Review GamARde Bebe SPF 50 – cea mai bună protecție solară pentru copii

GamARde Bebe SPF 50
Share the joy

Review GamARde Bebe SPF 50 – cea mai bună protecție solară pentru copii

Pielea copiilor este foarte delicată și sensibilă. Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont în ceea ce privește copiii mici este faptul că orice produs pe care îl folosești pentru îngrijirea lor trebuie să fie prietenos cu pielea, din ingrediente naturale, fără niciun fel de componente chimice.

La cei mici, epiderma este la fel că cea a adultului, deși funcționează un pic diferit. În general pielea lor delicată are nevoie de produse care hidratează foarte bine și protejează în același timp, fără parabeni și alte ingrediente chimice care au un potențial iritativ ridicat. Totodată orice produs folosim trebuie să aibă un Ph neutru.

Protecția solară este unul dintre produsele esențiale ale verii, în special pentru a proteja pielea copiilor nu numai pe plajă, ci și atunci când mergem la plimbare sau în parc. Pe piață sunt multe produse cu rol de protecție solară pentru copii, dar eu întotdeauna mi-am dorit pentru copilul meu produse ecologice, din ingrediente naturale, cu înalt grad de protecție.

Daceea astăzi vreau să vă vorbesc despre GamARdr Bebe SPF 50, un produs destinat copiilor și bebelușilor de peste 3 luni care pentru mine a fost produsul perfect. Fiul meu are pielea sensibilă și întotdeauna obrăjorii căpătau bubițe de la soare, chiar și la o expunere de scurtă durată. În plus pentru că este dispus la dermatite nu pot folosi chiar orice produs.

crema impotriva arsurilor solare Bebe SPF 50

Deși marea majoritate a cremelor vândute în supermarket au câte o componentă naturală, adevărul este că acestea nu sunt organice sau ecologice și ingredientele din care sunt alcătuite au luat naștere în laborator.

Care este cea mai bună protecție solară pentru copii?

În opinia mea singura opțiune posibilă este protecția solară care folosește filtre minerale, precum ar fi GamARde Bebe SPF 50 ce conține oxid de zinc și titan. Aceste substanțe pot proteja fizic împotriva razelor ultraviolete, reflectându-le și împiedicându-le să pătrundă în pielea copiilor și adulților.

Protecțiile solare pe bază de filtre minerale pentru copii au în general o eficacitate foarte mare. În mod evident, trebuie ales un factor de protecție foarte ridicat, de preferință 50, mai ales dacă trebuie să folosiți protecție solară la un copil mic.

Desigur, crema solară GamARde Bebe SPF 50 trebuie aplicată în același mod în care aplicăm și o crema convenționala. Această minunată crema organică trebuie aplicată de asemenea de mai multe ori pe parcursul zilei, ideal la fiecare două ore.

GamARde Bebe SPF 50 este un produs 100% natural, testat dermatologic cu protecție UVB 50 și UVA.

Crema are o textura fină și delicată, protecția înaltă UVB50 și UVA fiind dată de filtrele 100% naturale minerale (dioxid de titan, oxid de zinc).

 • Nu conține filtre chimice.
 • Fără conservanți (parabeni, phenoxyetanol)
 • Fără coloranți și ingrediente sintetice
 • Fără derivati petrochimici (PEG,SĂ)
 • Fără organisme modificate genetic
 • Fără parfum de sinteză
 • Fără materii prime animale
 • Produsul finit nu este testat pe animale

GamARde Bebe SPF 50 nu oferă doar protecție eficientă împotriva razelor solare ci și hrănește intensiv și menține pielea sănătoasă datorită untului de sheâ, a uleiului de jojoba și de susan.
Aceste ingrediente conferă cremei proprietăți de hidratare și relaxare dar și o ușurință de aplicare ridicată. Se absoarbe rapid, se întinde ușor fără să formeze scame și nu lasă senzație uleioasă sau lipicioasă.

Crema GamARde Bebe SPF 50 este o opțiune sigură pentru o protecție solară biologică care conține combinația acestor două tipuri de ingrediente: filtre minerale (cu un factor de protecție absolut) și ingrediente active ale plantelor care vor fac un bun compromis între ușurința de aplicare, impactul asupra mediului și siguranța in utilizare.

GamARde Bebe SPF 50

0% parabeni, ftalati, phenoxiethanol, clorfenezina, alcool, parfum, coloranți.

 • Ingrediente active 100% naturale:
 • Unt de sheâ: hidratează pielea și o menține sănătoasă.
 • Ulei de jojoba și ulei de susan: hrănitoare.
 • Dioxid de titan, Oxid de zinc: filtre minerale naturale.
 • Fitoterapie Creme solare

Foi ce creme de protecție solară folosiți pentru copiii voștri?

GamARde Bebe SPF 50

1 Comment on "Review GamARde Bebe SPF 50 – cea mai bună protecție solară pentru copii"

 1. Bun produs merita!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*