Cum să ai picioare cu piele catifelată folosind șosete exfoliante Parasoftin, review

Parasoftin sosete exfoliante pareri
Share the joy
 • 129
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Cum să ai picioare cu piele catifelată folosind șosete exfoliante Parasoftin, review

Nimic nu arată mai frumos decât un picior îngrijit, cu unghiile frumos lăcuite și pielea fină, dar mai ales cu călcâiele catifelate. Cum vara este aproape și sandalele și saboții vor lua locul pantofilor și snekerşilor si de foarte multă vreme am vrut să testez și eu aceste șosete exfoliante Parasoftin despre care am auzit doar păreri bune, iată ca le-a venit rândul acum.

Ei bine, am rămas surprinsă că un produs care este relativ ieftin, poate avea rezultate atât de extraordinare.

Ca să fiu sinceră, nici măcar cea mai premium ședință de pedichiură nu poate lăsa pielea piciorului la fel de moale, elastică și catifelată, precum șosetele exfoliante Parasoftin.

Șosetele Parasoftin conferă picioarelor tale lejeritatea de care au nevoie, reîntineresc pielea uscată și descoperă aspectul neted ascuns sub straturi de celule moarte. Cu pielea picioarelor de la unghii până la glezne reînnoită, te poți lăuda cu cele mai amețitoare tocuri fără chinuitoarele bătături. Pielea rămâne întinerită, moale și foarte fină.

Ce sunt șosetele Parasoftin?

Confecționate din folie de plastic, șosetele exfoliante Parasoftin sunt ca niște pungi, potrivite pentru toate mărimile. Acestea vin cu o bandă adezivă pentru a le putea potrivi perfect pe glezne.

Ideal ar fi sa purtați pe deasupra o pereche de șosete normale în timpul tratamentului, pentru ca în acest fel vor fi mai lipite de picioare și soluția exfoliantă va intra perfect în fiecare milimetru de piele.

Soluția Parasoftin constă într-o combinație de ingrediente exfoliante, hrănitoare și hidratante, iar șosetele ajută la penetrarea și descompunerea celulelor moarte ale pielii și fac ca picioarele să reîntinerească complet.

Parasoftin sosete exfoliante pareri

Ce ingrediente miraculoase au șosetele exfoliante Parasoftin?

Principalul factor la care ne gândim automat este că pentru a îndepărta atât de rapid stratul uscat de la suprafață pielii ar putea produce un fel de daune. Însă nici pe departe așa ceva. Ba mai mult, timpul în care am purtat șosetele a fost super relaxant. Hai să spunem că a fost o experiență „gâdilicioasă”

Ingredientele active includ acizii lactic, salicilic și glicolic și alți acizi extrași din fructe. De asemenea par a avea o idee de parfum pentru o senzație fresh cu adevărat.

Șosete exfoliante Parasoftin – Cum funcționează?

Logic, pielea tălpilor atinge solul mai mult decât orice altă parte a corpului tău. Acest contact și alte acțiuni de frecare fac ca pielea din jurul acelei zone să sufere diverse traume. În plus o hidratare incorectă și un surplus de greutate pot determina apariția crăpăturilor dureroase pe marginea călcâielor.

Pielea crăpată și bătăturile întărite sunt exact locul în care intră în acțiune șosetele exfoliante. Cu ingredientele lor active, ajută la accelerarea procesului de reînnoire a pielii, deoarece acizii activează procesul de eliminarea celulelor moarte și accelerează formarea de celule noi, astfel încât pielea să devină pur și simplu catifelată.

Parasoftin sosete exfoliante pareri

Șosete exfoliante Parasoftin, păreri personale

Pentru inceput trebuie sa avem picioarele curate si complet uscate. Unghiile nu trebuie să fie date cu ojă, iar dacă obișnuiți să purtați bijuterii pe degetele picioarelor sau pe gleznă, acestea se îndepărtează.

Pregătiți șosetele și benzile adezive la îndemână. Turnați câte un plic de soluție în fiecare șosetă și introduceți picioarele înauntru.

Pe parcursul a aproximativ 90 de minute, soluția exfoliantă intră în porii pielii și distruge celulele moarte, determinându-le să se descuameze… Bine, nu chiar atunci așa cum mă așteptam eu ci după aproximativ o săptămână sau mă rog, pe acolo, în funcție de cât de uscată era pielea.

Parasoftin Sosete exfoliante

În principiu după a patra sau a cincea zi veți începe să observați că pielea este mai uscată, cu câteva bule de aer sub ea. Apoi după această descoperire, chiar a doua zi, picioarele tale vor începe să „năpârlească”, cred că fix asta e cuvântul – definiție a întregului proces după ce probezi o pereche de șosete exfoliante Parasoftin! Pielea se desprinde în fâșii mari de peste tot.

Câteva zile la rând piciorușele vor „lepăda” pielea plină de solzi reptilieni și după aproximativ încă o săptămână, vor renaște și veți începe să observați o moliciune despre care habar nu aveați că ar putea exista pe acolo și care vă va lăsa complet satisfăcuți de experienţa Parasoftin.

Șosetele exfoliante Parasoftin costă în jur de 20-25 lei și se găsesc la orice farmacie. Acestea vă vor lasă picioarele gata de plimbare, dans sau piscină fără teamă picioarelor dureroase cu crăpături inestetice și pline de bătături. Toate acestea fără a fi nevoie să vizitați salonul de pedichiură pentru a mai „drege puțin busuiocul”.

Personal cred ca ar fi trebuit sa le folosesc la începutul primăverii şi înainte de a merge la plajă. Nisipul are o acțiune blândă asupra pielii picioarelor, fiind un exfoliant natural, astfel fiecare bucățică de piele exfoliată ascunsă între pliurile degetelor, pe lângă unghii și chiar cuticulele, va fi complet îndepărtată.

Voi ați testat Parasoftin șosete exfoliante? Ce părere aveți?

 • 129
 •  
 •  
 • 1
 •  

4 Comments on "Cum să ai picioare cu piele catifelată folosind șosete exfoliante Parasoftin, review"

 1. Anghelina Irina | mai 27, 2020 at 2:02 pm | Răspunde

  Imi plac maxim,le-am descoperit vara trecută și pot spune ca sunt pe deplin mulțumită

 2. Valeria Chertes | mai 27, 2020 at 2:16 pm | Răspunde

  Și eu vreau sa incerc aceste șosete.

 3. Claudia L Chivu | mai 27, 2020 at 11:40 pm | Răspunde

  Nu le-am încercat dar am auzit numai lucruri bune despre ele!

 4. O sa le incerc si eu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*