Top 3 sandale, vedete la moda in fiecare vara

Share the joy

Top 3 sandale, vedete la moda in fiecare vara

Fără doar şi poate, în plin sezon estival, vedetele cele mai apreciate sunt sandalele.

Confortabile şi răcoroase ne etalează bronzul şi unghiuţele frumos colorate. Astăzi vorbim despre câteva tipuri de sandale şi la ce să le purtăm.

În fiecare vară un stil de sandale devin fulgerător un trend, la care se aliniază toată lumea. În această vară sandalela cu talpă joasă au făcut furori.

Acestea au făcut multe doamne să coboare de pe tocuri şi să adopte sandale plane, legate cu baretă de picior.

Acest tip de sandală , în toate variaţiile sale, de la sanda simplă, la cele tip gladiator, se asortează atât la ţinutele casual, cât şi la cele mai elegante rochii.

Aşadar primele despre care vom vorbi sunt sandalele cu talpă joasă.

sandale

Sandale cu talpa joasa

Găsirea modelului perfect pentru a merge la birou, la plajă sau la o cină elegantă, a fost o adevărată provocare pentru multe dintre noi, de aceea, nu ne-am limitat la doar o singură pereche.

Căutând aspectul care defineşte cel mai bine stilul vestimentar pe care îl adoptăm, fără a face compromisuri, am observat că sandalele precum cele de aici au invadat străzile răsfăţând şi cele mai pretenţioase picioruşe.

Sandalele plane se vor purta mereu, doar felul în care se leagă de picior se va schimba de la un sezon la altul sau grosimea tălpii. De aceea ar trebui să profitaţi de reducerile din această lună şi să alegeţi un model care, cu siguranţă se va purta şi vara viitoare.

Unele magazine, precum cel  de aici, au reduceri de pana la 65%. Așadar cu bani puțini,sezonul urmator vei lua startul înaintea tuturor.

În plus, unele sandale, par a fi pantofi decupați care pot fi purtate pana în noiembrie chiar. Un motiv în plus sa profitați de  reduceri.

Sandalele plane, cu barete încrucişate, legate de glezna, sunt ideale pentru fuste tip A-line, un alt trend care a cucerit în această vară, sau pentru rochițe vaporoase și înflorate.

Cele cu baretă simplă de-a latul piciorului, cu sau fără fermoar pe ștaif sunt excelente pentru pantaloni și fuste midi, iar sandalele tip gladiator sunt perfecte pentru o ţinută minimalistă cu fuste mini sau pantaloni scurţi.

Sandalele tip gladiator vor completa perfect și orice ținută boho, în care culorile naturale, suave, atrag atenția asupra accesoriilor.

Pentru plajă cred că cele mai potrivite ar fi sandalele care au talpă de cauciuc și care pot fi purtate și asortate la… prosop.

Sandale cu toc

Sandalele cu toc, alungesc silueta, făcându-te să pari mai înaltă. Anul acesta, mai mult ca niciodată, s-au împletit diferite stiluri, tocul gros revenind în forță.

Cele cu vârful închis sunt deosebit de elegante, potrivite la ținute office, însă sandalele cu toc, cu barete fine, minimaliste, sunt potrivite pentru petreceri sau ieșiri la restaurant. Dacă lucrați într-un birou unde se cere dress-code, sandalele pe care le purtați trebuie să ascundă cat mai mult.

Sandale cu platforme

Acest tip de sanda, pare sa fie un cameleon . În ultimii ani și-a schimbat doar tipul platformei și a revenit sezon după sezon .

Sandalele cu platforma sunt tinerești, potrivite la jeans și poșete maxi.

Indiferent de culoare, toc sau talpa, sandalele sunt vedete în fiecare vară, cu siguranță voi profita de reduceri, acum spre sfârșit de august, iar vara viitoare mă va găsi pregătită.

Be the first to comment on "Top 3 sandale, vedete la moda in fiecare vara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*