Ce rucsac este la modă în 2020, criterii după care îl alegem

rucsac dama 2020
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rucsacul, un accesoriu la modă în 2020, criterii după care îl alegem

Se spune că o femeie nu are niciodată îndeajuns pantofi și poșete, dar cum moda este un sector dinamic, am putea spune fără rețineri că astăzi nici femeile, nici bărbații nu au îndeajuns rucsace.

Pe lângă că sunt extrem de utile pentru a purta cu noi toate lucrurile de care avem nevoie, cele mai recente tendinţe în modă ne invită să trecem pe plan secund poşetele şi să invităm în garderoba noastră un accesoriu mai practic, super îndrăzneţ, șic şi provocator: rucsacul.

De câteva sezoane rucsacul s-a impus pe toate scenele modei, dominând tendinţele și acum putem găsi o varietate imensă de modele, culori și mărimi, încât este puțin probabil să nu îl găsim pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Deoarece este un accesoriu din ce în ce mai folosit, cu un rucsac dama frumos ne putem bucura de un mod super confortabil de a ne duce lucrurile fără să știrbim imaginea outfitului zilnic.

Cum alegem un rucsac util

Bine, să fiu sinceră primul criteriu când îmi cumpăr ceva este esteticul. Însă în cazul unui rucsac totul depinde de utilizarea pe care o va avea, astfel le putem cataloga că fiind mai mare sau mai mic, clasic sau modern, pentru birou, școală, sala sau pentru gadgeturi, pentru călătorii etc. Există modele concepute pentru fiecare nevoie și chiar opțiuni antifurt, special fabricate pentru a împiedica accesul rău intenționaților.

Urban style – rucsacul pentru fiecare zi

În această categorie gama de opțiuni este foarte largă. Veți găsi funcționalitate, design și calitate, materiale, culori și accesorii și puteți alege în funcție de utilizarea pe care intenționați să i-o dați.
Este recomandat să fie de bună calitate, să fie căptușit, să aibă multe buzunare și să aibă o structură bună, astfel încât să nu genereze dureri de spate.

Technology style – rucsacuri speciale pentru gadget-uri moderne

Timpurile s-au schimbat și astăzi, utilizarea dispozitivelor necesită anumite cerințe cheie pentru a alege un model care să se potrivească atât nevoilor noastre generale, gustului nostru personal, cât și tuturor gadget-urilor pe care le purtăm.

Un rucsac este important pentru un dispozitiv tehnologic? Dacă luăm în considerare valoarea oricărui produs, de la o baterie, unitate flash, smartphone sau tabletă , notebook sau camere de orice fel, necesitatea unui astfel de rucsac este justificată 100% atât pentru protecție, cât și pentru securitate și confidențialitate.

Fashion style

Multe femei petrec o mare parte din zi departe de casă, fie la job fie cu cei mici prin parc și au înlocuit poșeta cu rucsacul când vine vorba de avut la îndemână toate lucrurile, de la portofel, la chei și machiaj. Există modele originale, super trendy din materiale și culori foarte variate, cu și fără accesorii, dar și modele super clasice din piele naturală.

Pentru femei, modelele cu multe buzunare sunt foarte utile, pentru a realiza un fel de ordine printre atâtea lucruri mici pe care le avem de obicei gențile și poșetele noastre.

Modelele din piele și țesături impermeabile sunt excelente. Cele cu câteva compartimente și decupaje drepte oferă o notă sofisticată care completează bine orice ținută.

Rucsac pentru bărbați

Astăzi mulți domni au încorporat rucsacurile în garderoba personală și e un accesoriu la fel de important precum alegerea celui mai bun portofel barbati. Pentru ei e mai simplu pentru că în general îl folosesc pentru a purta tot ce au nevoie de la cărți sau haine de sală la un computer. Există multe modele disponibile, cu diferite design-uri, ideale pentru a se combina perfect cu orice stil, de la sport la casual sau elegant.rucsac barbati

Ce lucruri trebuie să iei în considerare atunci când alegi un rucsac?
 • Materiale bune

Rucsacul este un obiect pe care îl purtăm, dar joacă și un rol principal in cotidianul urban. Astfel va trece prin diferite situații de la a fi aruncat sub masă, atârnat pe cuier, uneori bătut de ploi în drumul spre casă și atins de praful zilelor toride, asadar trebuie să reziste și să poată fi curățat. De aceea, materialele sunt importante atunci când alegeți.

 • Dimensiunea unui rucsac

Dimensiunea ar trebui să fie în funcție de corpul tău și trebuie să îl poți purta confortabil pe spate, dar și să poată ascunde în buzunarele sale tot ce avem nevoie.

 • Calitate

Este important ca materialul să fie rezistent și ca toate cusăturile să fie bine făcute și întărite. Verificați dacă baretele de umăr, închiderile și compartimentele – atât interioare cât și exterioare – au finisaje bune.

 • Impermeabil

Este esențial să fie rezistent la intemperii, astfel încât tot ceea ce purtați înauntru să fie bine protejat. Dacă doriți să cheltuiți mai puțin, o alternativă bună este să cumpărați o husă care să îl acopere doar atunci când este necesar.

rucsac dama

Ce tip rucsac dama se va purta în 2020

In 2020 veți fi întâmpinate de modele inedite, în nuanțe pastelate, cu picturi hand made sau aplicații diverse.

Revine la moda rucsacul cu franjuri și un clasicul rucsac de piele maro, negru și alb. În plus față de piele, se vor purta modele textile modele, matlasate, țesute, modele și printuri în interpretări diferite, dar și aurii, argintii sau cu paiete.

Un trend ascendent este mini rucsacul, care poate fi folosit chiar și în ocazii speciale.

Designerii au readus în atenție o idee genială pentru 2020, rucsacul care poate fi purtat în diferite moduri, ca un rucsac pe umeri, gentă de mână sau tipul poștaș care arată la fel de bine și irezistibil ca o poșetă sofisticată.

Un rucsac va fi perfect și pentru job, chiar dacă mergi la birou în ținută office.

Există un tip de rucsac perfect pentru mine și pentru tine. Uneori încercăm să alegem un rucsac după primul impuls: ne place imaginea lui, culoarea sau modelul, dar este important să ne gândim și la funcționalitatea lui. Ai descoperit pe care să îl iei acasă?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Ce rucsac este la modă în 2020, criterii după care îl alegem"

 1. Mulțumim pentru sfaturi.

 2. Mi se pare mult mai practic decât o poșetă. Bineinteles ca as alege unul foarte incapator Si colorat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*