Rujuri metalice mate Golden Rose, pentru acele zile când vrei sa te simți fabuloasă

Golden Rose Cosmetics
Share the joy

De purtat când vrei să te simți fabuloasă, ruj roşu mat Golden Rose

„Când vreau să mă simt îmbrăcata fără efort, port ochelari negri și ruj roșu pe buze”
Marilyn Monroe.

Roșul este o culoare seducătoare, o atitudine optimistă în viață. Roșul simbolizează putere, atracție, dorința, dragoste, pasiune, încredere și curaj… toate în același timp.

Când mă gândesc la o femeie ce poartă ruj roșu, îmi imaginez acea frumusețe fascinantă care emană încredere și stăpânire de sine. Puternică și feminină deopotrivă, femeia ce poartă un ruj roșu se simte confortabil în corpul ei și stăpână pe tot ce este în jurul sau.

Rujul roșu, spre deosebire de alte produse de machiaj, nu există pentru a ascunde ceva. Buzele roșii sunt pentru a spune: iată-mă, sunt aici, fascinantă și sigură pe mine!!!

Un ruj roșu îți da puterea de a privi lumea altfel, dar mai ales ii obligă pe cei din jur să te admire.

Golden Rose

Golden Rose Liquid Matte Lipsitk Longstay 09

La Bucovina Beauty Event am primit de la Golden Rose primul meu ruj roșu cu adevărat: Liquid Matte Lipsitk Longstay 09.

Am mai avut rujuri roșii, dar nici unul nu vibrează pe buze cu atâta pasiune. Aș putea spune că Liquid Matte Lipsitk Longstay 09 de la Golden Rose este roșul perfect, un clasic elegant, egalabil cu arhicunoscutul russian red.

Dintre toate nuanțele, rujul roșu a fost întotdeauna culoarea cea mai râvnită, inevitabil este un clasic care nu se va demoda niciodată și deși există o varietate de nuanțe de roșu, această culoare va rămâne întotdeauna un etalon pentru frumusețe și seducție.

Liquid Matte Lipsitk Longstay 09 de la Golden Rose este cremos, se aplică ușor datorită aplicatorului flexibil și asigură o culoare intensă fără a fi lipicios, iar acoperirea este totală cu o singura aplicare.

Golden Rose Liquid Matte Lipsitk Longstay 09

Finisajul este mat perfect, se usucă foarte repede și dacă nu țineți buzele lipite câteva secunde după aplicare, veți purta un makeup impecabil întreaga zi.

Rezistent la transfer (atâta timp cât nu aduceți în apropierea buzelor ceva uleios), Liquid Matte Lipsitk Longstay are formula îmbogățită cu Vitamina E și Ulei de avocado pentru ca buzele să rămână moi și suple, fără senzația de uscare.

Se simte lejer pe buze, nu crapă când zâmbim, nu se întinde și are o rezistență excelentă.

Conține un pigment foarte concentrat, ceea ce îl face oarecum versatil, deoarece se poate aplică generos pe buze pentru un roșu intens sau se poate combina cu diverse lip gloss pentru a obține o nuanță mai cuminte, ușor de purtat în orice ocazie.

Se demachiază ușor cu orice demachiant bifazic, iar un ruj cu gramaj de 5.5 ml costă 30 lei.

Golden Rose, rujuri lichide swach

Golden Rose Metals Matte Metallic Lipgloss

Metals Matte Metallic Lipgloss nu este cu nimic mai prejos decât rujul anterior. Un rubiniu seducător, cu un finish mat, metalic, ce lasă buzele cu aspect satinat superb. Conține perle metalice care conferă culorii străluciri cu impact multidimensional.

Golden Rose Metals Matte Metallic Lipgloss

Îmi place acest ruj. Este un roșu rece, cu o subtilă notă rubinie frumoasă. Textura sa este mai cremoasă, hidratantă și ușor de aplicat. Având acel ton mai închis îți face dinții să arate mai albi. Puteți trece de la un aspect natural la un look sofisticat și mai elegant, doar aplicând acest ruj pe buze.

Cu o acoperire completă și un finisaj cu străluciri metalice acest lip gloss are o textură cremoasă ce lasă buzele moi și hidratate.

Se îndepărtează foarte ușor cu un disc de bumbac și orice demachiant, fără să se întindă și fără să păteze pielea.

Cu un gramaj de 5.5 ml, se găsește în 8 nuanțe superbe și costă 30 lei.

Golden Rose Lac de Unghii Color Expert

În goodie bag-ul de la Golden Rose, am avut și o ojă în același ton, un roșu neon, ideal de purtat pe unghii în această vara. O ojă creată special pentru a pune în evidență frumusețea unghiilor. Manichiura rezistă foarte bine și are un luciu seducător.

Golden Rose Lac de Unghii Color ExpertGolden Rose Lac de Unghii Color ExpertGolden Rose Lac de Unghii Color Expert

Color Expert reprezintă o linie de lacuri de unghii care aduce pe unghiuțele noastre toate culorile și asigură o acoperire perfectă datorită formulei și a pensulei late.

Sticluța are 10.2 ml și costă 8 lei.

Produsele Golden Rose pot fi achiziționate online de pe site-ul cosmania.ro sau de la toate standurile din diverse mall-uri din țară.

Golden Rose prezent în Iulius Mall Suceava

M-am bucurat teribil să descopăr că și în Suceava avem Golden Rose. Chiar astăzi am trecut prin mall și am descoperit cu plăcere standul, admirând și alte nuanțe tentante, dar și reduceri foarte mari la câteva categorii de produse.

În plus, este acolo un coșuleț cu ultimele produse ale unei game sau alte resturi de stoc, cu preturi de câțiva lei, că nu te lasă inima să nu iei măcar ceva.

Golden Rose Iulius Mall Suceava

Golden Rose Suceava se găsește lângă scara dinspre auchan, vizavi de CCC sau Meli Melo.

Voi purtați produse cosmetice Golden Rose? Care este preferatul vostru?

Golden Rose, rujuri lichide

3 Comments on "Rujuri metalice mate Golden Rose, pentru acele zile când vrei sa te simți fabuloasă"

  1. Valeria Chertes | august 4, 2018 at 9:50 pm | Răspunde

    Mie imi place foarte mult rujul rosu.

  2. Rujul Golden Rose Metals Matte Metallic Lipgloss il am de ceva timp…nu ma pot desparti de el..suntem ca,cele mai bune prietene…e divin..toate prietenele mele il vor…am cateva oje de la Golden Rose una din ele tot METALS..in combinatie cu rujul normal..si cele Color Expert nr 51 si 69..divineee

  3. O sa incerc si eu rujul rosu. Imi place textura.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*