Review Toppik, produsul care maschează instant calviţia si zonele cu păr rar și subțire

Gama Toppik nanofibre pareri
Share the joy

Review Toppik, produsul care maschează instant calviţia si zonele cu păr rar și subțire

Dragilor, astăzi am un articol senzațional…

…bine, poate e puțin dramatic spus așa, dar produsul pe care l-am testat în ultimele săptămâni e genul acela de produs care te lasă cu gura căscată de la prima utilizare.

Fără să vă mai țin în suspans, astăzi vă prezint Toppik, unica soluție cosmetică de mascare a golurilor lăsate de pierderea părului, indiferent de cauza care duce la căderea acestuia.

Așadar dacă părul îți cade și podoaba capilară a devenit de nerecunoscut, cu păr lipsit de strălucire, subțire și rar sau dacă ai un început de calviție… mai mult sau mai puțin pronunțată sau goluri unde părul lasă scalpul la vedere, Toppik este unica soluție, răspuns la întrebarea ta: „Chelesc, cum fac să nu se vadă?”

Deci nu e timp pentru a cauta soluții de recuperare a părul pierdut. Este extrem de costisitor, dificil și obositor și uneori nici nu obții imediat rezultate. Dar Toppik, specializat în produse de  îngrijire a părului, ne oferă un produs spectaculos, realizat cu o tehnică avansată și rezultate imediate pentru cei care suferă de pierderea sau lipsa părului, precum și de păr rar.

nanofibre Toppik pareri

Ce este Toppik?

Toppik este un produs cosmetic ce acoperă INSTANT zonele cu păr rar și subțire.

Căderea părului mă îngrijorează și pe mine pentru că atunci când vine vorba de aprecierea aspectului fizic, cred că toți încercăm să păstrăm o armonie a trăsăturilor, iar părul este principalul motiv de mândrie, dar și de îngrijorare, atunci când acesta decide de unul singur să părăsească scalpul.

Preocuparea pentru căderea excesivă a părului a dus la cercetări intensive și apariția unor produse revoluționare, precum nanofibrele Toppik.

Fibrele Toppik sunt niste nanofibre naturale de cheratină, adică fix aceeași proteină organică pe care o regăsim in părul nostru. La prima vedere pare praf, insă dacă te uiți mai de aproape, observi că sunt niște fibre subțiri și scurte, exact ca firele de păr. Nu pot să vă explic aspectul lor, dar aceste fire minuscule sunt încărcate electrostatic și se lipesc de părul nostru pentru a adăuga volum și densitate, o iluzie optică perfectă, ce oferă imaginea unui păr bogat.

nanofibre Toppik pareri

Dacă vreți o exemplificare este ca și cum am avea o crenguță de brad fără ace, peste care presărăm nanofibre și se transformă într-o mândrețe bogată cu zeci de ace viguroase. Acele sunt nanofibrele care se lipesc de crenguță și rămân acolo fixate până sunt îndepărtate prin spălare.

Ce NU face Toppik?

Toppik NU este un tratament care face să crească părul, ci este un produs cosmetic de excepție care funcționează ca un machiaj pentru păr, pur și simplu acoperind zona cu fibrele delicate. Și asta instantaneu, adică în câteva secunde, doar pulverizând nanofibrele, acoperi acel gol care îți scade stima de sine şi îţi ofileşte imaginea.

nanofibre Toppik pareri

Toppik, produsul care face ca părul să pară mai des

Gama de produse Toppik acționează ca un densificator de păr. Tehnologia sa în aplicarea directă a proteinelor de cheratină pură, încărcate cu electricitate statică, fac ca fibrele Toppik să adere instant la păr restabilindu-i culoarea și volumul.

Ca femeie pot spune că nu am probleme evidente, dar așa cum vă explicam acum câteva zile pe Instagram, toată viața am purtat cărare pe o parte și părul prins în coadă la spate. Acest obicei a format un gol ciudat acolo, fapt pentru care nu am mai stat pe gânduri când am fost invitată să testez produsul.

Despre nanofibrele Toppik

Toppik este lider mondial în domeniul acesta, al fibrelor pentru păr rar. A ocupat acest binemeritat loc în primul rând pentru calitatea înaltă a nanofibrelor sale, naturalețea rezultatelor și varietatea de culori oferite, produsul fiind regăsit în  9 nuanţe diferite, acoperind majoritatea pigmenților de culoare a părului de diferite rase și vârste. Acestea au avantajul de a putea fi adaptate și combinate cu ușurință la nuanța noastră de păr.

Odată aplicat, rezistă la vânt și ploaie moderată și nu rămâne pe pernă dacă se respectă pașii de aplicare. Practic, nimeni nu o să își dea seama că îl purtați.

Ideal pentru a obține o imagine impecabilă atunci când avem un eveniment important, sau pentru a crește stima de sine şi să ne privim cu plăcere în oglindă, poate fi folosit oricând pe părul curat. Nu lasă reziduuri pe haine, lenjerie sau scalp și poate fi fixat în fiecare zi cu fixatorul de fibre,  apoi părul poate fi pieptănat ca de obicei. În plus este îndepărtat cu ușurință prin spălare normală și poate fi folosit de oricine întrucât nu provoacă alergii.

Toppik se găsește în mai multe gramaje, pentru ca noi să îl putem testa și să alege ce ni se potrivește, dar vă garantez că primul contact cu  aceste nanofibre de cheratină naturală este WOW!

