Fragonard – Belle de Nuit, o simfonie olfactivă copleșitoare

Fragonard, Adda Shop
Share the joy

Fragonard – Belle de Nuit, o simfonie olfactivă copleșitoare

Dintotdeauna am fost obsedată de parfumuri. M-a fascinat compoziția lor, felul în care se împletesc miresmele pentru a rezulta o senzație, o amintire, un sentiment atât de copleșitor, încât ori de câte ori simți parfumul, creierul să-i dicteze inimii să bată mai tare.

Știm cu toții că mirosul este singurul simt atât de legat de creier, încât poate să ii aducă aminte orice tip de sentiment/întâmplare, doar adulmecând unele note olfactive.

Mirosul este un simt puternic, iar memoria olfactivă este una dintre cele mai persistente, prin urmare, importanța pe care o acordăm alegerii unei arome este primordială deoarece această reflectă personalitatea noastră și felul în care ne percep cei din jur.

Personalitatea noastră se reflectă în parfumul pe care îl purtam, la fel ca în momentul pe care îl trăim. Gusturile pentru un parfum sau altul nu sunt o coincidență pentru că parfumul este parte din noi înșine.

Belle de Nuit by Fragonard

Belle de Nuit este o simfonie olfactivă, cu acorduri profunde de flori și fructe, pe o baza delicată de mosc, un parfum magic, că o noapte arabă!

Belle de Nuit are note florale puternice, iar baza caldă, ușor masculină cu note lemnoase și senzuale, ne duce cu gândul la acele locuri unde nisipul este scaldat de soare, iar femeile orientale ascund secrete dulci sub vălul lor.

Belle de Nuit by Fragonard este un parfum pentru femeia matură, foarte feminin, e o mireasmă în care se învăluie doar femeile puternice, care știu ce vor și își exercită farmecul asupra tuturor celor din jur. Încrezător, cald și bogat, Belle de Nuit by Fragonard este un parfum clasic, elegant și rafinat, îndrăzneț și sofisticat în același timp.

belle de nuit , fragonard

Un parfum potrivit pentru serile reci, ce subjugă cu opulență notelor ce îl compun.

  • Notele de vârf: mirabillis, ylang-ylang, gardenie
  • Note de inimă: violet, geraniu, trandafir
  • Note de bază: mosc

Fragonard Chevrefeuille, săpun de caprifoi

Săpun delicat cu esență de caprifoi proaspăt, catifelează și hidratează pielea de la prima utilizare.

Grasse, un mic orășel francez, este capitală tuturor parfumurilor din lume. Aici a luat naștere în 1926 casa de parfumuri Fragonard, numită astfel după pictorul rococo Jean-Honoré Fragonard.

Familia de parfumieri care a format-o și-a dedicat întreagă viață creării de parfumuri tradiționale. Varietatea de note înmiresmate din fiecare familie olfactivă, de la vanilia pură sau lavandă misterioasă până la amestecuri mai complexe, sunt transformate și vândute și ca săpunuri.

Fragonard Chevrefeuille, săpun de caprifoi

Parfumierii talentați folosesc doar esențe pure din flori pe care le extrag prin metode tradiționale de fabricare a parfumurilor. Formula de obținere a parfumurilor rămânând neschimbată de secole.

Imaginea săpunului tăiat în diverse forme, devine un pic nostalgica pentru mine. Toată copilăria m-am insinuat printre sertarele mamei mele pentru a ma răsfăța cu mirosul bogat de săpun. Astfel ca micul dar primit de la Adda Shop si Fragonard se odihnește în sertarul noptierei mele, învăluind dantele fine cu parfumul sau bogat.

Săpunurile Fragonard hrănesc și hidratează pielea, nu conțin detergenți sau parabeni, nu poluează mediul, parfumează din abundenta datorita uleiurilor esențiale și durează mult mai mult decât un săpun lichid.

Putem găsi multe tipuri de săpunuri individuale în magazinul online AddaShop.ro, cu extracte din plante, uleiuri vegetale diferite, uleiuri esențiale … Acest lucru ne oferă beneficii infinite, în plus față de mirosul rafinat care ne inundă. Partea grea este ca trebuie sa alegi între toate aceste comori parfumate.

1 Comment on "Fragonard – Belle de Nuit, o simfonie olfactivă copleșitoare"

  1. Numai lucruri frumoase despre acest parfum.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*