Am testat noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată și mi-a plăcut enorm

noua gama in editie limitata NIVEA Fresh
Share the joy

Am testat noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată și mi-a plăcut enorm

NIVEA aproape nu mai are nevoie de prezentare. Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri la nivel internațional, ne încânta cu produse cosmetice și de îngrijire personală pentru toți membrii familiei. Cremele lor sunt foarte hidratante, au un miros suav, inconfundabil, șampoanele sunt delicate, iar restul produselor tind să aducă un plus de sănătate pielii, protejând-o și hrănind-o deopotrivă.

NIVEA a fost dintotdeauna unul dintre brandurile mele preferate atunci când vine vorba de deodorante, mai ales pentru perioada verii. Un lucru care îmi place enorm de mult la produsele lor este că au arome neutre finuțe și drăguțe, care nu numai că îmi mențin pielea cu o senzație răcoritoare și fresh, dar sunt un real ajutor să scap de mirosul corporal și să prevină transpirația.

După cum știți, eu am axilele epilate definitiv prin tehnologia IPL. Acest lucru a dus oarecum la diminuarea transpirației, astfel încât eu și deodorantele de la NIVEA facem o pereche perfectă. Dar le foloseam și înainte de a mă epila și le adoram tocmai pentru eficacitatea și parfumul lor.

De altfel cred că am întotdeauna în casă un deodorant Black&White ce ma salvează în orice situatie, iar deodorantele cu bilă mi-au fost aliate toată studenția mea.

Când vine vorba de alegerea unui deodorant, în opinia mea acesta trebuie să aibă mai multe calități, dar cea mai importantă este aceea de a avea o aromă subtilă, dar destul de puternică pentru a elimina mirosul de transpirație și de asemenea să nu-și modifice amprenta olfactivă pe durata purtării lui.

Întotdeauna am zis că deodorantele sunt unul dintre elementele esențiale care trebuie să se regăsească în trusa de îngrijire personală a fiecăruia dintre noi, iar noile generații de produse sunt tot mai eficiente și mai sofisticate stăpânind cu succes activitatea glandelor sudoripare.

De aceea astăzi vreau să vă vorbesc despre noile antipespirante în ediție limitată NIVEA Fresh.

deodorante NIVEA Deo Spray Fresh

NIVEA Fresh, inspirate din natură

Nouă gama de deodorante fresh de la NIVEA este inspirată din natură, îți oferă protecție eficientă antiperspiranta timp de 48h și trei arome proaspete, fructate, dintre care o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine preferințelor sau dispoziției tale.

Trei arome vesele, inspirate de natură, perfecte pentru începuturi fresh de zi, te invită să le porți oricând și oriunde. Astfel, poți să alegi mereu pe cea mai potrivită și să te bucuri de prospețime chiar și în zilele în care stai în casă.

NIVEA Deo Spray Fresh Orange, care te protejează împotriva transpirației, iar aromă efervescentă de portocală proaspată și revigorantă îți va colora ziua.

Are un parfum ușor și subtil de citrice, respectând mirosul natural al corpului fără a permite mirosurilor neplăcute să își facă simțită prezența. Oferă până la 48 de ore de protecție

NIVEA Deo Spray Fresh Cherry aduce pe piele mirosul delicios și romantic al fructelor de cireș, roșii și coapte. Formulă sa este delicată cu pielea și oferă protecție antiperspirantă eficientă de până la 48 ore.

NIVEA Deo Spray Fresh Coconut completează ediția limitată de arome inspirate de natură și trezește cele mai plăcute amintiri: de la plimbările pe nisip fin și baie în ocean, la diminețile petrecute lenevind la soare, pe o plajă exotică. Astfel, te bucuri atât de protecție de încredere împotriva transpirației timp de 48h, cât și de un parfum fructat și exotic pe tot parcursul zilei.

Cum ar fi îngrijirea cu parfum delicios de cireșe, portocală sau cocos? Delicioasă, nu-i așa?

Care aroma este preferata ta?

Răcorește-ți pielea cu noile NIVEA Deo Spray Fresh în ediție limitată și asortează cele 3 arome stărilor tale pentru ca tu să întâmpini fiecare zi cu zâmbetul pe buze.
Produsele NIVEA pot fi achiziționate din drogherii, supermarketuri sau magazine online.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Prețuri recomandate deodorante NIVEA Deo Spray Fresh: 

 • NIVEA Deo Spray Fresh Cherry – 13.4 RON
 • NIVEA Deo Spray Fresh Orange –  13.4 RON
 • NIVEA Deo Spray Fresh Coconut – 13.4 RON

Despre NIVEA

3 Comments on "Am testat noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată și mi-a plăcut enorm"

 1. Claudia L Chivu | mai 29, 2020 at 10:38 am | Răspunde

  Nu am încercat noua gamă! Doar Nivea Beauty Elixir am încercat!

 2. Anghelina Irina | mai 29, 2020 at 12:26 pm | Răspunde

  Nu le-am incercat dar recunosc că arată minunat.Numai vazandu-le și te duc cu gândul la vară

 3. Valeria Chertes | mai 29, 2020 at 1:23 pm | Răspunde

  Abia aștept să văd cum sunt,eu ador produsele Nivea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*