Pe lângă nanofibre, Toppik are în aceeaşi gamă şi alte accesorii, care ajută la fixarea lor, cum ar fi spray-ul de fixare şi aplicatorul care funcționează excelent pentru a le distribui uniform și a nu risipi produsul. Mie acest aplicator mi-a plăcut foarte tare, precum și pieptănul de stilizare a conturului, pentru că ușurează enorm aplicarea produsului.

Toppik, soluția ideală care maschează instant calviția, imaginea părului rar sau locurile unde se vede scalpul

Toppik este la îndemâna oricui, indiferent de culoarea părului, pentru că oferă tonuri de fibre de la cel mai închis, până la cel mai deschis, inclusiv alb/ cărunt. Dacă avem păr vopsit sau cu șuvițe, nuantele pot fi amestecate intre ele pentru a obține un rezultat mai natural.

Eu l-am folosit de câteva ori și mă declar mulțumită; dacă prima aplicare a fost ușor stângace, ulterior am învățat cum să folosesc aceste nanofibre pentru păr Toppik, pentru a obține rezultate optime.

nanofibre Toppik pareri

Toppik este unul dintre primele brand-uri care a venit pe piață cu o soluție perfectă şi fiabilă de a ascunde calviţia și locurile unde scalpul este vizibil din cauza părului subțire sau rar.

Toppik NU este o rezolvare permanentă pentru tratarea căderii părului, însă oferă ameliorarea imaginii și dacă obiectivul tău este să găsești produse pentru îmbogățirea instantanee a  podoabei capilare, această soluție este perfectă.

Dacă ai o petrecere, o şedinţă foto sau o întâlnire importantă, părul trebuie să fie aranjat impecabil. În acest caz Toppik vine în ajutorul tău cu gamă întreagă de produse care te vor ajută să îţi recapeţi încrederea și să ai o imagine perfectă.

Aplicator Duo Toppik

Aplicatorul Duo uşurează distribuirea eficientă si uniformă a nanofibrelor Toppik. Este simplu de utilizat, se ataşează la flaconul cu nanofibre şi prin apăsare împrăştie fibrele acolo unde este nevoie.

aplicator duo Toppik review

Fixativul Fiberhold

Acesta este soluția care fixează nanofibrele pentru că noua noastră imagine să nu fie afectată de vânt sau intemperii. Este nevoie doar de doua-trei pufuri pentru a asigura o fixare perfectă.

Fixativ Fiberhold Toppik

Serul densificator Toppik

Serul se utilizează după fiecare spălare, de la rădăcină până la vârf. Acesta are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subțiri sau prea rare.

Nu este lipicios, nu îngraşă părul şi nu îl încarcă. Din contra, îl lasă strălucitor, plin de volum, cu o imagine sănătoasă.

Samponul uscat Toppik

Șamponul uscat Toppik, pe langa faptul ca absoarbe uleiurile în exces și lasă părul curat, acesta creează instant aspectul de păr voluminos. Nu este pe bază de amidon precum clasicele şampoane uscate, ci mai degrabă are aspectul unui fixativ fin, ce îmbunatateşte imaginea părului fără a fi nevoie să il spălăm. 

Samponul uscat Toppik

Cum se aplică Toppik?

 • Părul se spală ca de obicei. La sfârșit se aplică serul densificator ce va oferi un plus de volum, apoi se uscă. Ca să fiu sinceră eu îl usuc în aer liber și chiar se vede diferența dinainte de a folosi acest ser și acum.
 • Dacă obișnuiți să folositi un uscător, uscați părul cu capul în jos. Astfel firul va fi perpendicular pe scalp și va capătă și mai mult volum.
 • Agitați recipientul înainte de a folosi fibrele pentru a preveni ca acestea să fie aglomerate și aplicarea lor să fie astfel dificilă.
 • Apăsăți ușor pe aplicator pentru a avea un control perfect asupra cantității de fibre eliberate.
 • Folosiți-vă de dispozitivul pentru stilizarea liniei părului pentru a obține un aspect cât mai natural.
 • La sfârșit aplicați spray-ul pentru a fixa mai bine fibrele de păr și pentru a crește durata unei coafuri impecabile.
 • Șamponul uscat se poate folosi și cu fibrele pulverizate și fără acestea. Va oferi o imagine proaspătă podoabei capilare.
 • Aranjați părul cum doriți și bucurați-vă de o imagine tinerească și un păr de cu volum de invidiat.

Pareri Toppik

Personal consider ca această gamă de produse este indispensabilă oricui ţine la imaginea sa. Fiecare dintre produsele Toppik este proiectat să îmbunătăţească imaginea coafurii pe care o purtăm, oferind volum şi strălucire precum şi o imagine de păr des, viguros şi sănătos.

Toppik îşi respectă cu brio promisiunea de a oferi o imagine a unui păr des, atunci când suferi de calviţie, păr rar sau subţire sau goluri unde scalpul este vizibil.

Voi aţi încercat aceste produse? Cum vi se par? V-au plăcut la fel de mult ca mie?

toppik nanofibre review

3 Comments on "Review Toppik, produsul care maschează instant calviţia si zonele cu păr rar și subțire"

 1. Din cate se vede rezultatul este foarte bun.

 2. Este uimitor! De când l-am descoperit mi-a schimbat viața. Recomand cu încredere

  • Ma bucur ca si tu esti multumita! Chiar este uimitor! Ai zis perfect. Eu nu il folosesc zilnic, dar cand coafura mea trebuie sa fie impecabila, Toppik e cel mai nepretuit ajutor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*