Review gama Glyco-A de la Isispharma, piele mai tânără și mai frumoasă în 4 pași simpli

gama Glyco-A de la Isispharma
Share the joy
 • 146
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Glyco-A de la Isispharma, o piele mai tânără și mai frumoasă în 4 pași simpli

Astăzi vă invit să descoperiți alături de mine gama Glyco-A de la Isispharma, unul dintre brandurile pe care le-am tot văzut în ultima vreme și despre a cărui produse eram extrem de curioasă.

Pentru mine este prima întâlnire cu Isispharma, dar după rezultatele extraordinare pe care le-am avut cu produsele din gama Glyco-A, vă asigur că nu va fi și ultima.

Glyco-A Isispharma

În multe din articolele mele vă spun că tare mi-ar fi plăcut să găsesc în anii tinereții mele bloguri sau măcar reviste care să ofere sfaturi și să atragă atenția asupra îngrijirii corecte a pielii. Astfel că a fost o adevărată provocare să găsesc o rutină de îngrijire adecvată tipului meu de piele și de-a lungul timpului unele produse s-au dovedit insuficiente atunci când tenul trece prin diverse etape și are nevoi speciale.

Astăzi industria cosmetică a evoluat atât de mult încât este capabilă să ne ofere produse pentru rutine personalizate în funcție de nevoile fiecăruia dintre noi, iar Isispharma este cel mai elocvent exemplu, oferind produse eficiente, pentru toate tipurile de ten, cu un raport preț/calitate mai mult decât convenabil.

Eu am o piele normală, spre mixtă și ca regulă generală nu încetez să vă reamintesc că demachierea este cel mai important obicei pe care trebuie să îl adoptăm pentru a păstra frumusețea și sănătatea pielii. Apoi tonifierea și hidratarea, urmată de o rutină viguroasă anti UV, poate păstra pielea tânăra mai multă vreme.

Dar anii trec și excesele făcute din necunoștință încep să mă ajungă din urmă și vreau nu vreau observ adeseori imperfecțiuni ce ieri nu erau și riduri fine ce sigur mâine vor fi mai accentuate dacă nu fac nimic.

Mie personal îmi plac inovațiile și ingredientele astea minunate care oferă cu adevărat rezultate. Iar peelingul chimic este singurul procedeu ce poate înlătura cu adevărat imaginea unui ten încărcat, uniformizând pielea și atenuând ridurile fine.

Ce este peelingul chimic superficial

Despre acest tip de peeling am mai vorbit pe blog, iar peelingul chimic superficial presupune exfolierea straturilor superficiale ale pielii pentru a elimina imperfecțiunile de pe suprafața acesteia, folosind agenți de exfoliere precum AHA, BHA, PHA. Peelingul superficial este un procedeu blând și poate fi efectuat în siguranță acasă, folosind produse ce au concentrații mici de acizi (în general naturali, obținuți din fructe).

Exfolierea chimică nu trebuie confundată cu cea mecanică, care folosește granule abrazive și forța de frecare pentru a exfolia pielea.

Totodată peelingurile medii și cele profunde se efectuează doar în cabinetele medicale sub atenta supraveghere a specialiștilor.

Gama GLYCO-A de la Isispharma este alcătuită din produse care au la baza acizi de tipul AHA, mai exact acidul Glicolic, care este cel mai mic și mai simplu dintre toate moleculele AHA.

Dimensiunea sa redusă îi permite să pătrundă cu ușurință în straturile superficiale ale pielii, pentru a exfolia celulele moarte și a stimula regenerarea celulară pentru un peeling superficial ce va scoate la lumină frumusețea pierdută a pielii.

Am mai folosit acizi în diferite concentrații, astfel încât nu am introdus produsele în mod progresiv ci le-am introdus în rutina mea chiar din prima zi.

Ce este acidul glicolic și la ce servește?

Este un ingredient activ de origine naturală cu o putere regenerativă, hidratantă și exfoliantă enormă. Provine din familia hidroxi acizilor sau acizilor fructelor , a fost folosit în lumea produselor cosmetice pentru a obține un efect de întinerire a pielii sau pentru a combate semnele de pe față.

Pătrunde în cele mai adânci straturi ale pielii și o supune unei acțiuni antioxidante, regenerante, hidratante și de reînnoire.

Acidul Glicolic este un atu foarte puternic în lupta cu imperfecțiunile pielii. Dar dacă pentru voi este prima întâlnire cu un peelig chimic sau pielea voastră este sensibilă, înainte de a începe să utilizați acid Glicolic, consultați dermatologul. Pielea trebuie să se obișnuiască cu utilizarea sa, începând cu concentrații scăzute (de la 5% la 10%) și mergând treptat până la concentrații mai mari.

