OOTD – un classic de neegalat, rucsac piele plus jeans

rucsac piele
Share the joy

OOTD – un classic de neegalat, rucsac piele plus jeans

Vara este aici cu mult timp liber și raze de soare. Petrecem mai mult pe afară și parcă și excursiile încep să ne atragă. În aceste ocazii de obicei purtăm un rucsac cu articole esențiale. A-l alege nu este întotdeauna ușor pentru că fiind nevoiți să depozităm în el obiecte de valoare precum portofele, ochelari de soare, aparate foto sau gadgeturile noastre, căutăm modele sigure, confortabile și stilate.

Vă zic adesea că moda continuă să ne surprindă, permițându-ne să descoperim articole care se impun pentru frumusețea și funcționalitatea lor, unul dintre ele fiind rucsacul de piele sau un model din gama larga de gentute pentru femei pe care vi le-am tot arătat de pe Manier.ro.

Rucsacul, întotdeauna la modă

Iată că rucsacul pe care îl purtam cândva strict la școală sau doar în excursie, a ieșit în stradă și a devenit favoritul tuturor în întreagă lume și asta pentru că nu este folosit doar pentru a transporta cărți, mape sau instrumente pentru job, ci de asemenea, ne permite să ne completăm ținuta și să fim la modă!

Pentru mine rucsacul de pe Manier.ro este cea mai fashion poșetă din câte există. Pur și simplu îl iubesc. Îl am de ceva vreme și practic toate ținutele din acest sezon le-am construit în jurul lui. Îl port la jeans, la rochii, la pantaloni şi sacou, dar şi la sală când merg la ora de fitness.

Așadar este posibil să combinați acest rucsac damă din piele cu tot felul de outfit-uri și ocazii, pentru a fi la modă, a arăta trendy și a avea practic accesoriul perfect de care ai nevoie.

rucsac piele

Îmi încape în el umbrela, sticla de apă, portofelul, tableta și telefoanele, iar buzunarele laterale le-am dedicat cheilor și cosmeticelor. Ba chiar şi căştile au locul lor şi pot asculta pe stradă muzica mea preferată.

Apoi am observat că atunci când porți rucsacul în spate greutatea este susținută de mușchii cei mai puternici, cum ar fi ai spatelui și abdomenului. Astfel poți să mergi mai confortabil, să ai mai multă libertate de mișcare și să îți ții mâinile libere.

rucsac dama piele

Oricum ar fi, acest rucsac ajută la o mai bună organizare a lucrurilor. Produsele de make-up, agenda, portofelul, chiar și hainele pentru sală, sunt câteva dintre infinitele lucruri pe care le poți purta într-un rucsac. Așa că poți avea fie un stil boem, fie un stil elegant și să arăți original purtând un rucsac din piele în care ai totul bine organizat și la îndemână.

Un alt beneficiu al rucsacelor din piele de pe Manier.ro este că au un design modern, pot fi texturate, colorate și cu detalii incredibile ale compartimentelor interne și externe.

Puteți explora printre modelele din portofoliul lor sau puteți alege unul dintre zecile de modele genti de dama din piele, absolut încântătoare fiecare din ele. Designul atent creat le face să se potrivească în orice ocazie și la orice ținută.

Despre acest rucsac v-am spus că este un model versatil pentru că partea din față poate avea două poziții. Așa se face că cu același rucsac poate părea că ai mai multe, toate după stilul pe care decizi să îl folosești în funcție de designul pe care îl alegi.

Atât baretele, cât și buzunarele laterale sunt elemente perfecte pentru a oferi o imagine elegantă indiferent la ce ținută îl asortezi.

De aceea, îl și iubesc atât de mult. Este un model cu un design modern, glamour, confortabil și practic în același timp, iar pielea din care este realizat este impecabilă!

Rucsac damă piele – un accesoriu trendy

Un alt beneficiu al produselor din piele de pe acest site este că vin în diferite culori, asta înseamnă că poți avea un model pentru fiecare ținută dacă dorești și poti să faci combinații grozave.

Poți alege un rucsac negru ca mine, care se potrivește cu toate outfiturile și îl poți purta chiar si în ocazii când trebuie să mergila întâlniri formale. Dacă preferi să te îmbraci mai casual, poți să -ți cumperi un rucsac fucsia și să surprinzi cu imaginea ta proaspătă și tinerească. Un alt rucsac care poate fi folosit pentru tot felul de ocazii este rucsacul alb, însă dacă preferi un stil mai animal prinț poți alege un rucsac caramel.

Pe site sunt nenumărate modele, toate din piele 100%, ceea ce ne aduce la uimitorul si principalul beneficiu al produselor din piele naturală: durează toată viața!

Poșetele și gențile din piele îți vor permite să ai o experiență plăcută, simțindu-te confortabil, arătând bine și știind că ai cu tine un produscare îți va fi aliat pe viață .

Prin urmare, acestea nu sunt doar un accesoriu ci mult mai mult decât atât, sunt însoțitori perfecți pentru fiecare ocazie.

Dacă ți-a plăcut rucsacul meu te invit să explorezi oferta de Manier.ro şi să îţi alegi modelul preferat.

 

Be the first to comment on "OOTD – un classic de neegalat, rucsac piele plus jeans"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*