MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion, pentru buze hidratate, perfect conturate

MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion
Share the joy

MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion, pentru buze hidratate, perfect conturate

Hello ladies,
Astăzi vă invit în lumea celor mai folosite produse de make-up: rujurile. Și nu vă vorbesc despre orice fel de rujuri, ci despre o noua colecție MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion.

Iarna este anotimpul perfect pentru a încerca culori mai intense și mai luminoase. Dacă de obicei purtai nuanțe pastelate și cuminți, precum roz sau nude, acum este momentul potrivit pentru a încerca ceva nou. Iar culorile mai închise precum cele despre care vă povestesc astăzi sunt ideale pentru aceste zile friguroase.

Alegerea unui ruj este mai complexă decât ne gândim, pentru că mai degrabă decât alegerea tonului potrivit, trebuie să ne gândim și la efectul pe care dorim să-l realizăm: mat sau strălucitor. Deși rujul cu finish mat este încă foarte la modă, luminozitatea rujurilor din colecția MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion îți conferă o eleganță aparte, făcându-te să fii în centrul atenției.

Eu personal am ales întotdeauna gloss-urile cuminți care să aducă doar o umbră pe buzele mele. Nu am buzele perfecte ca ale fetelor din reclame și nici nu am răbdare să le conturez urmând toți pașii dictați de make-up artiștii. De aceea am ales calea cea mai ușoară unde aplicatorul poate atenua din neîndemânarea mea. Însă rujurile MAYBELLINE primite la Bucovina Beauty Event 2 au fost o surpriză frumoasă.

3 nuanțe din colecția MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion

În acest moment nu aveam nimic de la acest brand în portfardul meu și m-am bucurat când am primit 3 din cele 7 nuanțe ale noii colecții MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion.

Rujurile din colecția MAYBELLINE Color Sensational Shine se găsesc atât online cat și în magazinele fizice la secțiunea beauty. Si costa în jur de 30 lei bucata.

  • 65 Spicy Mauve
  • 55 Taupe Seduction
  • 100 Magenta Afair

MAYBELLINE Color Sensational Shine CompulsionCa prima impresie, arata foarte glossy, cu un ambalaj elegant, roz finisat oglinda. Se deschid clasic prin rotire.

100 Magenta Afair

Iată-ne aproape de Crăciun, acele zile magice, când fericirea, bucuria și speranța se împletesc delicios cu parfum de cetină și arome de mere coapte cu scorțișoară și portocale. Zile în care tot ce ne dorim este să fim lângă cei dragi, împărțind iubire și fericire.

Când ne gândim la culoarea petrecerilor, ne vine în minte roșu, prin urmare rujul pe care îl purtăm trebuie să fie elegant, un roșu aparte precum 100 Magenta Afair .

Știm cu toții că această culoare are un efect de albire, care ne face să avem un zâmbet perfect și o piele fără cusur.

Pentru aceste sărbători nu vei avea nevoie decât de ruj, pentru că atunci când utilizezi o astfel de culoare, poți purta un machiaj super natural, iar pentru mine un tuș de ochi și un rimel va fi de ajuns.

Așadar MAYBELLINE 100 Magenta Afair este un ruj extrem de elegant, ideal pentru ținute mai sobre.

Nuanțele 65 Spicy Mauve și 55 Taupe Seduction sunt destul de asemănătoare, poate le diferențiază un subton. Taupe Seduction este ușor diferită, cu subtilități purpurii. Cu toate astea sunt geniale dacă va vrei să faci un makeup al buzelor care să dea senzația de buze pline, senzuale și voluproase.

Aceste nuanțe pot fi considerate cuminți, putând fi purtate oriunde, inclusiv la o ocazie mai specială dacă sunt genul tău.

Deși arată că un ruj tipic tip „bullet”, rujurile din colecția MAYBELLINE Color Sensational Shine diferă de celelalte prin faptul că formula acestora este formată 60% uleiuri hidratante. Aceste uleiuri ajută și pigmenții să se topească la contactul cu buzele, rezultând o culoare lucioasă și suculentă, bogată și saturată, dar nu complet opacă. Aspectul rezultat se încadrează undeva între un luciu cremos, netransparent și o nuanță pură fabuloasă.

MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion review

Rujurile se simt mătăsos pe buze. Rămân perfect în conturul buzelor, definesc bine și nu se întind. Culorile sunt frumoase, intense și durabile.

Pentru aplicat rujurile eu am un truc: țin gura întredeschisă cam 30 de secunde, pentru a nu forma acea linie dizgrațioasa unde buzele vin în contact. Apoi presez ușor între buze un șervețel. Astfel se îndepărtează surplusul și rujul rezistă impecabil timp îndelungat.

MAYBELLINE Color Sensational Shine este în esență un produs pentru buze, care oferă o hidratare extremă și aduce pe buzele noastre o culoare vibrantă, ușor de purtat.

La prima vedere par ca orice alte rujuri MAYBELLINE, dar au de fapt un finisaj fin, lucios și se simt extrem de confortabil pe buze, chiar și la temperaturi mai mici de -10 grade. Toate au un parfum delicat și ușor, de vanilie.

N-am fost niciodată adeptă rujului mat perfect, întotdeauna sfârșeam prin a adaugă un strop de gloss.

Astfel că am fost foarte fericită să văd o renaștere a rujului cremă, cu un luciu catifelat, oferit de uleiurile hidratante.

Maybelline se mândrește că aceste rujuri sunt prima lor formulă de rujuri infuzate cu ulei hrănitor, care are rolul de a oferi strălucire și hidratare. Cu siguranță că aceste rujuri vor deveni preferatele tale.

Rujurile se simt incredibil de cremoase și hidratante pe buze și vor fi cea mai bună opțiune pentru lunile de iarnă, când buzele tind să se usuce puțin mai mult.

Datorită formulei hidratante, aceste rujuri nu durează intreagă zi. Stau cam 3-4 ore pe buzele mele dacă nu mănânc și nu beau nimic.

Ai încercat rujurile din nouă colecție Maybelline Color Sensational Shine Compulsion? Care este preferatul tău?

MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion pareri

Be the first to comment on "MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion, pentru buze hidratate, perfect conturate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*