Deoarece reînnoiește suprafața pielii, atenuând urmele de îmbătrânire precoce precum ar fi hiperpigmentarea sau ridurile fine, precum și lipsa feremitatii sau semnele întunecate produse de agresiuni mecanice precum stoarcerea coșurilor de exemplu, acidul Glicolic este un produs formidabil ce poate fi folosit pentru a înlătura urmele lăsate de acnee.

Acidul Glicolic se comportă excelent pe pielea grasă sau mixtă, deoarece ajută la reglarea excesului de sebum și la descongestionarea foliculilor de păr, al căror blocaj duce de obicei la formarea vizibilă a coșurilor și a porilor dilatați.

Astfel dacă ai nevoie de un produs care să-ți transforme rutina facială și nu știi la ce să apelezi, gama Glyco-A de la Isispharma va fi cel mai bun aliat al tău.

Ritual de frumusețe cu gama Glyco-A de la Isispharma

1. CURĂȚARE cu GLYCO-A Spumă

Dimineața și seară, pompați 1-2 doze de spumă în palmă și masați ușor pe ten. Lăsați să acționeze timp două minute și apoi clățiți.
Nu uitați că produsele care conțin acizi de orice tip trebuie să ocolească piele sensibilă din jurul ochilor.

2. CORECTARE cu GLYCO-A SOFT/ MEDIUM/INTENSE peeling

GLYCO-A peeling

Numai seară, de 2-3 ori pe săptămână, aplicați un strat subțire de produs pe întreaga față și masați ușor, după o curățarea în prealabil a tenului. Nu necesită clătire și poate fi lăsat pe ten până dimineața.

3. CALMARE cu GLYCO-A Post peeling

În fiecare dimineață după curățarea prealabilă cu Glyco-A Spumă sau ori de câte ori este necesar pe parcursul zilei, aplicați un strat subțire de post peeling. Se poate aplica și seara, la 30 de minute după aplicarea peelingului, dacă există disconfort la nivelul pielii

GLYCO-A Post peeling

4. PROTECȚIE UVEBLOCK SPF50+

Pasul acesta este extrem de important și este recomandată protecție solară ridicată, adaptată tipului de ten, pe parcursul peelingului și timp de o săptămână după aceea.

GLYCO-A

Datorită ingredientului său activ, Acidul Glicolic, gama GLYCO-A oferă pielii tale beneficiile unui peeling superficial cosmetic ce poate fi realizat în siguranță acasă. Pori dilatați, piele ternă, exces de sebum, pete pigmentare, riduri și lipsa fermității: aspectul general al pielii tale este vizibil îmbunătățit cu ajutorul unei rutine personalizate.

 • Formule cu pH-ul pentru un echilibru optim între toleranță și eficacitate;
 • Concentrații de acid glycolic potrivite fiecărui tip de imperfecțiune;
 • O rutină completă: pentru o eficacitate sporită – un produs de curățare purifiant și iluminator și un tratament calmant și reparator post-peeling
Când îți poți face un peeling superficial?

Peelingul superficial poate fi realizat ocazional pentru a îmbunătăți aspectul pielii. În general, cele două perioade ideale pentru efectuarea peelingului sunt la sfârșitul iernii și începutul toamnei.

 • În timp ce se efectuează tratamentul cu acid glicolic nu ar trebui să se aplice scruburi sau creme care conțin retinol.
 • Peelingul chimic superficial este un tratament care, trebuie efectuat seara de preferință, iar ziua se protejează pielea cu protecție solară .
 • Acidul glicolic este un exfoliant care, în funcție de concentrația utilizată, poate fi un iritant pentru piele. Dacă aveți răni, acnee papulo-pustuloasă, herpes sau piele foarte sensibilă, nu utilizați acid Glicolic până ce pielea nu va fi complet vindecată.

Impresii finale

Produsele din gama Glyco-A de la Isispharma sunt excelente și mi s-au potrivit perfect. După trei săptămâni de utilizare pot spune că facilitează regenerarea celulară, făcându-ți pielea mai tânără, atenuează petele și redau strălucirea tenului.

Riduri vizibile nu am, dar pot spune ca pielea se întinde, devine mai fermă și mai catifelată. De asemenea coșulețele care apar de la utilizarea măștii de protecție se usucă de pe o zi pe alta, fără a lăsa semne.

Îmi place enorm de mult spuma de curățare. Cred ca este unul dintre cele mai bune produse pe care le-am folosit până acum și a înlocuit complet ce utilizam înainte.

Voi ați folosit vreun produs din gama Glyco-A de la Isispharma?

Care este preferatul vostru?

gama Glyco-A de la Isispharma

 • 146
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Review gama Glyco-A de la Isispharma, piele mai tânără și mai frumoasă în 4 pași simpli"

 1. Aș încerca spuma de curățare! Toate sunt produse bune!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*