Machiaj perfect pentru ochi sensibili, rimel MASCARA MED – review

Mascara MED
Share the joy

Machiaj perfect pentru ochi sensibili, rimel Mascara MED

Hello ladies,
astăzi vă vorbesc despre o mascara pe care am descoperit-o la sfârșitul acestei veri și care m-a surprins mai mult decât orice altă mascara am avut.

Noi doamnele încercăm întotdeauna să alungim genele și să le dăm volum. Practic caută mascara care să aibă capacitatea de a oferi o imagine frumoasă și bogată genelor noastre.

Fie pentru muncă, plimbare sau pentru că ne place să fim îngrijite, folosim machiaj aproape în fiecare zi. Dar cum rămâne cu cei care au ochi sensibili ? Este posibil să purtați o mască fără a provoca disconfort?

Dacă aveți ochii sensibili sau purtați lentile de contact, probabil că ați observat că adesea ochii devin irități atunci când folosiți mascara rezistentă la apă de exemplu sau o mascara care încarcă genele prea tare. Mie acest lucru mi se întâmplă când folosesc lentilele de contact și chiar mă deranjează un anumit tip de mascara atunci cand le port. Ei bine, astăzi vă vorbesc despre un rimel pe care îl puteți achiziționa din orice farmacie și care are o formulă specială pentru ochii sensibili.

MASCARA MED, noua gamă pentru ochii sensibili

În funcție de rezultatul pe care dorești să îl obții, MASCARA MED este disponibil în două variante: Classic și XL- Volume.

Mascara MED CLASSIC este potrivit pentru un makeup natural de zi, dacă nu îți dorești un efect dramatic al genelor, sau dacă deja te bucuri de gene lungi și nu ai nevoie de prea mult volum.

MASCARA MED XL-Volume este pentru acele zile în care vrei să obții rapid gene cu volum, din doar câteva mișcări. Această mascara oferă de 7 ori mai mult volum și cred că este alegerea cea mai inspirată pentru o privire seducătoare.

Indiferent de varianta aleasă, genele tale vor fi mai lungi, mai dese, îmbrăcate într-un negru intens, în timp ce nuanța naturală va deveni mai intensă cu fiecare utilizare.
MASCARA MED, frumusețe și îngrijire de lungă durată

Mâncărimea, uscăciunea sau iritarea ochilor sunt unele dintre simptomele și disconfortul ochilor sensibili. Și de cele mai multe ori ochii sensibili sunt motivul pentru care decidem să nu aplicăm un machiaj decât la ocazii speciale. Desigur că nu putem nega faptul că genele lungi și frumoase, de un negru intens sunt spectaculoase, umbrind ochii cu o imagine seducătoare.

Cu MASCARA MED genele tale naturale vor fi mai lungi, mai definite, cu volum, de un negru intens, în timp ce substanțele hrănitoare din formulă vor susține procesul natural de creștere al acestora, aplicare cu aplicare. Astfel, cu un singur produs te bucuri de îngrijire și make-up zi de zi.

Vrei să știi care este secretul? Ei bine la baza MASCARA MED stau ingrediente active precum keratina, care întărește genele naturale și le hrănește în profunzime, conferindu-le flexibilitate, și pantenolul, pentru îngrijire intensivă.

Fiecare aplicare reprezintă o sursă nutritivă pentru gene! Ingredientele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienți ce vor stimula procesul natural de creștere.

Aceste mascara nu conțin parfumuri sau ingrediente care irită zona ochilor. Acest lucru vă permite să continuați să jucați cu machiajul și în același timp să minimalizați șansele ca ochii să devină inflamați și irități.

Mascara MED review

Mascara MED CLASSIC, review

Mascara MED sunt produse foarte bine tolerate de ochii sensibili și rimelul CLASSIC poate fi aplicat în fiecare zi pentru un look natural. Se aplică la fel că orice alt rimel, de la rădăcină până la vârful genelor, cu mișcări zig-zag. Pentru un aspect mai intens se pot aplică două straturi fără să încarce genele.

Machiajul rezistă întreaga zi, nu curge și nu se întinde. Se demachiază ușor cu apă micelara sau orice alt produs de eliminare a machiajului.

Cu acest rimel veți uita disconfortul care apare atunci când aplicați machiaj, mai ales dacă aveți ochii sensibili. În plus, nu numai că nu strică genele, ci le întărește și le îndesește și are grija de sănătatea lor.

MASCARA MED XL-Volume, review

Vreau să subliniez că ambele variante îmi plac foarte mult. Eu sunt o norocoasă, am gene lungi, iar aceste mascara, nu doar că aplică un strat de makeup, dar le hrănesc și le oferă sănătate și strălucire.

MASCARA MED XL-Volume definește perfect genele, oferindu-le un volum spectaculos în timp ce le protejează. Conține pigmenți naturali și keratină, oferind astfel o senzație de confort total ochilor și o toleranță ridicată pentru cei sensibili, precum și pentru cei care poartă lentile de contact

Cu un singur gest, genele se amplifică, obținând astfel un aspect intens, care durează întreaga zi.

Sentimentul de confort atunci când l-am purtat este de nedescris, la revedere mâncărime sau iritare a ochilor. În plus, peria de înaltă precizie facilitează foarte mult aplicarea sa.

Si MASCARA MED XL-Volume se îndepărtează ușor fără a se întinde și fără a cauza niciun fel de neplăceri.

Iar în timp ce tu îți vei admira în fiecare zi în oglindă privirea seducătoare, MASCARA MED poate fi aliatul tău de încredere, conferind frumusețe și îngrijire de lungă durată cât ai clipi din gene.

Uită de extensii de gene și alege să privești cu încredere, mizând pe frumusețea naturală.

Dacă ai plecat în căutarea produselor MASCARA MED, află că acestea sunt disponibile exclusiv în farmacii.

Prețul unui astfel de rimel pentru ochi sensibili este aproximativ 34 lei, în funcție de oferta farmaciei.

Boys'n Berries eye liner cat eye makeup

3 Comments on "Machiaj perfect pentru ochi sensibili, rimel MASCARA MED – review"

  1. Pare un rimel foarte bun,mulțumim pentru recomandare.

  2. NOWAY, daca transpiri curge tot si lasa urme negre, iar despre volum…nimic satisfacator.

    • Cred ca aici depinde de fiecare. Eu nu transpir iar genele mele arata wow. Rimelul acesta este special pentru doamnele cu ochii sensibili, nu face minuni daca nu ai pe ce sa il aplici.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*