Review noua gamă Bioderma Pigmentbio – combate eficient petele pigmentare

bioderma pigmentbio
Share the joy
 • 54
 •  
 •  
 • 8
 •  
 •  

Review noua gamă Bioderma Pigmentbio – combate eficient petele pigmentare

Hey girls, astăzi vă vorbesc despre îngrijirea pielii și despre inesteticele pete pigmentare, pentru că nu-i așa, în curând soarele da năvală și pielea trebuie îngrijită constant pentru că anii să nu lase urme prea adânci pe tenul nostru.

Bioderma este unul dintre brandurile mele preferate de dermato-cosmetice care au foarte multe produse specifice pentru pielea hiperpigmentată și în acest articol vă vorbesc despre PIGMENTBIO, o gamă completă care dorește să combată eficient tulburările de pigmentare.

Review noua gamă Bioderma Pigmentbio

Bioderma este unul dintre cele mai importante mărci de produse pentru îngrijirea pielii. A fost creată în anii ’70 și toate produsele sale sunt dezvoltate de laboratoare dermatologice. Pentru a-și crea formule eficiente, au efectuat cercetări asupra biologiei pielii și ne oferă constant soluții care reactivează celulele pielii pentru a o ajuta să reziste agresiunilor mediului în continuă schimbare și să-i mențină funcționarea normală.

Gamele sale de produse abordează fiecare problemă specifică de care am putea suferi. Au tratamente excelente pentru față, corp, scalp și protecție solară, atât pentru adulți cât și pentru copii, și despre unele chiar v-am vorbit aici pe blog.

Eu vă spun adesea că îngrijirea constantă își va arăta adevăratele rezultate peste ani, iar îngrijirea petelor cutanate cu atât mai mult, doarece acestea trebuie tratate și prevenite pe tot parcursul anului, nu doar în timpul verii când se accentuează.

Unul dintre cele mai bune moduri de prevenire a acestor pete este folosirea produselor specifice de protecție solară tot anul, chiar și iarnă. Este adevărat că uneori, chiar folosind creme de protecție solară, aceste pete inestetice tot apar pe fața noastră și ne pot afecta stimă de sine. În plus la apariția acestora contribuie și poluarea, stresul, sarcina sau cauzele hormonale. Apoi odată cu înaintarea în vârstă, îmbătrânirea prematură a tenului, pierderea elasticității și strălucirii fac ca aceste pete să fie mai accentuate.

Sub efectele acestor factori, pielea acumulează urme ale diverselor agresiuni externe și pete întunecate, reflectând trecerea timpului. În spatele acestor tulburări de pigmentare: o supraproducție neobișnuită de melanină care modifică uniformitatea tenului ne spune clar că este timpul să luăm măsuri.

Bioderma Pigmentbio – combate eficient petele pigmentare

Inspirat de tratamentele dermatologice, Pigmentbio oferă o rutină cuprinzătoare pentru pielea sensibilă, ideală pentru a combate eficient petele pigmentare. Tehnologia LumiReveal ™ acționează asupra etapelor cheie ale pigmentării, pentru a reduce petele întunecate, a preveni apariția altora noi și a restabili strălucirea pielii. Echilibrul său unic între eficacitate și toleranță permite rezultate imediate și de durată, respectând sensibilitatea pielii.

Întreagă gama poate fi utilizată că un adjuvant al tratamentelor dermatologice, pentru că acestea să-și extindă eficacitatea și pentru a optimiza recuperarea pielii, precum și ca monoterapie.

Gama Bioderma Pigmenbio oferă o rutină completă care promite uniformizarea tenului și îi redă strălucirea și acționează pe cele 3 stadii biologice ale hiperpigmentarii:

 • Limitează inflamația implicată în procesul de melanogeneză
 • Inhibă producția de melanină
 • Stimulează reînoirea celulară

Bioderma Pigmentbio, păreri personale

Pot declara cu mândrie că îmi îngrijesc bine tenul. Demachierea și hidratarea sunt „sfinte” pentru mine, aplic tot felul de tratamente și exfoliante și îngrijesc cum se cuvine pielea din jurul ochilor.

Cred… sper, că tot acest efort și investiție se vor vedea de-a lungul timpului. De altfel oglinda nu îmi întoarce imaginea unei femei trecute de patru decenii, așa că mă bucur că am avut mereu grijă de tenul meu.

Nu am pete, doar câțiva pistrui răzleți care atunci când mă supăr se accentuează puțin, dar de când folosesc gama Bioderma Pigmentbio am observat o luminozitate aparte și mai multă fermitate.

Voi știți că eu folosesc constant tot felul de produse de care uneori chiar vă povestesc pe aici, însă Pigmentbio a venit că o continuare a tratamentului exfoliant Sebium Night Peel și împreună s-au înțeles de minune cu pielea mea.

