Sandale casual din piele, comoditate și bun gust, pentru toate zilele când vrei sa te simți funky

Sandale din piele naturală FUNKY CASUAL, ARGINTIU-NEGRU
Share the joy

Sandale casual din piele, comoditate și bun gust, pentru toate zilele când vrei sa te simți funky

Fără îndoială, noi femeile, suntem niște cochete. Pasionate de tot ce este frumos, pentru noi moda și frumusețea sunt concepte complementare ce definesc eleganța pe care fiecare ne-o dorim.

Pentru mine eleganța este atributul unei stări, îmi place să mă simt bine în pielea mea, să port lucruri extrem de frumoase și simple și asta să mă facă fericită. Nu voi lasă nicicând să se estompeze această fericire, pentru mine acest lucru este filozofie și stil de viață, de comportament, de atitudine…

Dintotdeauna am zis că eleganța nu înseamnă lucruri extravagante, ci acele mici bucurii care ne fac să ne simțim atât de comod. Și pentru că tocmai am descoperit un site de încălțăminte din piele: FUNKYFAIN , cu modele atât de simple și atemporale încât sunt de o frumusețe desăvârșită, astăzi vă vorbesc despre aceste accesorii pe care noi femeile le iubim atât de mult și niciodată nu avem destule: încălțămintea.

Sandale tapla joasa din piele naturală FUNKY CASUAL, ARGINTIU-NEGRU

Uneori cădem pradă ispitei și atrase de câte un model sau un preț tentant, uităm de sănătatea picioarelor noastre și achiziționăm încălțăminte neadecvată. Chiar și eu m-am lăsat ispitită uneori și m-am ales cu papuci incomozi, care mi-au provocat bătături sau care „au ținut exact de cât au costat”.

Încălțămintea din piele are grijă de sănătatea picioarelor noastre

Nu este prima dată când vă vorbesc aici pe blog despre relația dintre sănătatea picioarelor noastre și încălțămintea din piele, ba mai mult, întotdeauna va spun că prețul încălțămintei din piele, uneori ceva mai ridicat decât a uneia din înlocuitor, este pe deplin justificat și atunci când achiziționăm pantofi sau sandale din piele, acestea vor avea grijă de sănătatea picioarelor noastre cel puțin două sezoane la rând.

Majoritate dintre noi cumpărăm încălțăminte doar gândindu-ne la aspectul estetic, uitând de sănătatea picioarelor. Dar acestea suportă toată greutatea corpului pe parcursul întregii zilei, astfel încât trebuie să avem grijă de ele și să alegem încălțăminte confortabilă și de calitate.

În principal, calitatea încălțămintei este definită de materialul cu care a fost fabricată, iar pielea este cel mai nobil material natural folosit pentru confecționarea încălțămintei încă din cele mai vechi timpuri. Delicat și natural 100%, permite o mai bună respirație a piciorului, reglează umiditatea, reduce proliferarea bacteriilor și a ciupercilor și elimină mirosurile neplăcute.

Sandale din piele naturală cu talpa joasa FUNKY CASUAL, ARGINTIU - NEGRU review

FUNKYFAIN.ro, încălțăminte din piele lucrată manual

Când am descoperit site-ul am simțit că rezonez cu fiecare model în parte pentru că FUNKYFAIN.ro are doar încălțăminte din piele, faină și de calitate. Fiecare pereche este realizată manual pe o insulă grecească, din din cea mai buna piele, netratată chimic.

FUNKYFAIN.ro a luat ființă într-o vară, când partea funky a acestui site, Ioana, a descoperit pasiunea pentru sandale faine, acum fiind responsabilă de marketing și design.

Bine, după ce veți accesa site-ul vă veți întreba cine se ocupă de el că merge așa fain, aici responsabil este Bogdan, specialist IT care se ocupă și de financiar.

Per total FUNKYFAIN.ro te subjugă cu simplitatea și frumusețea sa, promovând un stil casual, de bun gust și calitate.

Încălțăminte piele FUNKYFAIN.ro

În primul rând, vreau să subliniez faptul că încălțămintea din piele, în afară de aspectul aristocratic foarte şic, este mult mai rezistență decât încălțămintea din înlocuitor. Pielea este un material durabil în comparație cu alte materiale, așadar dacă îngrijești încălțămintea din piele în mod corespunzător, aceasta te poate ține mulți ani, deoarece nu se rupe și nu se deformează precum papucii din înlocuitor.Sandale din piele naturală FUNKY CASUAL, ARGINTIU - NEGRU

Material natural, extrem de flexibil, se adaptează cu ușurință morfologiei piciorului, făcându-ne să ne simțim confortabil, reglând temperatura și lăsând picioarele să respire.

