Curea din piele naturală – în topul preferințelor când cauți cadouri pentru el

curele barbati
Share the joy

Curea din piele naturală – în topul preferințelor când cauți cadouri pentru el

Nu există nicio îndoială că anul 2020 este unul special din toate punctele de vedere. Crăciunul și sărbătorile ce se apropie vor fi și ele un pic altfel din cauza evoluției pandemiei. Cu toate acestea, Crăciunul 2020 va continuă să aducă în atenție un obicei care ne încântă pe toți: darurile de sub brad.

Ei bine, știți că eu vă spun adesea că darurile trebuie să fie un mod de a exprima afecțiunea, dragostea și prietenia pentru cei apropiați, de aceea trebuie alese cu atenție, iar un cadou de crăciun perfect trebuie să fie util și să trezească o emoție specială celui care îl primește.

În fiecare an, pentru mine această perioadă este deosebită nu doar pentru că vin sărbătorile cu magia lor strălucitoare, ci și pentru că serbez ziua de naștere a soțului și a copilului, așa că investesc zeci de ore în căutarea, găsirea și cumpărarea celui mai potrivit cadou pentru fiecare.

Anul acesta am fost extrem de norocoasă și am găsit o curea din piele naturală superbă pe site-ul Refuge, un loc în care vei descoperi accesorii din piele realizate cu pasiune într-un atelier românesc. În plus am profitat și de 20% reducere de Crăciun, așa că unul dintre bărbații casei se va bucura de o curea din piele, modernă, extraordinar de frumoasă și elegantă.

Dacă ești în căutarea unor idei de cadouri pentru bărbați, să știi că o curea din piele poate fi un dar perfect de așezat sub brad. În plus puteți oferi curele piele în dar, chiar dacă în trecut ați ales aceeași surpriză pentru aceeași persoană. De acestă dată, pur și simplu alegeți o culoare diferită.

De altfel o curea de piele pentru bărbați poate fi oferită și în alte circumstanțe, precum ar fi pensionarea, avansarea în carieră, ca dar de nuntă, așadar e un cadou de succes în orice ocazie.

Curea din piele naturală

Curea din piele naturală – un accesoriu ce oferă un plus de eleganţă

O curea pantaloni este un element care oferă un plus de eleganță, marchează talia și este un semn clar de atenție la micile detalii. În mod ideal, fiecare domn ar trebui să aibă întotdeauna cel puțin două curele din piele naturală, una neagră și una de culoare maro, considerată mai informală, ideală la ținute casual precum jeans sau pantalonii deschiși la culoare, dar poți merge și pe modele inedite incorporând un aer casual unei perechi de pantaloni eleganți sau adăugând o nuanță de grație rafinată blugilor.

Ca orice alt produs de pe piață, trebuie să fii selectiv atunci când vine vorba de cumpărarea ulei curele pentru bărbați, așa că în articolul de astăzi îți prezint câțiva factori cheie care ar trebui luați în considerare înainte de a cumpăra un astfel de accesoriu.

  • Dimensiunea și stilul cataramei

Curelele au catarame de dimensiuni și stiluri diferite, de la cele clasice, cu cui, la cele ascunse, cu închidere prin glisare.

Pentru un costum formal este întotdeauna recomandabil să alegeți o centură cu cataramă mai mică, ideal model clasic. Cataramele mari, rotunjite, se potrivesc mai bine stilului casual. Prin urmare, acesta ar fi primul detaliu la care să fiți atent pentru că o curea să se potrivească întotdeauna cu outfit-ul pe care îl abordați.

  • Lungimea curelei

Acest lucru este un factor crucial de luat în considerare înainte de a cumpăra o curea piele din piele naturală. În funcție de tipul de îmbrăcăminte pe care îl purtați, ar trebui să alegeți întotdeauna un model care să se potrivească corect în jurul taliei. Acest lucru va face cureaua să arate elegant, fără porțiuni inutile care trebuie ascunse. În plus, ar trebui să găsești un model care să permită un pic de flexibilitate, dar asigură-te întotdeauna că vârful nu este prea lung pentru a arătă impecabil.

Să fiu sincera la acest pas eu m-am încurcat un pic în alegerea mea, dar am măsurat o curea veche și totul a fost perfect. Așadar dacă nu știi exact lungimea, poți măsura o curea veche dacă ai posibilitatea.

