti sa scrie si sa citeasca tot. Recunosc, mi s-au innodat sub barba cateva lacrimi de emotie, l-am strans la piept pe el si pe scrisoare si as fi vrut sa ramanem asa o eternitate.

Dar timpul nu ne pasuieste, ne poarta pe aripile lui prin viata, punte peste anii care se transforma in clipe, ce se pierd efemere in uitare.

Ma uit in oglinda si vad suvitele argintii intinzandu-se pe tample. Unde e copila fara  griji ce alerga descult prin livada bunicilor? Unde s-au dus anii cand singura mea grija era sa ma joc cat mai mult? Ma  uit in oglinda si sunt mandra de femeia care am devenit. Ma uit la pruncul meu si sper ca peste ani va avea aceeasi multumire sufleteasca , va stii ca nu a trecut degeaba prin lume.

Ma uit in urma si nu as vrea sa schimb nimic.  Mi-au placut anii ce i-am trait. Daca ar fi sa imi scriu o scrisoare mi-as multumi mie insumi pentru ce sunt acum. Poate as vrea sa nu mai fiu asa usor influentabila , mi-as mai da cateva sfaturi de viata si poate ca as incerca sa ma fac sa inteleg ca nu pot schimba lumea.

Sunteti curiosi ce mi-as scrie?

scrisoare 1

scrisoare 1scrisoare 1

Școala Comercială Austriacă din România (o’SCAR) este un program de învățământ profesional dual inițiat de Secția Comercială a Ambasadei Austriei și dezvoltat împreună cu șapte companii de renume: BILLA, C&A, Deichmann, Hervis, HUMANIC, kika și Telekom Romania.

Daca tocmai ai terminat clasa a VIII a, nu rata aceasta oportunitate, sunt doar 56 de locuri.

 

 

 

Be the first to comment on "Punte peste ani, scrisoare catre mine"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*