Marea ma cheama la ea… Iau in rucsac o rochita si o sanda

Share the joy

Marea ma cheama a ea…

„Ma întorc la tine, iar si iar, mare albastră
Cum se întoarce valul tău veșnic la mal”

De multe ori când îmi pregătesc bagajul pentru plecat în vacanţă îmi îngreunez singură valiza cu lucruri inutile. Nu știu de ce dar, parca aş ambala viața întreagă sa o iau în călătorie. În realitate, este ceva care nu ar trebui să genereze nimănui probleme, sunt  doar câteva lucruri absolut esențiale, în timp ce restul sunt pur și simplu opționale.

Bagajul de plecat în vacanţă nu trebuie să fie mare, dimpotrivă, în geanta de plaja de exemplu, trebuie să aducem înapoi fericire, cea pe care o culegem în zilele delicioase de soare, nisip și mare!

Dacă ar fi să alcătuiesc un top, pe primul loc ar fi rucsacul. În el aș îndesa loțiunea de plajă, prosopul și aparatul de fotografiat. Nu trebuie sa fie mare, ci exact ca cel de la ZorileStore și nici greu căci îl voi îngreuna eu cu amintiri și raze de soare.

rucsac

De fapt dacă ar fi sa fac un top al lucrurilor pe care trebuie sa le avem pentru diverse escapade, rucsacul ar ocupa lejer primul loc.

Indiferent unde te-ai hotărâ sa mergi, în rucsac poți înghesui în grabă câteva obiecte personale și sa pornești la drum.

Desigur acest accesoriu nu este doar pentru o ținuta sport, îl poți adăuga la ținuta lejera de zi cu zi, pentru mers la munca sau la scoala.

Pe site-ul ZorileStore.ro sunt tot tipul de rucsacuri, pentru orice ocazie și orice călătorie.

In plus cei de la ZorileStore.ro au o pregătit o campanie foarte interesantă pentru clienți: cumperi orice produs de pe site până pe 21 august și intri automat într-o tragere la sorți din care vor rezulta trei câștigători care vor ajunge la mare în Vama Veche, cu încă 7 prieteni fiecare. Toți cei 24 de norocoși (3 câștigători cu câte șapte prieteni fiecare) au camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche!

Ce spui? I-ati rucsacul de pe rafturile ZorileStore, cu putin noroc, cazarea e gratis!

1 Comment on "Marea ma cheama la ea… Iau in rucsac o rochita si o sanda"

  1. un rucsac imi este si mie suficient pentru o vacanta de 2-3 zile, nu sunt genul care ia tot sifonierul in vacanta

Leave a comment

Your email address will not be published.


*