Sfaturi smart, pentru o casă mai curată și mai parfumată cu produsele profesionale Asevi

Asevi, produse profesionale de curatenie
Share the joy

Sfaturi smart, pentru o casa mai curată și mai parfumată cu produsele profesionale Asevi

Vara s-a încheiat, septembrie este aici cu toate frumusețile și aromele sale. E timpul pentru începerea școlii, pentru schimbat garderoba și desigur, pentru pregătirea conservelor de iarnă, căci nu-i așa… ce ar fi septembrie fără sunet de clopoțel și aromă de zacuscă…

Curățenia casei trece și ea la alt nivel. După vară când totul este mai lejer, cu mai puține lucruri și mai mult timp petrecut afară, acum această sarcină trebuie împărțită tuturor membrilor care alcătuiesc familia pentru ca lucrurile să fie mai simple și mai frumoase. Desigur, de mare ajutor ne vor fi produsele Asevi, despre care eu v-am vorbit de nenumărate ori.

În multe cazuri de curățenie se ocupă de obicei o singură persoană, mama… Deși în mod tradițional și în majoritatea caselor mama este responsabilă, tot mai mulți bărbați încep să ajute și ei la întreținerea casei… Oare pentru că produsele de curățenie Asevi sunt atât de eficiente încât transformă totul într-o joacă de copil?

Cu siguranță!

Despre Asevi

Asevi este un brand spaniol ce aparține de Pons Quimicas. Produse profesionale de curățenie, cu tradiție pe piață spaniolă, sunt apreciate și utilizate acolo și în întreagă Europă de marile firme profesionale de curățenie, tocmai pentru eficienta lor.

Pons Quimicas este un brand cu o experiență de peste 50 de ani și deși poate părea că Pons sau Asevi sunt mărci recent apărute, adevărul este că acestia produc produse de curățenie și insecticide de uz casnic și profesional de mai bine de cinci decenii.

Compania are un sediu central în Alicante (Spania) și a deschis unul în București, de unde își exportă produsele în țări din întreaga Europă și Africa.

Eu cunosc și folosesc produsele Asevi de ani buni, încă de pe când cărările vieții au transformat Madridul în a două mea casă. Așadar când am fost invitată să testez câteva produse din gamele comercializate în România, am fost extrem de fericită.

Cum să păstrezi curățenia casei cu Asevi

Cred că este important ca în fiecare casă toți să fie responsabili de anumite sarcini astfel încât toată muncă să fie distribuită în mod egal și să fie mai ușor să păstrăm casa curată și ordonată.

Deoarece curățarea casei nu este o simplă problemă de igienă, ci această sarcină transformă orice spațiu într-un cămin primitor, o casă curată și ordonată și creează o stare de bine și sentimentul de „acasă”.

Pentru că este esențial că fiecare membru al familiei să aibă sarcini, fiul meu de 10 ani știe că trebuie să așeze în chiuvetă farfuriile după ce mănâncă, să-și împacheteze hainele și să pună lucrurile sale la locul lor. Uneori îi place să spele vasele și datorită detergentului de vase Asevi acest lucru este chiar foarte ușor.

Detergentul de vase este concentrat și elimină eficient murdăria și chiar crustele, astfel încât doar o picătură este de ajuns pentru ca vasele sa strălucească de curățenie.

Tot în bucătărie, dar de această dată pentru mine, degresantul concentrat este prietenul meu. Îl folosesc pentru cuptor, hotă și grătar. Dar orice unsoare poate fi îndepărtată cu ușurință cu acest produs concentrat, inclusiv petele de pe haine, dacă sunt proaspete și desigur orice pată de ulei sau combustibil și produse pentru întreținerea mașinii.

Asevi degresant

O casă ordonată, va fi întotdeauna curată

Dacă se distribuie sarcinile de curățatenie toată lumea va avea mai mult timp liber și tot timpul casă va fi curată.

Lucrurile trebuie așezate îndată la locul lor, ținând seama că nu toate camerele din casă au aceleași nevoi. Eu nu las rufele necălcate aruncate pe un fotoliu și întotdeauna așez pe rafturi cărțile sau pe umerașe celelalte obiecte sau haine pe care le folosesc.

De asemenea este esențial să-ți faci patul în fiecare zi. La mine puștiul întinde cearșafurile și pătura încă de pe când avea 8 ani. Întinderea cearșafurilor durează doar câteva minute și cu acel mic gest întotdeauna dormitorul arată cutat și ordonat.

Așadar, în loc să faci o curățare minuțioasă din când în când sau o zi pe săptămână, dacă ștergi zilnic praful și păstrezi ordinea așezând lucrurile tot timpul în spațiul care le este destinat, tot ce mai rămâne de făcut este să treci cu laveta să ștergi praful sau cu mopul pentru a curăța solul.

Asevi pardoseli

Lavetele și mopurile de la Asevi sunt de foarte bună calitate. Nu lasă scame și adună toată murdăria de prima dată.