Pielea folosită pentru încălțămintea FUNKYFAIN.ro este adusă din Africa în stare aproape brută, fiind prelucrată în atelierul fain din Grecia. Aici se folosesc metode tradiționale și nu se utilizează chimicale.

Tot aici se croiește și se coase manual fiecare pereche de sandale, cele de care o să vă vorbesc astăzi, fiind realizate în aproximativ o oră.

Pe lângă sandale, pe FUNKYFAIN.ro mai găsiți pantofi, ghete, genți și rucsacuri, toate din piele naturală 100%, lucrate manual în atelierul din Grecia.

Sandale din piele naturală FUNKY CASUAL, ARGINTIU – NEGRU

Pe site am ajuns întâmplător, după ce am văzut la o prietenă o pereche de sandale piele asemănătoare, care mi-au plăcut extrem de mult, iar aici am fost cucerită de toate modelele, încât cu greu am reușit să mă hotărăsc asupra unei singure perechi.

Sandalele sunt realizate din piele în totalitate, adică au și talpa interioară din aceeași piele groasă precum sunt baretele. Doar talpă exterioară este din material sintetic antiderapant.

Sandale din piele naturală FUNKY CASUAL, ARGINTIU - NEGRU

Sandale din piele naturală FUNKY CASUAL, ARGINTIU - NEGRU

Modelul este casual, şic prin simplitatea pe care o afișează, iar sandalele sunt atât de confortabile, încât nici nu îți dai seama ca le porți.

Aceste sandale piele sunt ideale pentru aproape orice ocazie ( tipa funky ascunsă în interiorul meu zicând că sunt chiar pentru orice ocazie): petreceri în grădină, la piscina, pe plajă, la office sau pentru a le combina cu rochii înflorate și fuste tutu sau pantaloni din denim, bareta argintie conferindu-le un strop de eleganță. Cel mai bun lucru la ele este confortul și caracterul lor practic. Sunt atât de versatile și oferă atât de multe modalități de a le combina, încât m-am trezit răsfoind site-ul în căutarea unei noi perechi.

Dar să îți explic cât de faină poți fi purtând aceste sandale funky…

Funky date

Comandă se face foarte simplu pe site, mărimea se potrivește exact, iar transportul este gratis.

După ce navighezi cu ușurință printre meniurile simple și te hotărăști asupra unui model, selectezi mărimea și îl pui în coș. Completezi datele și modalitatea de plata și aștepți cuminte cele mai faine încălțări. Acestea vin rapid prin curier și sunt gata de purtat de cum deschizi coletul.

Pachetul a venit extrem de îngrijit și frumos ambalat. Legat cu o fundă veselă, aduce sandalele în folie de plastic, pentru ca acestea sa ajungă în siguranță la tine. Am regăsit cu uimire și un semn de carte haios pe care îl voi păstra pentru cărțile cele mai dragi.

Am primit pachetul în drum spre o petrecere, astfel încât, primul outfit a fost alcătuit dintr-o rochie tip cămașă și cele mai funky sandale, vedetele acestui articol.

Sandale din piele naturală FUNKY CASUAL, ARGINTIU - NEGRU pareri

Știi care-i partea cea mai faină? Chiar au făcut pereche bună, iar eu m-am simțit foarte confortabil.

Aproape nu le simți în picioare. Sunt ușoare, comode, nu am făcut bătături, pielea fiind moale și catifelată.

Ziua următoare m-am simțit funky de-a binelea și am ieșit cu bicla. Da… chiar și aici s-au comportat exemplar, îmbrățișând piciorul cu delicatețe și lăsându-mă să mă bucur de o zi faină.

Unde mai poți purta sandale din piele faine?

Oriunde! Picioarele îți vor mulțumi pentru confortul și grijă pe care le-o arăți.

La plimbare, în drumeție, în vizită la prieteni, la cumpărături, chiar și la birou alături de o fustă casual și o atitudine cu stil, vor fi cele mai bune prietene.

Dacă ţi-au plăcut sandalele mele să știi că funkyfain.ro au câteva modele extrem de atrăgătoare care te așteaptă sa le iei acasă.

Deci… tu ce porți când vrei să fii faină?

1 Comment on "Sandale casual din piele, comoditate și bun gust, pentru toate zilele când vrei sa te simți funky"

  1. Foarte dragute si comode aceste sandale, imi plac acest gen de sandale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*