MASCARA LONG LASH LAMBRE,un rimel perfect pentru alungirea genelor

MASCARA LONG LASH Rimel
MASCARA LONG LASH Rimel
Share the joy
 • 101
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

MASCARA LONG LASH Rimel pentru alungirea genelor

Privirea unei femei poate fi senzuală, atragatoare si misterioasa sau tăioasă,acuzatoare si rece, o privire care te poate ţine la distanţă sau te poate invita alături de ea dar, o privire pe sub gene pefect definite întotdeauna va fi voluptoasă.

Astăzi vreau să vă invit în lumea cosmeticelor LAMBRE şi împreună să cunoaştem un produs excelent, mascara Long Lash, un rimel care desăvârșește orice gene.

Despre LAMBRE eu v-am vorbit de foarte multe ori. Parfumurile lor originale, m-au cucerit complet… şi pe mine şi pe toţi cei care le-au încercat. Produsele cosmetice pe care le comercializează în

România sunt importate, produse în Franţa, cu o calitate şi un standard extrem de ridicat.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre această mascara, un produs care vă va cuceri încă de la prima folosire, lăsându-va genele perfect definite, alugite, separate şi negre că tăciunele.

Preţul este extrem de mic, doar 17 lei, pentru un recipient de 9 g produs, însă rivalizează cu orice altă mascara de acelaşi tip.

MASCARA LONG LASH Rimel

MASCARA LONG LASH Rimel

MASCARA LONG LASH Rimel

Voi ştiţi că eu pun foarte mare preţ pe ingredientele care se regăsesc într-un produs. Apoi este aspectul general, care este deosebit de elegant la acest rimel, produs sub sigla LAMBRE. Dar cel mai important aspect este promisiunea pe care o îndeplineşte.

Culoarea este deosebit de intensă, un negru profund care îmbracă toate genele cu ajutorul aplicatorului care are perii scurţi, din silicon, întinzând perfect produsul.

Practic, fiecare fir care umbreşte ochii este reconstruit de la rădăcină. Peria flexibila, din silicon, cu ţepi de diferite lungimi, îmbracă într-un strat perfect de rimel fiecare genă, rezultatul fiind spectaculos.

Culoarea intens pigmetata, pare să îngroaşe şi să alungească genele, oferind senzualitate şi voluptate privirii. Îmi place că acest rimel nu îmi lipeşte genele şi nu le încarcă excesiv, un singur strat fiind de ajuns pentru a sublinia şi defini genele.

Aplicatorul curbat, oferă volum şi formă, fără a fi nevoie să apelaţi la alte metode pentru a pune în valoare privirea.

Macara nu este waterproof și poate fi folosit 6 luni de la deschiderea recipientului.

Rimelul este cel mai important pas în obţinerea machiajului, de aceea este foarte important să alegem un produs bun care să ofere un efect spectaculos privirii, lăsând o imagine frumoasă ochilor noştri.

Produsele LAMBRE sunt originale, fabricate cu ingrediente de cea mai bună calitate şi le puteţi achiziţiona de pe site-ul oficial.

La fiecare comandă, indiferent de produsul achiziţionat, primiţi 3 testere din minunată paleta olfactivă, pe care am descris-o în nenumărate articole aici pe site.

Această mascara, este o achiziţie excelentă, de care sunt extrem de mulţumită şi pe care astăzi v-o recomand şi vouă.

UPDATE: pentru ca mi-a plăcut foarte tare acest rimel. In acest articol veți găsi o mascara Lambre pentru un volum senzational.

 • 101
 •  
 •  
 • 2
 •  

1 Comment on "MASCARA LONG LASH LAMBRE,un rimel perfect pentru alungirea genelor"

 1. Nu m-as fi asteptat sa aiba un pret atat de mic.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*