Eu am mobilă din pal și sticlă, așadar nu am nevoie de produse speciale de întreținere a ei. Însă soluția de curățat suprafețe multiple este produsul meu preferat când vreau să las casa strălucitoare fără prea mult efort. Un puf aici, un puf acolo, trec cu laveta de microfibra și gata, totul sclipește. Chiar și suprafața de sticlă a aragazului rămâne impecabil de curată și perfect strălucitoare cu acest produs.

Asevi multiusos

Asevi multiusos nu lasă dâre, nu lasă suprafețele lipicioase sau cu urme inestetice si este suficient doar o pulverizare pentru ca totul sa rămână impecabil.

Poate fi folosit pentru a da strălucire ferestrelor sau pentru a șterge urmele de degete de e mobilă, poți șterge hota sau plita de sticlă, în aceeași măsură în care poți lăsa televizorul ca nou sau mânere ușilor strălucitoare, ce mai? … este un produs complex pentru a lăsa totul complet curat.

O casă curată și parfumată, mai primitoare cu Asevi

Spaniolii au o zicala: „no es limpio el que limpia sino el que menos ensucia” adică „nu este curat cel ce face curățenie mai mult ci acela care murdărește mai puțin”, așadar produsele eficiente de la Asevi vor fi cel mai bun sprijin pentru ca noi să păstrăm curățenia casei cu mai puține eforturi și doar o simplă trecere cu laveta și unul dintre produsele profesionale de curățenie, să păstreze casă impecabilă.

În plus acestea lasă un parfum proaspăt și primitor, ca să nu mai vorbim de odorizantele Asevi care au un parfum excepțional.

Acum să fim sinceri, casele moderne nu acumulează atât de mult praf. Solul, baia și bucătăria necesită atenția noastră zilnică, în rest totul poate fi păstrat curat cu puțină ordine și disciplină.

Sarcinile zilnice pentru o casă curată și ordonată:

 • Spălarea podelei sau aspirarea la fiecare două zile va fi suficientă. Soluțiile pentru pardoseli lasă solul curat, dezinfectat și parfumat.
 • Trebuie sa curățați bucătăria zilnic și pe lângă spălarea vaselor sa lăsăți blatul curat și tot ce a fost folosit pentru gătit. De altfel eu v-am mai spus că aragazul meu arată ca nou chiar și după 5 ani de când a fost cumpărat. Asta pentru că nu îl las nicicând murdar. De fiecare dată când folosesc cuptorul îl spăl, chiar dacă nu văd murdărie evidentă. Doar pulverizez „quitagrasa” și șterg cu laveta umedă și gata, vaporii de grăsime care sunt minusculi, așezați pe pereții cuptorului, au fost îndepărtați.
 • Curățarea băilor este cel mai important pas pentru mine. Este singurul lucru pe care îl fac zilnic. În acest fel calcarul nu se instalează ca la el acasă, bacteriile nu proliferează și totul arată strălucitor.

produse curatat baia

Produsele pentru îndepărtarea calcarului de la Asevi sunt extrem de eficiente și lasă cabina de duș , robineții și chiar peretele unde curge apa la dus, fără nicio urmă de calcar sau săpun.

Tot la baie am folosit produsele de îndepărtare al cimentului care rămâne întotdeauna ani în șir pe la colturi sau în locurile unde meșterii neatenți îl împrăștie.

Acest produs este primul care trebuie cumpărat după ce renovăm apartamentul, ne va scuti de eforturi inutile și datorită lui vom termină curățenia după văruit mult mai repede.

Cu Asevi pentru băi eu spăl faianța în toată casa. Rămâne strălucitoare și dezinfectată si se va curata usor de fiecare data. Nu este nevoie sa clătești sau sa usuci, faianța va sclipi imediat dupa ce treci cu carpa.

Haine pufoase, ca noi mai mult timp

Să nu uităm hainele, care datorită detergenților și balsamului de rufe de la Asevi, rămân pufoase și parfumate, mai ușor de călcat și își păstrează vigoarea culorilor mai multă vreme.

Detergent si balsa de rufe de calitate

Elvila – mobila care ne ajută să păstrăm casa mai ordonată

Parteneri poznași ai MoreThanPub la această provocare au fost în aceeași măsură Asevi și Elvila.

Elvila este o companie producătoare de mobilă din România, înființată în 1990 de omul de afaceri Viorel Cataramă. Compania deține o rețea de retail de 23 de magazine proprii și 30 de unități în franciză.

Mobila, pe lângă aspectul estetic pe care îl oferă caselor noastre, are și o utilitate deosebită. Astfel un mobiler cu multe rafturi va fi mai util decât un dulap masiv cu o compartimentare deficiență.

La Elvila veți găsi mobilă pentru decorarea sufrageriei, dormitorului, bucătăriei sau a biroului, din materiale de calitate, modernă și frumoasă, dar și eficient realizată pentru a va ajută să păstrați casă ordonată, eficientizând spațiul de depozitare.

Desigur, acestea sunt doar câteva sfaturi pe care eu le pun în practică în casa mea. Fiecare casă este organizată într-un mod diferit și fiecare familie are nevoile ei, însă cu unele dintre aceste trucuri poți planifică întreținerea casei tale, cu implicarea întregii familii pentru a avea întotdeauna o casă curată și ordonată de care să te bucuri cu familia ta. Asevi și produsele lor profesionale de curățenie te vor ajuta la această sarcina cu cele mai eficiente soluții, la un preț rezonabil.

