Conturul ochilor cu o piele vesnic tanara si stralucitoare folosind produse Bottega Verde

contur ochi
Share the joy
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Conturul ochilor cu o piele vesnic tanara si stralucitoare folosind produse Bottega Verde

Din vremuri străvechi oamenii au căutat tinereţea veşnică. Alchimiştii tuturor timpurilor au inventat formule şi au căutat un mod de a alunga cât mai departe bătrâneţea.

BottegaVerde.ro mi-a arătat că frumuseţea este în fiecare dintre noi.

Uneori acoperită de griji, alteori de nepăsare, dar frumusețea e acolo, un diamant neşlefuit care aşteaptă întocmai că o comoară ascunsă, să fie descoperită şi să strălucească magnifică sub contemplarea tuturor. Tinerețea e în fiecare strop parfumat de cremă cu ingrediente atent selecționate, in fiecare picătură de gel de duş sau șampon, în fiecare recipient ce ascunde sub capac secretul…  tinereții fără bătrânețe.

Bottega Verde Romania

Acum un an am descoperit că au intrat şi pe piaţa românească produsele Bottega Verde. Le cunoşteam dinainte, de pe vremea când locuiam pe plaiuri mediteraneene şi când am văzut că le pot avea şi aici, am fost extrem de fericită.

Am aproape toată colecţia de duşuri. Parfumate, cremoase, cu o spumă catifelată şi o grijă faţă de piele cum rar mai vezi la produsele cosmetice apărute în ultima vreme. Acestea au în compoziţie extracte naturale, care îngrijesc piele cu delicateţe.

Mi-am luat tratamente pentru unghii frumoase şi sănătoase şi oje pe care le port cu drag şi cu mândrie nedisimulată, ori de câte ori unghiuţele mele le îmbracă. Mi-am mai luat produse make-up şi parfumuri de camera. Am fost extrem de încântată de calitatea acestora şi despre toate produsele şi experienţă mea cu acestea ţi-am vorbit pe aici, în articole pe blog.

Pentru că se apropie vara şi mai ales pentru că toate ne dorim un aspect perfect cu o piele fermă şi strălucitoare, astăzi îţi arăt cum poți șterge câțiva ani de pe chipul tău.

Retinolo Bv Plus – Crema pentru zona din jurul ochilor cu Pro-Retinol, Colagen vegetal, acid hialuronic si Pluridefence®

crema contur ochi

Aspectul este principală preocupare a femeilor, atunci când vine vorba de îmbătrânire şi înlăturarea acestor semne devine foarte importantă pentru stima de sine. Conturul ochilor, această zonă extrem de sensibilă şi fragilă, trădează cea mai mică criză din cauza oboselii, iar ridurile fine, arată trecerea timpului.

Această cremă de la BottegaVerde.ro pentru pielea delicată din jurul ochilor, o folosesc de la crăciun şi cred că e o cremă contur ochi care s-ar putea lua la întrecere cu alte produse de brand renumit şi ar câştiga detaşat.

În acest moment costă 46 de lei, 15 ml de produs şi mie mi-au ajuns pentru aproape 6 luni.

De ce conturul ochilor arata semnele îmbătrânirii mai repede?

Zona din jurul ochilor este prima care suferă de efectele vârstei şi oboselii, efecte care de obicei iau forma unor cearcăne întunecate, pungi şi riduri. Pentru că aici pielea este foarte subţire, iar dacă nu folosim creme de hidratare, pielea îşi piede elasticitatea, încreţindu-se.

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai fină. Acolo epiderma este săracă în glandele sebacee şi fibrele de colagen şi elastina se degradează mai repede. Şi datorită utilizării unor produse cosmetice agresive, aici vor apărea riduri premature şi semne de oboseală.

Cum să ai grijă de zona de contur a ochilor?

Pielea din jurul ochilor are nevoie de un tratament care combină eficienţa ridicată cu o o îngrijire delicată, pentru a satisface nevoile pielii şi a înlătura semnele de îmbătrânire. Pentru a păstra această zonă mereu strălucitoare, amintiţi-va să utilizaţi un produs specific pentru îngrijirea acestei zone, ceea ce atenuează ridurile, aducând netezime completă, hrănind şi hidratând această zona, atât de des expusă soarelui şi dezhidratarii.

Retinolo Bv Plus – Crema pentru zona din jurul ochilor are în componenţă: Colagen vegetal, Pro-Retinol, acid hialuronic şi Pluridefence® şi este un tratament anti-aging cu utilizare zilnică. Desigur că eu mai uitam uneori să aplic crema sau am mai încercat şi alte produse şi nu o mai foloseam pe aceasta.Dar am observat că atunci când o utilizam, pielea din jurul ochilor era mai strălucitoare şi mai luminoasă, iar liniile fine de expresie s-au atenuat mult.

Cu o textură cremoasă, crema aduce hidratare maximă, combinată cu o acţiune globală împotriva cauzelor principale ale îmbătrânirii pielii.

Tubul, are un aplicator, care uşurează mult dozarea produsului, astfet încât nu risipeşti nimic şi foloseşti fiecare picătură de cremă la maxim. Se absoarbe usor, fără un parfum anume pare să stearga anii de pe faţa mea.crema contur ochi

BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul DARK înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Conturul ochilor cu o piele vesnic tanara si stralucitoare folosind produse Bottega Verde"

 1. ghelbere elena | mai 7, 2017 at 10:23 am | Răspunde

  Crema pentru zona ochilor doresc sa mi-o cumpar si eu in curand.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*