Lenjerie de vară: secretul celor mai moi și mai delicate lenjerii de bumbac

JULIANNE Somon Lenjerie de pat
Share the joy
 • 56
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lenjerie de vară: secretul celor mai moi și mai delicate lenjerii de bumbac

Iată-ne în prima zi de vară. Nu s-ar zice, judecând după vremea de afară, dar nopțile încep să fie mai calde și soarele e pe punctul de a-și arată puterea.

Încercarea de a adormi în nopțile toride de vară este încununată de succes doar atunci când ești înconjurat de cearșafurile moi, delicate și răcoroase. Anumite țesături, precum bumbacul, fac ca sentimentul de copleșire produs de temperaturile ridicate să devină mai suportabil. Desigur, nu totul depinde de fibra aleasă, ci și de țesătura rezultată și aspecte precum grosimea sau densitatea acesteia. De aceea astăzi vă prezint cea mai frumoasă lenjerie de vară din toată colecția mea: JULIANNE Somon lenjerie de pat formată din cearșaf, fețe de pernă și pled, toate din bumbac de cea mai bună calitate, atât de fin, încât ai putea înveli și un bebeluș cu ele.

Această lenjerie de vară are o reducere de 10% toată luna iunie, folosind codul „sonette10” la sfârșitul comenzii, în spațiul aferent codurilor.

Lenjerii și lenjerii de vară!!!

Să fiu sinceră am foarte multe lenjerii, însă toate sunt groase, cu cearșafuri duble, ideale pentru zilele friguroase. Vara e cam dificil să te odihnești bine în ele pentru că sunt ușor rigide, grele și înfierbântă, de aceea aveam nevoie de ceva nou, proaspăt cu o imagine atât de veselă.

Trebuie să știți că fibra/firul și țesătura sunt cele mai importante aspecte la o lenjerie de vară și sunt două lucruri distincte, de aceea trebuie să îți îndrepți atenția spre lenjerii de calitate precum sunt cele de la Sonette.ro.

Nu te ajută cu nimic să ai o lenjerie din bumbac dacă țesătură este rară, semi transparentă și neregulată.Va fi că și cum nu ai avea nimic pe pat. Nici țesăturile din bumbac cu firele înghesuite, pline de noduri, nu sunt foarte comode, de aceea alegerea unei lenjerii de calitate necesită cu adevărat atenția noastră.

Cearșaful de la lenjeria JULIANNE are o țesătură plată, mată, în care firele se intersectează într-un mod uniform și repetitiv. Rezultatul este ferm și neted la atingere, de asemenea țesătura este foarte moale și răcoroasă.

JULIANNE Somon Lenjerie de pat pareri

Desigur, bumbacul de bună calitate nu este ieftin, dar cearșafurile rezistente reprezintă o investiție bună atât pentru raportul preț/fiabilitate cât și pentru somnul odihnitor de care te bucuri în fiecare noapte.

Când vine vorba de cumpărarea unei lenjerii de vară care să te îmbrățișeze în moliciunea ei și să îți permită să adormi când temperaturile nopților de vara sunt insuportabile, va invit sa aruncați o privire pe site-ul celor de la Sonette Home care vine cu o ofertă generoasă. În plus, unele lenjerii precum cea de care vă vorbesc astăzi vin împreună cu un pled la fel de moale și delicat, din bumbac fin.

JULIANNE Somon Lenjerie de pat + pled, păreri personale

De multe ori va spun că bumbacul este sinonim cu îngrijirea pielii. Ei bine și pledurile pot fi din aceeași țesătură la fel de fabuloasă, ce se simte extraordinar pe piele.
Aceasta lenjerie de vară JULIANNE este pentru pat de 2 persoane, formată din 4 piese și realizată 100% din bumbac, iar setul conține:

 • 1 pled cu dimensiunile 220×240 cm
 • 1 cearșaf de pat cu dimensiunile 240×260 cm
 • 2 fețe de pernă, fiecare cu dimensiunile 50×70 cm

Dacă cearșaful și feţele de pernă sunt absolute din toate punctele de vedere, pledul este cireașa de pe tort, potrivit pentru îmbrăcarea patului vara această. Cu un astfel de pled vei evita problemele pielii și transpirațiile inutile și te vei bucura de odihnă mai mult și mai bine, câștigând bunăstare pentru tine și familia ta. Căci nu-i așa, un somn bun și odihnitor aduce cu sine zile fericite…

JULIANNE Somon Lenjerie de vara

Consider că cearșafurile simple de bumbac de vară, în seturi sau separate, sunt foarte ușor de combinat. Din acest motiv, nu ar trebui să ne fie frică să alegem o lenjerie de vară cu tonuri strălucitoare și vibrante, oricând o poți combina cu un alt cearceaf alb. Când am deschis cutia de la Sonette am fost încântată peste măsură de nuanțele superbe ale lenjeriei mele, evidențiind o țesătură rezistentă și o moliciune extraordinară.

Modelul cearșafului mi se pare extrem de elegant și se potrivește impecabil în dormitorul meu monocrom. Designul rafinat și culorile elegante, te vor ajuta să imprimați dormitorul și odihna cu o atmosferă delicată, curată și proaspătă. Te vei simți foarte confortabil și îmbrăcat în lenjeria această minunată, moale și răcoroasă, datorită capacității fibrelor naturale de a lăsa aerul să circule, păstrând căldura și eliberând umezeală generată în timpul somnului. Și toate acestea însoțite de luminozitatea pe care culorile sale o aduc în spațiu.

Un pled colorat, pentru un design sofisticat

Pledul umple această cameră de confort, veselie și culoare, iar țesătura de calitate este exact ce ai nevoie în zilele în care îți dorești să dormi cu fereastra deschisă, fără să simți răcoarea nopții.

O pătură moale este grozavă de acoperit după o zi lungă și obositoare. Bumbacul este o fibră naturală hipoalergenică care se simte moale și răcoroasă în zilele calde și oferă căldură în zilele reci. Pe lângă nuanța vie și ciucurașii veseli arată minunat și va completa perfect orice cameră.

JULIANNE Somon Lenjerie de vară

Pledul conferă o atingere moale și consistența țesăturii este foarte plăcută și confortabilă în contact cu pielea. O pătură ușoară în culori moi, care va fi complementul perfect pentru acele nopți în care ești reticent să renunți la pijamalele de iarnă. Pur și simplu o așezi peste cearșaf. Nu aveți nevoie de mai mult pentru a vă face patul și somnul perfect.

Așadar, indiferent dacă vrei să o așezi peste umeri și să-ți bei cafeaua pe șezlong în balcon, să te așezi pe canapea să vizionezi serialul preferat sau pur și simplu să o ții pe picioare când stai în fotoliul de lectură, pledul acesta este o modalitatea perfectă de a adăuga instantaneu un strop de culoare casei tale.

Pe site-ul celor de la Sonette veți găsi lenjerii de calitate, covoare, draperii, perne decorative, paturi și pleduri ce vor defini stilul personal și vor oferi caselor voastre un aer de prospețime și bunăstare.

Bucurați-vă de momentul preferat al zilei înfășurat în cele mai frumoase lenjerii. Actuale, decorative, minunate!

 • 56
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Lenjerie de vară: secretul celor mai moi și mai delicate lenjerii de bumbac"

 1. Claudia L Chivu | iunie 2, 2021 at 5:46 pm | Răspunde

  Foarte frumoase!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*