Tu cum păstrezi curățenia casei tale?

Asevi, produse profesionale de curatenie

33 Comments on "Sfaturi smart, pentru o casă mai curată și mai parfumată cu produsele profesionale Asevi"

 1. Se vede ca ai avut spor mare cu aceste produse de la Asevi!

 2. Eu fac curățenie foarte des. Sunt obsedată de tot ceea ce înseamnă curățenie.

 3. Adriana- Tot despre | septembrie 8, 2019 at 11:04 pm | Răspunde

  Foarte mult îmi plac și mie produsele lor. Sunt foarte bune.

 4. Ador produsele toate le ador sunt fan fidela a acestor produse!

 5. Produse de calitate care ne fac casa curata!

 6. Banyasz Ovidiu Cristian | septembrie 9, 2019 at 8:09 am | Răspunde

  Produse foarte bune pentru ajutorul nostru ca sa avem case perfect curate si parfumate!

 7. Sunt produse foarte bune,îmi plac foarte mult.

 8. Sunt produse excelente Asevi le folosesc cu mult drag si spor.

 9. As incerca orice pentru o casa curata si proastata. Nu se compara nimic cu mirosul de curat pe care il simti cand intri in casa.

 10. Eu m-am indragostit de degresantul de la Asevi, curata perfect petele si albeste adidasii.

 11. Mereu sunt in cautare de astfel de produse de ciuratenie noi si eficiente. Le voi incerca.

 12. Cand ai produsele potrivite, curatenie generala se face mult mai repede și mult mai bine.

 13. Am folosit și eu câteva produse Asevi și am fost mulțumită de rezultate. Produsele cele mai bune sunt cele care răspund cerințelor noastre. M-ai convins că trebuie să caut toate aceste produse.
  Mulțumesc!

 14. Par foarte bune aceste produse. Am observat că sunt tare laudate printre bloggerite. 🥰

 15. Abia am descoperit produsele ASevi dar sunt extrem de incantata de eficienta lor si imi pare rau ca nu le-am decsoperit mai inainte.

 16. Mihai Miana Claudia | septembrie 10, 2019 at 11:09 pm | Răspunde

  Cu ajutorul Asevi o sa curățăm casa perfecta aveți produse super bune și de calitate

 17. Extraordinar de bune sunt produsele Asevi. Degresantul este genial, chiar am ramas uimita.

 18. Pe mine m-au incantat produsele lor, mai ales soluția pentru rosturi, a reușit sa îmi scoată cada luna!

 19. Folosesc si eu produsele de la Asevi pentru a avea o casa curata!

 20. De cand am descoperit aceste produse am renuntat la ce foloseam inainte. Parfumul pentru camera tine tare mult si detergentul pentru pardoseli lasa totul stralucitor!

 21. Alexandroaia Elena-Cristina | septembrie 12, 2019 at 5:54 am | Răspunde

  Am tot văzut produsele ASEVI în online zilele trecute si sunt curioasă s ale incerc si eu.

 22. Dream big little girl | septembrie 12, 2019 at 11:19 am | Răspunde

  Tare mult imi plac produsele Asevi. le-am descoperit de curand si nu ma asteptam sa fie atat de eficiente

 23. Sunt niste produse foarte bune pentru curatenia in casa. Ma bucur si eu de gama Asevi si chiar sunt incantata! Ce bine ca ai reusit sa faci o curatenie generala. 😘😘😍

 24. Trandafir Mihaela Anabela | septembrie 12, 2019 at 6:44 pm | Răspunde

  un brand tare bun👌👍🇷🇴recomafnd, am folosit pt pardoseala si balsam de rufe si ma placut mult

 25. Am si eu cateva produse de curatenie in casa de la Asevi. Din pacate nu le gasesc pe toate prezentate de tine la magazinele pe care le frecventez.

 26. Folosesc si eu aceste produse si sunt extrem de incantata de eficienta acestora si de faptul ca le-am descoperit

 27. Asta e si arsenalul meu in majoritatea sambetelor! Sunt produse foarte eficiente 🙂

 28. As avea si eu mare nevoie de ele. Plec zilele viiroare la apartament si tare mi-e ca s-a cam asternut praful pe acolo.

 29. Sunt tare bune produsele Asevi! Degresantul e extreme de puternic si elimina orice murdarie. Sunt de accord cu tine. Cand e ordine, parca si curatenie faci mai usor!

  • Fix asa gandesc si eu. Daca toate sunt la locul lor si ai produse eficiente de curatare, este mult mai simplu, mai rapid si mai usor sa faci casa sa straluceasca.

 30. Tare as avea nevoie de Solutia pentru scos cimentul. Vara asta am renovat si inca mai sunt locuri unde nu am putut curata tot. Nu stiam de acest produs. Poate fi cumparat doar online sau este si in magazine?

 31. imi plac produsele de la Asevi, le folosesc cu mare drag

Leave a comment

Your email address will not be published.


*