Mereu la modă cu Pantofi Giulio, Sandale și saboți piele naturală pentru vara 2021

pantofi giulio pareri
Share the joy

Mereu la modă cu Pantofi Giulio, Sandale și saboți piele naturală pentru vara 2021

Știm cu toții că principala funcție a încălțămintei este cea de protecție și susținere a piciorului, dar de-a lungul istoriei aceasta a căpătat o importanță deosebită și ca obiect estetic, intrând în dinamica modei.

Putem spune că noi femeile ne aliniem în permanenţă tendințelor fashion și avem sandale și pantofi pentru fiecare dispoziție și pentru fiecare ocazie. Unele modele sunt atât de frumoase încât au pierdut statutul de accesoriu fashion, devenind adevărate opere de artă, iar altele sunt atât de comode că nu le-am mai da jos din picioare.

Pentru femei o pereche de pantofi din piele sau sandale elegante şi delicate îndeplinesc un rol estetic și psihologic în același timp, afișând o eleganță seducătoare, feminină și sofisticată.

O pereche sandale cu tocuri permite stilizarea siluetei, îndulcind-o și feminizând-o la maxim. Iar poziția pe care o adopți atunci când încalți o pereche de stiletto, de exemplu, încurajează o altă atitudine față de viață, pentru că tocurile proiectează o imagine eterică impecabilă, alungește și stilizează silueta, oferindu-i femeii un statut aparte. Ba mai mult, față de a oferi câțiva centimetri în înălțime, tocurile au fost folosite pentru a spori feminitatea și eleganța, adăugând un plus de sofisticat oricărei ținute.

Vara lui 2021 cu Pantofi Giulio

Pornind de la premisa că oricâte perechi de pantofi și sandale ai avea tot este loc de încă o pereche, am ajuns într-una din zilele trecute pe site-ul celor de la Pantofi Giulio și mi-am pierdut capul când am văzut atât de multe modele de sandale superbe, saboți sofisticați, ghete și pantofi, toate din piele naturală, încât nu am rezistat tentației și m-am pregătit pentru sezonul cald, alegându-mi o pereche de sandale sport și o pereche de saboți din piele culoarea camel, dar pentru că anul acesta iarnă se încăpățânează să mai rămână prin nordul țării, nu am ratat nici reducerile de la ghete de primăvară.

După cum știți tocurile adecvate pentru a menține picioarele sănătoase sunt cele în formă pătrată și tare m-am bucurat că au revenit la modă și le-am regăsit și pe site-ul celor de la Pantofi Giulio. Astfel că nu am stat pe gânduri și m-am răsfățat după poftă inimii.

Sandale din piele, pentru veri sofisticate și picioare delicate

 

Sandalele sunt considerate primele articole de încălțăminte confecționate special pentru a proteja piciorul, fiind un accesoriu fundamental în era antică.

Încălțămintea potrivită va fi întotdeauna cea care are calitatea de a se adapta picioarelor noastre fără a fi prea strânsă sau prea largă, iar atunci când o purtăm trebuie să ne simțim ca și când am umbla desculți.

Încălțămintea din piele este singură care are acest atribut al confortului, iar clapodul comod și felul în care sunt prinse de gleznă sandalele de la Pantofi Giulio, nu doar că permit relaxarea mușchilor gleznei, dar conferă piciorului stabilitate, fără a obosi, astfel că poți purta tocuri o zi întreagă.

Îmi pare foarte rău că nu mi-am luat și o pereche de sandale cu toc, într-o culoare electrică precum verde, galben sau albastru, vesele și feminine, numai bune pentru ținutele vaporoase din această vară, dar nu e timpul pierdut, pentru că încă sunt reduceri active. În schimb am ales o pereche de sandale albe accesorizate cu vârful branțului roșu, foarte comode și excepțional de frumoase.

sandale albe piele

Să fiu sinceră le-am luat să le port la jeanși, dar cred că vor fi accesoriul perfect la orice ținută casual.

Pielea este de foarte bună calitate, atât cea din exterior cât și cea lăcuită, care adaugă o imagine sofisticată acestor sandale.

