LAMBRE – Rimel pentru volum și creion lichid, pentru o conturare perfecta a ochilor

produse makeup lambre
Share the joy
 • 43
 •  
 •  
 • 14
 •  
 •  

LAMBRE – Rimel pentru volum și creion lichid, pentru o conturare perfecta a ochilor

Hello ladies
astăzi vorbim despre doua produse senzaționale: un rimel pentru volum și un creion lichid, ambele de un negru perfect, ideale pentru machiaj cat eyes.

Makeup-ul este o artă a transformării, uneori atât de spectaculoasă încât chipul machiat cu iscusință aproape nu-și recunoște propria reflecție într-o oglindă. Unul dintre ei mai importanţi paşi în rutina zilnică de frumuseţe alături de manichiura impecabilă şi o coafură potrivită este menit să ne ofere o imagine pe care cei din jur o vor îndrăgi şi o vor admira.

Între toate produsele de makeup eu folosesc foarte des rimel și eyeliner. Mascara este unul dintre produsele cosmetice destinate makeup-ului de bază, absolut necesar în portfardul oricărei femei, transformă genele cu o simplă atingere.

Un rimel perfect aplicat face ca ochii să arate mai mari și mai strălucitori, iar dacă subliniați privirea cu un eyeliner, atunci imaginea ochilor voștri va fi cu adevărat de impact.

Așadar astăzi vă vorbesc despre două noi produse, intrate în colecția mea de makeup.

La evenimentul Bucovina Beauty Event, unul dintre sponsori a fost Lambre România care ne-a adus daruri minunate pentru un machiaj elegant.

Despre cosmeticele din colecțiile Lambre eu v-am mai vorbit pe blog. După ce am fost cucerită de minunatele parfumuri cu esențe franțuzeșți originale, am testat și multe dintre cosmeticele lor care au o calitate excelentă și un preț destul de modest.

În goodie bag de lambre.ro am avut patru produse însă astăzi vă vorbesc doar despre cele destinate machiajului ochilor.

Rimel pentru volum MASCARA VOLUME LASH by Lambre

Tuturor femeilor ne-ar plăcea să avem gene naturale lungi, bogate, luxuriante și atrăgătoare, dar majoritatea dintre noi ne bazăm pe rimel pentru a da ochilor acel plus pe care natura s-a încăpățânat să îl împartă cu zgârcenie.

Într-un articol trecut ți-am vorbit despre un rimel care alungește genele, astăzi îți vorbesc despre un rimel fabulos care oferă un volum spectaculos.

Ambele mascara au un aspect foarte elegant, iar pe capac au inscripționate inițiale pentru a fi mai ușor de identificat în trusa de makeup.

Fiecare vine ambalat în cutie proprie, cu un aspect sofisticat și glamouros.

În principiu par să aibă aceeași compoziţie, diferenţa făcând-o peria aplicatoare.

Fiecare are 9 ml de produs și este valabil 6 luni de la deschidere.

Prețul unui produs este de 19,99 lei.

Știm deja că genele trebuie să fie îngrijite că orice altă parte a corpului nostru. Au nevoie de hrănire și hidratare pentru a se menține frumoase și sănătoase. Dacă nu primesc îngrijire adecvată, genele tind să devină subțiri și scurte cu trecerea timpului. Vestea bună este că Rimel pentru volum MASCARA VOLUME LASH by Lambre, cel de care vă vorbesc astăzi le dă volum maxim le face să pară lungi, bogate și frumoase și le îngrijește în același timp.

 

Forma aplicatorului este o noutate pentru mine, v-am arătat-o și pe instagram story. Separă perfect toate genele, nu lasă reziduri și le îmbracă în formula sa de un negru intens. Peria este din silicon special,  perfect adaptată, ca un pieptene, pentru a separa fir cu fir și a conferi un volum senzațional.

Rimelul mi-a plăcut imediat, consistența acestuia este destul de lichidă și se așează perfect pe fiecare geană. Efectul este superb, oferind lungime și volum instantaneu.

Creion lichid pentru conturul ochilor EYELINER GLAMOUR -Lambre

Cu toate suntem foarte conștiente că un machiaj perfect este cel care conferă eleganță și stil ochilor noștri. Eyelinerul este considerat și el foarte important pentru un machiaj simplu. Există mai multe stiluri de aplicare a eyeliner, dar acest lucru este posibil numai dacă aveți un eyeliner de calitate.

Eyeliner Glamour Lambre, în formă de creion lichid, cu vârf din burete de silicon este ușor de aplicat și de manevrat.

produse makeup lambre creion lichid Lambre swatch eyeliner creion lichid Lambre

Nu eram sigură la ce să mă aștept când l-am așezat pe pleoapă, însă am fost impresionată de cât de diferit arată în comparație cu cele mai multe eyeliner pe care le-am folosit până acum.

Aplicatorul fin poate trasă linii perfecte, pornind de la atingeri extrem de subțiri până la o linie groasă, genul cat eye, pentru a oferi un machiaj elegant și sofisticat dintr-o singură trasare. Are o formulă intens pigmentată, cu uscare rapidă, care durează toată ziua fără să se întindă.

Linia trasată este netedă și cremoasă, rezistă timp îndelungat și arată excelent pe pleoapă. Nu se întinde dacă atingem cu degetele și se demachiază rapid cu produsele pe care le folosesc de obicei.

Voi ați încercat aceste produse de la lambre.ro?

Ce vă tentează de pe site?

 • 43
 •  
 •  
 • 14
 •  

Be the first to comment on "LAMBRE – Rimel pentru volum și creion lichid, pentru o conturare perfecta a ochilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*