Sandale Stiletto, cele mai elegante sandale pentru orice ocazie

sandale stiletto elegante
Share the joy

Sandale Stiletto, cele mai elegante sandale pentru orice ocazie

Da, fără nici o îndoială că putem face combinaţii infinite cu o pereche de sandale stiletto, de la un look cuminte pentru birou într-o zi toridă de vară, până la o ocazie formală, unde eticheta evenimentului ne cere o ţinută sobră şi elegantă.

Eu sunt fan stilettos, nu las să treacă nici un sezon fără să îmi achizitionez o nouă pereche. Cei pe care îi prezint astăzi sunt de pe zaful.com, unul dintre site-urile de unde puteţi achiziţiona lucruri cu eticheta unor branduri renumite.

sandale stiletto

Denim Stiletto Heel Sandalssandale stiletto

Sandalele mele sunt replică unor sandale Zara, dar au costat la jumătate şi sunt atat de fericită că am reusit sa le iau. Acest tip de sandale sunt atemporale şi se vor purta în fiecare sezon

Acestea sunt făcute din denim, se prind cu o curea fixă de picior, astfel că nu rişti să se desprindă şi să te împiedici de ele. Tocul este de 11 cm, stilettos addict ma intelegeti, nu-i asa ? hi,hi… sunt cu adevarat superbe.

Ia-le la birou, la un cocktail sau la un eveniment formal şi vei deveni eticheta eleganţei din acel loc. Stiletos se combină cu tot felul de fuste,tot tipul de rochii sau chiar cu pantaloni.

Cea mai bună opţiune sunt fustele midi. Împreună cu acestea formează o ţinută formală, elegantă, modernă.

Dacă doreşti să dai o notă îndrăzneaţă unui look casual, le poţi lua de asemenea cu pantaloni sau blugi la o ieşire cu prietenii.

sandale stiletto

3 sfaturi pentru a purta stiletto

1. Nu foarte multă lume ştie aceasta regula şi în general când privim picioarele vedetelor vedem că pantofii sunt prea mari, uneori şi cu 2 numere, parcă zâmbim aşa.. niţel superior, dar ca regulă generală pantofii sau sandalele stiletto se cumpără un număr mai mare.
Acest lucru trebuie să îl faci pentru un confort al piciorului, mai ales dacă vei purta pernuţe sau brant de silicon.

2. Încălţa acel tip de stiletto care te face să te simţi confortabil. O înălţime de 10 centimetri câştigată doar urcându-ne pe tocuri este perfectă pentru a stiliza silueta noastră. Cu toate acestea, ar trebui să încălţăm astfel de pantof numai dacă suntem obişnuite să îi purtăm. În caz contrar, nu vor fi confortabili şi ne vor chinui picioarele pe toată durata evenimentului.

3. Odată ce te-ai hotărât asupra modelului şi te-ai asigurat că forma pantofului se potriveşte perfect piciorului tău, gândeşte-te la culoarea pe care o alegi.
În general negru este definiţia eleganţei. Stiletto nude sunt şi ei foarte frumoşi şi eleganţi, în timp ce o pereche de sandale roşii vor atrage privirile, dacă nu le-ai asortat cu restul ţinutei.

sandale stiletto

https://darkpassion.ro/sandale-stiletto-cele-mai-elegante-pentru-orice-ocazie/

Ce spuneți? Vă plac sandalele mele?

2 Comments on "Sandale Stiletto, cele mai elegante sandale pentru orice ocazie"

  1. Foarte dragute sandale.

  2. Nu pot purta sandale, pantofi cu tocuri foarte inalte chiar daca fac piciorul mai frumos.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*