Ai un salon de manichiura? BeaShop are produsul pe care il cauti

Share the joy

Noi femeile iubim să avem manichiura perfectă, cu unghiile impecabil lăcuite, cu formă şi lungimea identică la toate degetele. Ba de câţiva ani încoace, miile de modele aplicate pe unghii, par să desăvârşească şi să infrumusesteze degeţelele tuturor doamnelor.

Manichiură de astăzi nu mai este ce era pe vremea bunicii, cu unghiile conturate cu roşu de carmin şi vârfurile creionate. Astăzi orice posesoare de degeţele care vor să fie elegante, îşi pune unghii false cel puţin o dată pe sezon.

Bine, eu am prietene care nu-şi mai amintesc cum arată unghia lor naturală. Adevărul este că după ce le porţi o dată, nu te mai poţi desprinde de elegantă şi frumuseţea lor. De aceea ori îţi iei o lampa UV şi te chinui tu să îţi faci manichiură acasă, ori apelezi la un salon unde o manichiuristă profesionistă îţi va oferi unghii perfecte. Sincer pe mine a două varianta mă tentează mai mult.

Ce trebuie să urmăriţi când mergeţi la un salon, în afară de îndemânarea manichiuristei?BeaShop

Păi în primul rând să aibă produse de calitate, să lucreze cu ustensile profesionale şi să fie curat şi îngrijit. Curat trebuie să fie în orice loc în care intrăm pentru a cere un serviciu legat de frumuseţea sau sănătatea noastră, iar saloanele care se respectă şi respectă clientele sunt întotdeauna îngrijite. Atenţie noastră trebuie să se îndrepte asupra produselor pe care le folosesc pentru unghiile cu gel. Altfel riscăm diverse micoze, ciuperci , unghii îngălbenite, casante şi inestetice sau chiar putem pierde unghia noastră naturală.

De aceea cred că toate saloanele de manichiură trebuie să acorde o atenţie deosebită când achiziţioneză consumabile sau unstensile. Fie că e vorba de geluri UV, pensule, decoruri şi şabloane, pile sau alte ustensile, lămpi sau orice gel lac, trebuie să fie de cea mai bună calitate.

Astfel de materiale se găsesc pe BeaShop.ro, aduse direct din Statele Unite. De ce Beashop? veţi spune…

Pentru că SC Bea BeautyCare SRL este importator al produselor Master Nails, fabricate în SUA, acestea fiind la cel mai înalt nivel de calitate şi la un preţ foarte avantajos. Master Nails este unul din cei mai mari producători de materii prime folosite în construcţia unghiilor false din SUA.

Cu o oferta bogată, vine în sprijinul orcarui salon de manichiură, sau oricărei manichiuriste care vrea să ofere clientelor cele mai bune servicii şi cele mai frumoase unghii, punând la dispoziţia clientului produse originale, de calitate, la preţuri de importator.

Dacă aveţi drum prin Tg-Mureş str. Nicolae Bălcescu 26, puteţi vizită Showroom-ul pentru a vă convinge de produsele comercializate şi chiar pentru a achiziţiona.

Dacă nu aveţi treaba prin zona aceea, dar aveţi un salon sau doriţi să va deschideţi unul, eu vă invit pe site-ul lor unde puteţi face comandă chiar şi prin telefon. La pagină contact aveţi diferite posibilităţi de a comunica .

În acest fel câştigaţi timp şi bani făcând cumpărături într-un singur loc, unde puteţi beneficia de promoţii şi reduceri semnificative, iar la comenzile mai mari de 250 roni, plătiţi transport doar 11 roni.

Salonul tău nu e complet dacă nu ai geluri UV şi ustensile de la Beashop.ro.

Beauty Nails

Be the first to comment on "Ai un salon de manichiura? BeaShop are produsul pe care il cauti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*