Review Maybelline New York Snapscara & Tattoo Liner, machiaj impecabil în doar 5 minute

Review Maybelline New York Snapscara & Tattoo Liner
Share the joy
 • 85
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Review Maybelline New York Snapscara & Tattoo Liner, machiaj impecabil în doar 5 minute

Nu m-am considerat niciodată o fata frumoasă și nici nu am încercat să schimb asta cu machiaje extravagante. Mai degrabă mi-am îngrijit pielea și am investit în calitatea produselor skincare pentru a preveni îmbătrânirea prematură, apariția petelor și pentru a uniformiza tenul.

Uneori însă, am admirat și eu câte o colegă de serviciu cu un „blend” frumos cu 3-4 nuanțe diferite de fard și un contouring impecabil.

Din fericire Maybelline New York are două produse revoluționare și chiar dacă ni se întâmplă uneori să ne grăbim sau să avem o dimineață haotică, în doar câteva minute ne putem pregăti și arăta prezentabili cu un machiaj simplu, dar de impact.

Cele două produse de la Maybelline New York le-am primit în kit-ul de testare @Buzztore și chiar m-am bucurat că am fost selectată pentru că nu am avut niciodată un eyliner pe care să îl pot folosi și mascara este unul dintre produsele pe care îl folosesc zilnic.

Review Maybelline Snapscara

Snapscara Maybelline New York este ideală pentru a oferi genelor tale un volum natural fără efort, doar o aplicare și genele devin spectaculoase!

Periuța este ușor curbată, în formă conică, ce ușurează aplicarea chiar și în colțul ochiului, oferind genelor formă mult dorită. Cu o formulă fără ceară, oferă volum instant și gene definite, fără să încarce. O mascara ușor de aplicat și ușor de îndepărtat la sfârșitul zilei, dar care rămâne la locul ei indiferent dacă râzi cu lacrimi, dacă te freci la ochi cu uimire sau decizi să-ți împrospătezi fața cu un puf de apă thermală.

Genele devin spectaculoase, cu fiecare fir perfect definit, îmbrăcat într-o peliculă de un negru profund. Te machiezi ușor, te demachiezi la fel de simplu. Eu folosesc apă micelară și nu am întâmpinat nicio dificultate, dar este singurul rimel pe care îl poți demachia doar cu apă caldă!Review Maybelline Snapscara

Un pic de rimel te va face să arăți mai tânără, mărește optic ochiul și te face chiar să te simți mai atrăgătoare. Cu Maybelline Snapscara trebuie doar să aplici puțin pentru a obține acest efect, iar negrul perfect nu dă greș niciodată.

Maybelline Snapscara este un rimel perfect pentru alungirea și îngroșarea genelor și conferă și volum de impact. În plus este testat dermatologic și potrivit și pentru cei care poartă lentile de contact.

Review Maybelline New York Snapscara

Snapscara de la Maybelline costă doar 28 de lei și poate fi achiziționată atât online cât și din secțiunea beauty a diverselor magazine.

Review Maybelline Tattoo Liner

Linia de tuș a fost o provocare pentru mine în toți acești ani. Am avut câteva eylinere care în cele din urmă s-au uscat pe etajeră de la baie pentru că nu am fost în stare să trasez o linie perfectă. Ba mai mult, dacă reușeam să fac o codiță acceptabilă, clipeam de două ori și jumătate de pleoapă se murdărea de tuș.

Iată însă că a apărut primul eyeliner lichid semi-permanent Maybelline New York ce are o formulă perfectă și un aplicator cu vârf precis, flexibil și ușor de utilizat, ce oferă o cantitate constantă de produs în momentul aplicării.review Maybelline Tattoo Liner

Culoare neagră, mată, este absolut WOW! Nu am avut niciun produs asemănător care să întrunească toate calitățile pe care le poți căuta la un eyeliner.

La fel ca și mascara se demachiază ușor, fără a se întinde și fără a-ți intra în ochi.

Maybelline Tattoo Liner costă 41 de lei și poate fi cumpărat din majoritatea magazinelor care comercializează produse cosmetice.

Review Maybelline New YorkTattoo Liner

Desigur… mai rămâne să încheiați machiajul cu o umbră de fard și o atingere ușoară de ruj și sunteți gata de o nouă zi formidabilă!

Aplicați un fard pe obraz subtil pentru a da culoare și forme feței și un ruj cu nuanță delicată care necesită mai puțină precizie și îl puteți reîmprospăta ori de câte ori este nevoie.

Cine a spus că nu putem arăta bine într-un timp scurt ? Trebuie doar să optimizați timpul și să folosiți produse care vă ajută să îl realizați. În timp ce în 5 minute nu veți obține niciodată un machiaj elaborat, buzele cu cu un gloss strălucitor, codițele impecabile cu tuș negru și genele arcuite și frumoase vor schimbă înfățișarea cât ai pocni din degete.

Cu Maybelline New York poți arăta bine și cu machiajul făcut în doar cinci minute. Este doar o chestiune de timp și de folosire a produselor adecvate, iar când le ai, vei învăța să te machiezi rapid.

Fix așa cum am făcut și eu cu setul Maybelline New York primit în testare…

Review Maybelline New York Snapscara & Tattoo Liner

 • 85
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Review Maybelline New York Snapscara & Tattoo Liner, machiaj impecabil în doar 5 minute"

 1. Foarte frumos arata machiajul tau.

 2. Deci tatoo liner-ul mi se pare absolut minunat.Rimelul nu e pe placul meu,nu imi place genul acesta de periuta

Leave a comment

Your email address will not be published.


*