Sărbătorește ziua copilului cu dulciuri fără zahăr de la Sweeteria, noutăți 2021

Ouă de ciocolată fără zahăr Sweeteria
Share the joy

Sărbătorește ziua copilului cu dulciuri fără zahăr de la Sweeteria, noutăți 2021

Despre Sweeteria și produsele lor vă vorbesc foarte des. Am deja câțiva ani buni de când nu mai „prăjituresc” cu zahăr și de când cumpăr foarte puține dulciuri convenționale. În rest folosesc îndulcitorii Sweeteria și desigur întreaga familie se răsfață cu dulciuri sănătoase #farazaharadaugat.

Pentru că se apropie ziua copilului când prin excelență dulciurile sunt primele opțiuni când vine vorba de surprize și cadouri de 1 Iunie, astăzi vă invit să cunoaștem câteva dintre noutățile pe care Sweeteria le-a adăugat în portofoliul său în 2021.

Ouă de ciocolată fără zahăr Sweeteria

Nu cred că există un copil care să nu tânjească după un ou de ciocolată. Indiferent de vârstă, copiii mai mici sau mai mari, se bucură teribil la vederea oului buclucaș. Ouăle Sweeteria sunt fără surprize, dar au o rețetă curată, fără zahăr și fără alte elemente nocive pentru sănătatea și dezvoltarea copiilor noștri. Cred că pot fi un cadou excelent în orice moment al anului și la orice ocazie.

Vin ambalate superb, în cutii elegante, așa că și „copiii mari” pot fi cadorisiţi cu o surpriză dulce.

Ouă de ciocolată fără zahăr Sweeteria

Din ciocolată neagră, cu lapte sau ciocolată albă cu petale de trandafiri, au 100 grame fiecare, iar ciocolata din care sunt făcute ouăle e fabulos de bună. În plus are mai puține calorii, iar ciocolată amăruie este vegan. De altfel Sweeteria este foarte atenta la cerințele consumatorului și are o gama variata de produse pare pot fi consumate în post sau de către persoanele care au adoptat un stil de viata vegan.

Oul de ciocolată albă mi-a stârnit nostalgie. Are exact gustul ciocolatei cu trandafiri pe care mi-o făcea mama când eram copil. Iau oul de ciocolata cu lapte este de o finețe aparte și se topește în gura de bun ce este.

Picături din ciocolată amăruie, termostabile

Dacă ouăle de ciocolată au fost o noutate care a ajuns la noi prima dată în coșul iepurașului, aceste picături din ciocolată amăruie, termostabile tocmai au fost lansate și vă asigur că sunt absolut minunate.

Pe lângă gustul desăvârșit și onctuozitatea specifică ciocolatei Sweeteria, aceste picaturi de ciocolată sunt ideale pentru a da o imagine perfectă oricărui desert, pentru a îmbogăți orice rețetă preparată în casă sau chiar pentru înghețate, frappe sau sorbete de cafea. Sunt atât de bune încât eu am mâncat jumătate de pungă cu lingurița… nu mă judecați vă rog, sunt fără zahăr și au cu 20,5% mai puține calorii decât o ciocolată obișnuită.briose cu picaturi de ciocolata termostabile

Ați văzut deja rețetele mele publicate pe blogul culinar. Am făcut brioșe, cookies și woopie pie, am ornat torturi și chiar un frappe și înghețată. Micile buline de ciocolată s-au comportat exemplar, au rămas intacte în aluaturi și nu s-au întins atunci când am decorat tortul cu ele.

Îndulcitori naturali, o viață sănătoasă fără zahăr adăugat

Zahărul rafinat este cunoscut ca „dușmanul invizibil”, dar și că „drogul secolului XXI”. Zahărul este prezent în tot mai multe băuturi și produse alimentare mai mult decât ne imaginăm, dar dacă trebuie să fim atenți ca adulți, trebuie să ia măsuri de precauție suplimentare atunci când vorbim despre copii.

indulcitor natural sweeteria

Sweeteria are o gamă generoasă de îndulcitori, iar cei mai cunoscuți și consacrați sunt cei din Stevia, cu zero calorii și zero indice glicemic, numiți și Dulcișor.

Dulcișor în toate formele sale este un îndulcitor 100% natural. Extras din frunze de Stevia Reubadiana și eritrinol, un compus extras din porumb, ce are o putere de îndulcire extraordinară, fără a lăsa gust amărui. De altfel, la mine în casă nimeni nu își da seama că nu mai este de multă vreme zahăr în prăjituri, iar în ultima vreme am început să fac și dulceață și gem, o minune delicioasă plină de culoare și savoare.

gem de capsuni fara zaharTu ce dulciuri vei oferi de ziua copilului?

3 Comments on "Sărbătorește ziua copilului cu dulciuri fără zahăr de la Sweeteria, noutăți 2021"

  1. Valeria Chertes | mai 31, 2021 at 12:21 am | Răspunde

    Produse foarte bune.

  2. Anghelina Irina | mai 31, 2021 at 6:35 am | Răspunde

    Despre produsele lor și cât de bune sunt am citit în repetate rânduri însă niciodată nu am avut ocazia sa le încerc

  3. Claudia L Chivu | mai 31, 2021 at 9:25 pm | Răspunde

    Foarte bune si sănătoase produsele Sweeteria!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*