Albul se potrivește perfect la degetele bronzate, iar o perechi de sandale albe din piele nu trebuie să lipsească din garderoba noastră.

sandale din piele naturala albe

Talpa este înaltă, flexibilă, nu alunecă, iar modelul ergonomic relaxează piciorul. Ce mai? Ideale pentru drumeții, plajă, cumpărături sau alergatul în parc după cel mic.

Totodată îmi place mult sistemul de închidere cu scai, ușor de pus… ușor de scos.

Pe site aceste sandale au câteva variații de culoare și sunt unele cu roșu și albastru care parcă ar face parte din colecțiile unui brand celebru.

Saboți eleganți pentru sezonul cald

Încălțămintea joacă un rol fundamental în imaginea pe care o proiectăm în jurul nostru, transformând îmbrăcatul într-o artă pe care stiliștii o folosesc ca o armă. Simbol al glamourului, poate chiar schimbă starea de spirit a purtătorului său, îndeplinind uneori rolul de măsură a stimei de sine.

Mie îmi plac teribil de mult sandalele. Anul trecut nu mi-am luat nicio pereche din piele, însă acești saboți din piele intoarsă sunt fabuloși, nu doar că imagine, stil și culoare, dar sunt un model atemporal, ce îl poți purta multe sezoane la rând, atât la rochii și fuste, cât și la jeanși sau chiar pantaloni scurți.

saboti piele intoarsa

Pielea este tip nabuc, fină la atingere, moale și catifelată. Îmi place teribil cum se simte piciorul în ei.

Tocul din piele lăcuită este stabil, oferă confort și siguranță când pășești, astfel că pot spune fără echivoc că ai putea „alerga pe tocuri”.

saboti piele intoarsa

Partea cea mai frumoasă la acești saboți este că pot juca și rol de sandale și îi poți purta fără a greși cu ceva, de primăvara devreme până toamna târziu.. desigur, atâta timp cât nu plouă sau nu cade brumă.

Frumoși, eleganți și foarte versatili, au devenit pentru mine obiect al dorinței, al designului și al bunului gust de când i-am văzut pe site. Sunt absolut superbi și dacă oscilezi între sandale și pantofi, atunci acești saboți ți se vor potrivi mănușă.

Un alt lucru care mi-a plăcut mult la încălțămintea din piele Pantofi Giulio e că se potrivesc foarte bine numerele. Având în vedere că pielea este un material nobil, viu, care se comportă diferit de un material sintetic, cred ca Pantofi Giulio are cele mai perfecte modele.

saboti piele naturala pantofi giulio

Ghete de piele elegante

În era pe care o trăim, expresia „alerg de colo colo” pare să fie definiția cotidianului zilnic. Mișcarea constantă, face parte din viața de zi cu zi a majorității dintre noi și chiar dacă ai un job la birou sau unul cu activitatea intensă, felul în care „ne grăbim” este un aspect definitoriu al societății moderne.

Încălțămintea feminină însoțește toată această mobilizare în cursa pe care o întreprindem către obiectivele noastre și vrem nu vrem, imprimăm un strop de glamour ghetelor și cizmelor înălțându-le tocurile.

ghete piele naturala

Îmi doream de foarte multă vreme o astfel de pereche de ghete din piele naturală, nu doar pentru designul elegant, cât și pentru comoditatea tocurilor, al vârfurilor rotunjite și al felului în care îmi îmbrățișează picioarele.

Site-ul celor de la Pantofi Giulio au fost o descoperire senzațională pentru mine și m-au uimit cu modelele, calitatea și livrarea rapidă a încălțămintei.

De la sandale simple, casual sau cu tocuri, până la pantofii stiletto senzuali, ghetele confortabile și chiar platformele ortopedice, fiecare femeie alege modul în care vrea să-și acopere sau să-și dezgolească picioarele, Pantofi Giulio se asigura că indiferent ce alegem, calitatea și bunul gust ne vor însoți pașii.

pantofi giulio pareri

4 Comments on "Mereu la modă cu Pantofi Giulio, Sandale și saboți piele naturală pentru vara 2021"

  1. Sunt foarte frumoși,sa ii porți cu drag.

  2. Nu zic ca sandalele sau ghetele nu îmi plac,însă saboții sunt absolut bestiali

  3. Sunt foarte frumosi sabotii. Pe stilul meu. Sa-i porti cu drag!

  4. Să-i porți cu plăcere! Îmi plac mult!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*