Pigmentbio Spumă de curățare cu efect de exfoliere

Pigmentbio Spumă de curățare cu efect de exfoliere

Acesta ar fi primul pas în rutină zilnică atât dimineața cât și seara.

Aplicat pe pielea umedă, se freacă ușor până formează o spumă fină, apoi se clătește din abundență.

Cel mai interesant mi s-a părut că poate fi folosită ca mască de față aplicată într-un strat gros și lăsată să acționeze timp de 5 minute, după care se clătește bine.

Rezultatul este o luminozitate aparte a tenului pentru că îndepărtează blând imperfecțiunile. Uneori am folosit-o cu un dispozitiv Foreo care a ajutat mai mult la curățarea în profunzime.

Pigmentbio Crema de zi SPF 50+

Pigmentbio Crema de zi SPF 50+

Efectul acestei creme , de altfel al întregului tratament, încep să se vadă după aproximativ două săptămâni. Oferă luminozitate, protejează împotriva ultravioletelor și hidratează pielea în profunzime.

Formatul modern, cu pompiță inclusă, o face ușor de transportat chiar și în buzunar, iar SPF50+ oferă un plus de protecție pielii, chiar și acum când în general mulți dintre noi uităm că soarele e acolo și ne trimite razele lui nimicitoare.

Se absoarbe rapid în piele, poate fi folosită că o excelentă bază de machiaj și are un miros plăcut.

Pigmentbio Ser concentrat cu vitamina C

Pigmentbio Ser concentrat cu vitamina C

Despre vitamina C și interacțiunea acesteia cu pielea au curs râuri de cerneală. Este un tratament exfoliant sigur și ușor de utilizat acasă, dar cu rezultate ca la salon. Cu vitamina C prospăta în concentrație de 2% și AHA/BHA 10%, doză recomandată este de 5 picături, aplicate după curățarea fetei și a gâtului. Se utilizează minim o lună și maxim 3 luni.

Îmi place pipeta aplicatoare pentru că oferă un dozaj precis. Nu are miros acid ca al altor produse similare și nu se simte inconfortabil pe față.

Pigmentbio cremă regeneratoare de noapte

Pigmentbio cremă regeneratoare de noapte

În general nu folosesc cu încântare crema de noapte. În mare parte pentru că puține sunt cele care se absorb rapid și nu lasă tenul cu senzația aceea lipicioasă. Dar crema Pigmentbio este fină și chiar se absoarbe aproape instantaneu.

Eu am folosit-o întotdeauna singură, dar poate fi utilizată după Pigmentbio Ser concentrat cu vitamina C pe care eu îl foloseam dimineața pentru ca imi era mai comod.

Hidratează în profunzime, are efect de iluminare cât și de fermitate. Recipientul modern vine sigilat cu folie protectoare și cu paletă aplicatoare. Mie îmi plac astfel de aplicatoare că nu trebuie să scufund degetele în recipient. Este și confortabil și igienic.

Îmi place și parfumul fin, dar și textura ușoară, fluidă. În plus, Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte conține un ingredient activ specific care stimulează producția de colagen pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii.

Uneori uităm să avem grijă de pielea noastră, deoarece nu avem suficient timp dimineața sau suntem obosiți după o zi lungă, dar trebuie să fim conștienți că odată cu înaintarea în vârstă nu mai este suficient doar să ne spălăm fața sau să aplicăm soluții hidratante, o rutină bună de îngrijire facială face ca timpul să se așeze blând pe chipul nostru, iar tenul sa aibă o imagine luminoasa, ferma și întinerită.

Amintiți-vă că îngrijirea feței ne îmbunătățește imaginea personală și ne face să ne simțim bine în pielea noastră, așadar fiți consecvenți în rutină de îngrijire a pielii pentru rezultate de durată! Bioderma ne oferă tot sprijinul de care avem nevoie!

 • 54
 •  
 •  
 • 8
 •  

2 Comments on "Review noua gamă Bioderma Pigmentbio – combate eficient petele pigmentare"

 1. Nu știu dacă este cazul la tine, dar asupra ridurilor au vreun efect concret? Mă tot învârt în jurul gamei, dar am nevoie sa lucreze și pe riduri. Mulțumesc!

  • Buna Dana, nu stiu sa iti spun cat efect au asupra ridurilor. Cu toate ca eu am trecut de ceva vreme hotarul lui 40 😀 toata viata am avut grija de tenul meu asa ca nu am riduri extrem de vizibile. Ce pot sa iti spun cu mana pe inima e ca aceasta gama netezeste si uniformizeaza tenul in sensul ca petele dispar aproape cu totul iar porii se minimizeaza. Banuiesc a folosita timp indelungat, fiind un produs care hidrateaza in profunzime, estompeaza si ridurile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*