Rucsac din piele naturală LUIZA – fuziunea perfectă între stil și funcționalitate

geanta piele naturala
Share the joy

Rucsac din piele naturală LUIZA – fuziunea perfectă între stil și funcționalitate

Dacă în garderoba mea există doar câteva articole pe care eu le consider esențiale, în ceea ce privește accesoriile, acestea sunt fără îndoială, gențile și rucsacurile care sunt ușor de transportat, confortabile și versatile. Cu toate acestea, marea întrebare când vine vorba de alegerea unui model este: mai bine să cumpăr o geantă sau un rucsac? Iar răspunsul pe care l-am găsit pe site-ul celor de la posete-serviete.ro este: de ce să alegi doar una, când le poți purta pe amândouă?

Adevărul este că atât un model cât și celălalt, purtat în acesta formă reînnoită de trendul adoptat de producătorul român, este opțiunea câștigătoare. În plus, toate aceste modele funcționează atât de bine încât le poți recicla pe tot parcursul verii atașând de inelele de susţinere a baretelor diverse accesorii precum brelocuri sau eşarfe, purtând în fiecare zi o geantă nouă.

Mi se pare un model de bază atemporal, cu dimensiunea perfectă pentru a se potrivi cu tot ce ai nevoie. Mai ai nevoie de un motiv pentru a te convinge?

Rucsac din piele naturală LUIZA

Această geantă este o fuziune între stil și funcționalitate realizată cu cea mai mare atenție la detalii. Din piele naturală de înaltă calitate, rucsacul a fost conceput pentru femeile care caută o soluție elegantă și versatilă pentru viața de zi cu zi.

Rucsac din piele naturală

Geanta din piele naturală LUIZA, poate fi transformată într-un rucsac datorită poziției mânerelor sale laterale. Are un buzunar interior la spate care se închide cu fermoar, iar în față are un buzunar atașat cu închidere magnetică. Închiderea principală se face cu ajutorul unui fermoar. Atunci când este folosită ca rucsac, poziția mânerelor acestuia împiedică accesul în interior.

Putem folosi această geantă ca geantă crossbody, rucsac, geantă de umăr și chiar să o purtăm în mână dacă dorim.

Pentru mine este o geantă foarte confortabilă deoarece este versatilă datorită celor două poziții.

rucsac piele naturala

Rucsac din piele naturală LUIZA purtat că geantă de umăr

Purtat că geantă de umăr din piele, această se transformă într-un rucsac cu o simplă mișcare a mâinii. Practică și funcționala, perfectă pentru provocările zilnice, are un buzunar interior cu fermoar care transformă spațiul în două compartimente. Pe lângă acestea mai are un buzunar mic cu fermoar și un buzunar compartimentat bancnote, carduri, cărți de vizită, monede și telefonul mobil, permițându-ne să transportăm tot ce avem nevoie într-o manieră ordonată.

Geanta din piele naturala

Elegant și minimalist, rucsacul din piele naturală LUIZA are baretele confortabile ce pot fi ajustate cu ușurință la forma dorită, în plus se pot desface și uni intre ele pentru a forma o bareta lunga. Indiferent cum alegem să îl purtăm are un interior spațios, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru o geantă pe care o putem purta în fiecare zi.

geanta piele naturala

Cu un stil casual și lipsit de griji, este o opțiune perfectă care favorizează o organizare fantastică.

Ținând cont de material, cea mai eficientă modalitate de îngrijire a accesoriului este să-l curățați cu o cârpă umedă și să-l depozitați protejat în husă de praf furnizată.

Cu un design desăvârșit, rucsacul din piele naturală LUIZA, este capabil să ne completeze ținută în nenumărate ocazii, stilistic vorbind și din punct de vedere al funcționalității și confortului în părți egale. În acest sezon gențile sunt reînnoite, dând o întorsătură aspectului cu acest design 2in1 atât de surprinzător.

Potrivit stiliștilor, rucsacul va fi accesoriul vedetă al tuturor sezoanelor. Tu ai un rucsac?

Be the first to comment on "Rucsac din piele naturală LUIZA – fuziunea perfectă între stil și funcționalitate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*