Incaltaminte ortopedica din piele, pantoful ideal pentru sanatatea piciorului

pantofi ortopedici
Share the joy
 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Încălţăminte ortopedică din piele, pantoful ideal pentru sănătatea piciorului

Încă din cele mai vechi timpuri, pe când vechii egipteni au început să poarte sandale şi de-a lungul secolelor urmatoare, încălţămintea a fost concepută special pentru a satisface nevoile reale ale piciorului: de protecţie, sprijin, confort, durabilitate şi nu în cele din urmă, stil.

Picioarele suportă presiunile enorme ale vieţii de zi cu zi. O zi normală de mers pe jos supune picioarele unei forţe echivalente cu câteva tone. Acestea sunt sensibile si pot suferi mai multe daune decât orice altă parte a corpului, astfel apare necesitatea de a le proteja cu încălţăminte adecvată.

O încălţăminte adecvată este aceea care este creată să se potrivească special anatomiei piciorului. Încălţămintea ortopedică este cu siguranţă o opţiune de preţ pe care ar trebui să o luăm în calcul pentru viaţă de zi cu zi. La această trebuie să se recurgă pentru a reduce disconfortul statului în picioare pentru mult timp dar şi pentru a corectă poziţia piciorului în cazul în care pe parcursul dezvoltării lui au apărut unele defecte care pot provoca boli ale sistemului osos din care este format piciorul.

Acest tip de încălţăminte este extrem de benefic şi pentru sănătatea picioarelor celor care suferă de platfus sau au orice alt diagnostic, permiţându-le să îmbunătăţească în mod semnificativ starea lor, dar şi pentru a preveni probleme mai grave.

Ce beneficii are purtarea unor pantofi ortopedici din piele

Trebuie să ştiţi că nu toţi pantofii sunt cu adevărat ortopedici, de aceea trebuie să cumpăraţi pantofi ortopedici din piele de la ortopedica, căci aceştia respectă toate regulile morfologice ale picioarelor, preţuind sănătatea şi confortul acestora.

Ortopedica este producător si furnizor de dispozitive medicale ortopedice, dedicate tratamentului, reabilitării și prevenirii leziunilor și afecțiunilor care afectează mușchii, articulațiile și oasele. Totodata reprezintă un nume de referință, foarte respectat pe piața dispozitivelor medicale ortopedice din România. Ortopedica.ro ofera pacienților produse de calitate, personalizate, pentru adulți si copiii deopotrivă. Pentru fiecare pereche de pantofi ortopedici piele fabricați în atelierele lor sunt implementate cele mai noi tehnologii, fapt pentru care sunt certificați ISO.

Chiar dacă noi nu acordăm atenție, în cele mai multe cazuri pantofii aleşi incorect sau diferite afecţiuni ale picioarelor, de care nu suntem conştienţi, pot provoca debutul durerilor articulare, dureri de spate, monturi dureroase, bătături, etc.. Chiar daca o afectiune a anatomiei piciorului este motivul principal pentru care ar trebui să purtăm pantofi ortopedici piele, de asemenea este benefic pentru a preveni şi de a evita alte probleme de sănătate mai grave, dar şi pentru o senzaţie de comoditate la fiecare pas.

Utilizarea unor pantofi ortopedici din piele în viaţa de zi cu zi, îmbunătăţeşte postura, facilitează circulaţia, evită sau tratează diverse afecţiuni ale piciorului.

Unul dintre cele mai importante beneficii este confortul pe care o pereche pantofi otopedici piele îl oferă picioarele noastre. Cu acest tip de încălţăminte păşeşti într-un mod relaxat, fără să observi disconfort sau oboseală pe care o cauzează pantofii tradiţionali, de exemplu.

pantofi ortopedici piele

Sandale talpă ortopedică din piele

Dacă pentru domni orice model pantofi ortopedici piele sunt potriviţi la orice ţinută adaptând doar culoarea acestora cu restul îmbrăcăminţii, pentru doamne lucrurile se complică puţin.

Pentru că suntem în toiul verii, o pereche sandale oropedice piele sunt cele mai potrivite încălţări. O pereche de sandale ortopedice piele oferă suport excelent pentru picior având o stabilitate mai mare şi protejând glezna împotriva riscului de rănire.

Cea mai frumoasă şi comodă pereche de sandale talpă ortopedică piele am găsit-o pe webshop-ul ortopedica.ro. Acest tip de încălțăminte este ideal în timpul verii când există un diagnostic ce nu permite încălțarea unui alt tip de încălțăminte ortopedică.

Întrucât încălțămintea ortopedica se fabrică numai în baza unei recomandări medicale, după parametri individuali, prețul variind în funcție de opțiunile alese și mărimea piciorului, aceste sandale talpă ortopedica piele nu pot fi achiziționate online.

Produsele ortopedica.ro pot fi achiziționate și prin CNAS gratuit sau compensat.

Pe site-ul online ortopedica.ro găsiți toate magazinele de unde puteți achiziționa acest tip de încălțăminte, precum și ale produse şi dispozitive ortopedice.

 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Incaltaminte ortopedica din piele, pantoful ideal pentru sanatatea piciorului"

 1. Multumesc pentru sfaturi.

 2. Sunt modele frumoase. Chiar daca ai o problema la picioare nu inseamna ca trebuie sa nu ai o incaltaminte frumoasa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*