  • Culoare

În general culoarea unei curele bărbați trebuie să fie în concordanță cu pantofii, cureau de la ceas și portofelul și trebuie să se potrivească întotdeauna cu ținutele abordate.

De exemplu, atunci când porți pantofi negri din piele și un costum negru, cu siguranță ar trebui să porți o curea neagră din piele. De aceea ar trebui să vă gândiți să cumpărați curele de diferite culori pentru că toate ținutele casual sau oficiale să fie perfect accesorizate.

Pe site-ul celor de la Refuge am găsit pe lângă nuanțele clasice de negru și toată gama de maron și curele din piele naturală crem, roșii, verzi sau albastre, care mi s-au părut extrem de șic.

Când alegeți o centură strălucitoare și plină de culoare, această va ajută orice ținută să iasă în evidență, propulsând purtătorul în centrul atenției. O cataramă mare, asertivă, poate împrumuta un aer robust unui domn altfel politicos, în timp ce o centură piele rafinată poate sublinia atenția la detalii a unui bărbat care altfel ar părea îmbrăcat lejer.

Așadar când vine vorba de a oferi un cadou, o curea pentru bărbați este întotdeauna un pont sigur, dacă nu chiar cea mai inspirată alegere, deoarece o curea este de fapt un accesoriu esențial care are nu doar scopul de a fi util ci și pentru că poate fi completarea perfectă a oricărei ținute.

curea din piele naturala

Nu în cele din urmă prețul oricărui produs este întotdeauna un factor cheie pentru a fi siguri că avem o curea de calitate și nu una care se va rupe în câteva luni. Chiar dacă vi se pare un pic mai scump, o curea din piele naturală va fi întotdeauna mai durabilă și veșnic la modă, oferind un aspect elegant ori de câte ori este purtată.

Cureaua aleasă de mine, de exemplu, este realizată din piele italiană de cea mai bună calitate, tăbăcită vegetal pentru a avea o rezistență de lungă durată. Modelul ștanțat, catarama elegantă și detaliile atent finisate, o transformă într-un accesoriu sofisticat ce va imprima un aspect îngrijit oricăror pantaloni.

Curea din piele cu model semiperforat neagră

Nu pot să închei articolul fără să vă arăt de fapt de unde a pornit ideea lui.

Proiectată elegant pentru a oferi un confort maxim, modelul ales de mine de pe site-ul Refuge este confecționat din piele de înaltă calitate, cu un finisaj lucios care se potrivește aproape la toate ținutele. De asemenea, are sigilate lateralele, lucru care o fac să fie mai durabilă și mai elegantă.

Toate cusăturile sunt perfect aliniate, capsa și catarama sunt perfect centrate, fiind o curea cu adevărat desăvârșită.

Şi… a venit ambalată superb în hârtie cadou neagră și o cutie elegantă. Nu îmi rămâne decât să îi atașez o fundiță și va fi cel mai spectaculos cadou de Crăciun.

curea din piele naturala refuge pareri

Soțul meu are deja câteva curele din piele, adunate cu grijă de-a lungul vieții. Partea frumoasă cu acest material natural atât de nobil este că se curăță ușor acasă, cu trecerea timpului capătă o patină superbă și rafinată și este durabil, față de o curea din imitație care uneori te lasă cu pantalonii în mână pe stradă. De altfel nu cred că domnul meu și-a cumpărat vreodată o curea din altceva decât din piele naturală.

Pentru că una dintre prețioasele lui curele a fost împrumutată de fiul nostru pentru a fi purtată la pantalonii de uniformă, am vrut să îi fac o surpriză și i-am ales acest model deoarece cândva, într-o excursie în Spania, am văzut o astfel de curea din piele în vitrina unui magazin și știu că i-a rămas sufletul la ea. Vă imaginați cât de fericit va fi când va deschide cadoul de Crăciun?

Refuge o poveste cu parfum de piele tăbăcită

Cureaua mea este realizată într-un atelier de curelie, care are o poveste de familie frumoasă tăinuită printre împunsăturile de ac și mirosul de piele tăbăcită.

Îndeletnicirea moștenită din tată în fiu, l-a făcut pe Ionuț să urmeze chemarea meșteșugului străvechi și cu măiestrie și pasiune nu doar că a continuat să facă cele mai frumoase curele din piele, ci a dus mai departe entuziasmul creațiilor sale, expunându-le în magazinul online Refuge, unde fiecare curea spune o poveste…

Be the first to comment on "Curea din piele naturală – în topul preferințelor când cauți cadouri pentru el"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*