Testat Sampon si balsam de par cu keratina si lapte de cocos, Bottega Verde

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Testat Sampon si balsam de par cu keratina si lapte de cocos, Bottega Verde

Dragile mele, astăzi vă arăt două produse care vor deveni indispensabile pentru mine, atât de mult mi-au plăcut. Nu este nici un secret pentru nimeni că eu am un păr foarte lung dar, în mai toate fotografiile de pe blog apar cu el prins pentru că pare a avea o viață și o voință proprie, stă tot timpul ciufulit și adora sa se electrizeze 😀 . Acum câteva săptămâni aveam intenţia să îl scurtez considerabil pentru că era uscat la vârfuri şi avea tendianta de a se încalci.

Ştim cu toţii că părul lung devine casant şi uscat, pierzând strălucirea, dacă nu este hrănit şi hidratat corespunzător. Din păcate, vara această am folosit doar câteva şampoane din supermarket, care au acţionat cu brutalitate asupra firului de par, mai mult înrăutăţind situaţia.

Când am ajuns pe site la Bottega Verde, primul lucru pe care l-a cautat a fost un şampon care să aducă sănătate şi strălucire părului meu.

Atenţia mi-a fost captată de setul cadou ( produsele pot fi achiziţionate şi separat) Şampon şi balsam de păr cu keratină şi lapte de cocos.

Keratina este un complex de coponente care se găsesc în mod natural în organism. Keratina se găseşte în piele , unghii şi păr. Când părul are parte de tratamente agresive, keratina îşi pierde calitatea originală, rezultând astfel un păr lipsit de elasticitate şi strălucire, tern, casant şi greu de aranjat.

Aşadar nu puteam rata ocazia de a încerca acest şampon şi balsam.

set cadou

L-am comandat şi am aşteptat pachetul cu nerăbdare şi chiar dacă v-am povestit deja despre celelalte produse din comanda mea, şamponul şi balsamul au fost primele încercate .

Primul lucru care frapează este parfumul. Dulce, intens, exotic… miros de paradis, de briza oceanului albastru, inspirată la umbră cocotierilor. Mireasma este ameţitoare, se impregnează profund în piele şi păr şi trasează o aură diafană de parfum, ori de câte ori îţi mişti pletele, umplând cu aromă fină, încăperea în care te afli.

Mi-am promis mie însămi, că dată viitoare, voi cumpără un parfum de cocos şi laptele spray pentru aranjat părul.

sampon keratina

Chiar de la prima utilizare părul devine mătăsos şi este mai uşor de descurcat şi FOARTE uşor de pieptănat.

Şamponul are o formulă îmbogăţită cu lapte de nuca de cocos, keratină şi agenţi anti-umiditate speciali. Toate aceste ingrediente netezesc perfect firul de păr furnizând o „protecţie”extraordinară, reducând încretirea şi evitând încâlcirea. Astfel firul de par devine mult mai neted, mătăsos şi extrem de lucios.

Textura şamponului este destul de fluidă, se aplică o cantitate mică pe părul umed şi se masează pentru a obţine o spumă moale şi cremoasa, se clăteşte apoi temeinic şi se aplică balsamul.

Acest set de produse de la Bottega Verde a fost o adevărată descoperire pentru mine. Ştiţi că eu vă recomand întotdeauna să achiziţionaţi acelaşi tip de balsam care completează şamponul . Astfel se obţin rezultate maxime şi o îngrijire totală, fără a fi nevoie de alte produse styling pentru a completă rutina de îngrijire.

balsam cu ulei de cocos

Principalele componente ale acestor două produse sunt în mod evident keratina, care dă strălucire părului, întăreşte rădăcinile şi închide cuticulele, dăruind fineţe şi moliciune podoabei capilare si lapte şi uleiul de nucă de cocos,care este de asemenea un adevărat boost pentru sănătatea părului, hidratând maxim vârfurile uscate şi deteriorate.

Balsamul are o textura cremoasa, catifelată şi se aplică pe lungimea firului de păr . Se lasă câteva minute să acţioneze apoi se clăteşte.

Îmbogăţit cu ulei de cocos, keratină şi ingrediente anti-umezeală are efect balsamic, reparator şi protectiv. Uleiul de cocos protejează fiecare fir de păr, făcându-l mai lucios şi docil, mai uşor de pieptănat şi aranjat.

Aşadar datorită acestui set de produse, voi avea părul lung în continuare şi mă voi bucura de o coafură îngrijită, fără fire rebele şi păr încreţit.

Şamponul are 200 ml şi costă 19 lei iar balsamul are 150 ml şi costă 25 lei. Dacă achiziţionaţi setul cadou, acesta vine frumos ambalat într-o pungă de hârtie, iar dacă nu aveţi părul lung dar doriţi să cuminţiţi o coafură care se încăpăţânează să ciufulească un păr scurt, atunci acest şampon este exact ce vă trebuie.

? ? ?Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul DARK înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.  ? ? ?

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Testat Sampon si balsam de par cu keratina si lapte de cocos, Bottega Verde"

 1. nu pot decat sa te felicit pentru ca ai ales cosmeticele de la aceasta firma. Si eu le ador, in special pe cele cu vanilie neagra.

 2. Iubesc produsele lor iar pe acesta cu lapte de cocos nu l-am incercat desi sunt convinsa ca sunt extrem de bune. Dupa ce termin proviziile am sa le incerc si eu

Leave a comment

Your email address will not be published.


*