Rucsac pliabil Lemont, un cadou perfect pentru ziua tatălui

Rucsac pliabil Lemont
Share the joy

Rucsac pliabil Lemont, un cadou perfect pentru ziua tatălui

Vara este aproape, suntem cu gândul la vacanță deja și la libertatea pe care o vom gusta în zilele libere, de aceea astăzi îți voi povesti despre o nouă achiziție, un superb rucsac de pe Trendhim.com, site-ul care are cele mai elegante și trendy accesorii pentru bărbați.

La noi nu prea se sărbătorește ziua tatălui și în Bucovina, această ocazie coincide cu 1 Martie când toți băieții primesc mărțișor de la fete. Totuși ziua tatălui este o sărbătoare importată foarte draguță, ce ne dă prilejul să îi arătăm celui de lângă noi încă odată dragostea ce i-o purtăm.

De multe ori am zis că domnii noștri au răbdare infinită și sunt cei mai buni… mai ales când le cerem zeci de fotografii în care să arătăm bine pe rețelele de socializare, nu-i așa? Iată că a sosit momentul să le mulțumim pentru tot ceea ce fac pentru noi cu un cadou original precum rucsacul pe care vi-l arăt astăzi.

Așadar nu lăsa Ziua Tatălui să te ia pe nepregătite, indiferent când o sărbătorești! Descoperă cele mai originale și practice idei pe Trendhim, pentru a găsi un cadou care să se potrivească celui iubit.Rucsac pliabil Lemont

Rucsac pliabil Lemont

Atunci când alegeți rucsacul care credeți că vi se potrivește cel mai bine, confortul și funcționalitatea vor fi mai importante decât un design atractiv, iar voi care mă cunoașteți știți că mie îmi plac lucrurile simple și sobre care impresionează prin eleganța lor, de aceea am ales un rucsac pliabil negru Lemont.

Pachetul a ajuns foarte repede, cred că în mai puțin de 3 zile de când am plasat comanda, cu toate că vine din Danemarca. Frumos împachetat, este livrat prin curier direct la adresa specificată.

Când vorbim despre diferitele tipuri de rucsac este clar că alegerea unui model sau altul poate fi dificilă. Gândindu-ne la utilizarea pe care i-o vom da, stilul nostru sau dimensiunea de care vom avea nevoie, vor fi esențiale atunci când alegem acest accesoriu din ce în ce mai solicitat atât pentru job cât și pentru zilele libere, excursii și drumeții.

Cu rucsacul pliabil Lemont nu vor mai fi întâlniri pe care să nu le poată povești sau călătorii de afaceri care să îi reziste pentru că poate ascunde dispozitive și gadgeturi de tot felul, trusa de cosmetice sau haine de schimb pentru un city break, în acest rucsac frumos și încăpător.

Rucsac pliabil Lemont

Pregătit pentru ritmul frenetic al rutinei zilnice rucsacul pliabil de la Trendhim.com se transformă în accesoriul cel mai funcțional, întotdeauna așezat elegant pe umăr. Cu el, orice tată va fi primul tată din birou!

Printre rucsacurile preferate de soțul meu, acest rucsac pliabil Lemont iese în evidență prin sobrietatea și funcționalitatea sa, cu țesătura uniformă și design-ul practic, cu durabilitate ridicată a materialelor din care este realizat, fără buzunare sau detalii excesive, doar micul accesoriu care atârnă într-un mod atât de sofisticat.

Faptul că poate fi pliat, este o noutate pentru mine, astfel poate fi așezat cuminte în fundul unui sertar până când va fi nevoie de el.

Rucsac pliabil Lemont

Apoi, odată desfăcut, rucsacul devine înlocuitorul perfect pentru geanta clasică de voiaj, cu două buzunare organizatoare pentru a combate rutina zilnică în cel mai practic mod, fără a pierde nimic din eleganța și rafinamentul ținutelor pe care le accesorizează.

Spațiul său amplu îl face candidatul perfect pentru a transporta trusa de toaletă, încărcătoarele gadgeturilor, echipamentul sportiv și alte articole pentru a fi gata în orice moment al zilei și oriunde îi poartă pașii.

Caracteristici Rucsac pliabil Lemont

  • Design danez
  • Rezistent la apă
  • Bretele reglabile
  • (diverse nuanțe la alegere pe site)
  • se pliază într-un buzunar interior

Fără îndoială, rucsacul pliabil Lemont poate deveni mijlocul de transport perfect pentru bunurile voastre în timp ce vă deplasați cu bicicletă sau motocicletă, ideal de așezat pe bancheta din spate a mașinii sau în spațiul destinat bagajului de mana în avion.

Are un material rezistent la apă, cu țesătura densă și un design compact, ce îl transformă în rucsacul perfect!

Tu ce cadou vei oferi de ziua tatălui?

rucsac trendhim

1 Comment on "Rucsac pliabil Lemont, un cadou perfect pentru ziua tatălui"

  1. Valeria Chertes | mai 20, 2021 at 3:29 pm | Răspunde

    Imi place cum arata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*