NOTD- Autumn Vibes, TPAweeklychallenge2019

NOTD autumn vibes
Share the joy
 • 54
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

NOTD, TPAweeklychallenge2019 – Autumn Vibes

Fără îndoială că prima lună de toamna este întotdeauna o lună pe care o iubesc în ceea ce privește manichiura și întotdeauna particip cu drag la provocările fetelor TPA. Toamna nu e tocmai sezonul meu preferat din an, dar trebuie să recunosc că e cel mai elegant sezon, cu nuanțele lui pământii și parfum de fructe pârguite.

Imaginea toamnei este ferm legată de frunzele galben-aurii, ruginii și purpurii care cad din copaci și șoptesc plăcut sub picioarele noaste, îngânându-ne pașii pe aleile peste care s-a așezat covorul foșnitor. Așadar deloc surprinzător, frunzele sunt esențiale pentru realizarea modelelor de toamnă ale unghiilor noastre.

Și pentru că provocarea nail art de astăzi se numește Autumn Vibes, în acest articol îți arăt cum să faci o manichiură frumoasă de toamnă cu model de frunze de arțar și oje simple.

NOTD autumn vibes

Nail art cu frunze de arțar

Dacă doriți să faceți frunze de arțar perfecte, utilizați o matriță și o ștampila sau șabloane. Ștampila mea de astăzi este dintr-o ediție veche: BP-19. Dar dacă aveți îndemânare puteți să desenați superbe frunze de arțar utilizând culori acrilice.

Frunzele sunt un element decorativ strălucitor care arătă bine pe un strat de bază întunecat. Pentru că am vrut să vă va arăt cum sunt pe unghii ojele din colecția Aurora Series Holo 3D Cat Eye Varnish de la BeautyBigBang, despre care ți-am vorbit într-un articol trecut, astăzi am ales să fac frunze argintii, pe un fundal vișiniu și verde-albastru închis, dar și să vă arăt cum se văd ojele pe o baza neagra din colecția Halloween by Malika Colors.

Acum câteva săptămâni mi-a sosit comanda de la BeautyBigBang și abia așteptăm să văd cum sunt aceste lacuri, dar pentru că aveam ojă semipermanenta, a trebuit să am răbdare.

oje magnetice

Pentru linii utilizăm magnetul dreptunghi, în timp ce pentru valuri puncte sau alte modele, ne putem juca cu magnetul rotund.

Aceastea sunt lacurile de unghii cu efect magnetic nou intrate în colecția mea:

 • SKU: J6512TM-1C
 • SKU: J6512TM-3C
 • SKU: J6512TM-4C

Magnetul face parte din aceeași serie și îl gastiti sub codul : SKU: 643824322820.

Aurora Series Holo 3D Cat Eye Varnish

Acest webshop este foarte cunoscut în lumea iubitoarelor de nail art, dar pentru cei care nu îl cunosc încă, trebuie să știți că este un magazin online unde găsiți o gamă generoasă de produse beauty, precum ar fi makeup, accesorii pentru păr și desigur tot felul de produse pentru manichiură, de la oje simple, la decorațiuni variate, matrițe, ștampile și chiar oje semipermanente și poly gel.

Dacă doriți să comandați, astăzi vă ofer o reducere de 10% la comandă finală, utilizând codul CROIT10.

TPAweeklychallenge2019 – #36 Autumn Vibes

Manichiura de astăzi am realizat-o în 10 minute, mai mult mi-a luat fotografiatul unghiilor, decât întinderea lacului și ștampilarea. Asta pentru că ojele utilizate , atât cele de la BeautyBigBang cât și baza neagră de la Malika Colors sunt de o calitate excepțională.

Oja specială pentru ștampila este un argintiu superb de la BAFF.

Pentru ojele Aurora Series Holo 3D Cat Eye Varnish de la BeautyBigBang este nevoie de un strat de ojă neagră că bază. Astfel efectul se vede mai bine. Am stampilat frunzele și gata. Pentru fotografii, nu am ales să le sigilez cu top coat pentru că mi-a plăcut cum se văd, ușor mate, pe suprafața strălucitoare.

oja neagra

Va invit să vedeți și celelalte manichiuri autumn vibes realizate de fetele TPA:

Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
Oana – https://www.instagram.com/oanaalexandru_beautyblog/
Deyutza – https://www.instagram.com/deyutza87/
Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/
 • 54
 •  
 •  
 • 1
 •  

2 Comments on "NOTD- Autumn Vibes, TPAweeklychallenge2019"

 1. Îmi place foarte mult manichiura ta de toamnă.

 2. Foarte frumoase ojele chameleon si mani e superba 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*