Ramai tânără și frumoasă, cu oase și articulații sănătoase! Încearcă gama Colagenera cu colagen marin de la Green Sugar!

suplimete alimentare cu colagen marin
Share the joy
 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ramai tânără și frumoasă, cu oase și articulații sănătoase!

Acum mulți ani nu se știa exact dacă colagenul are vreo contribuție pentru a îmbunătăți cu adevărat aspectul pielii, funcțiile acestuia fiind atribuite exclusiv cartilagiilor și întreg sistemului osos.

Astăzi însă, diverse studii științifice au recunoscut meritul colagenului în păstrarea elasticității pielii și implicit în întârzierea apariției primelor semne de îmbătrânire.

Prezent în oasele, pielea și chiar unghiile noastre, colagenul este o parte fundamentală a corpului deoarece face parte din structura sa ca țesut. Printre principalele sale funcții sunt de a oferi fermitate și rezistență tuturor țesuturilor organismului. Astfel putem afirma că sistemul osos, sistemul muscular, sistemul digestiv, pielea, vasele sanguine și articulațiile își păstrează sănătatea, elasticitatea și tinerețea în mod direct proporțional cu producția de colagen.

Colagenul este una dintre proteinele care se regăsește în organismul nostru în cantitate mai mare și care de-a lungul vieții conferă elasticitatea și hidratarea de care pielea are nevoie pentru a arată moale, catifelată și strălucitoare.

Dar nu numai noi oamenii avem în organism colagen. Restul animalelor au și ele în organismul lor această componentă păstrătoare de tinerețe și frumusețe. Colagenul marin, provenit de la solzii și cartilajul peștilor, aduce o mulțime de beneficii corpului nostru dacă îl consumăm cu regularitate. De aceea astăzi vreau să vă vorbesc despre Colagenera, o gamă de produse Green Sugar, responsabilă pentru păstrarea frumuseții pielii noastre, dar și pentru îmbătarea simțurilor cu un gust delicat și parfumat.

Colagenul marin se regăsește în gama Colagenera  sub forma hidrolizată. In amestec cu GREEN SUGAR, un îndulcitor 100% natural, cu ZERO calorii şi ZERO indice glicemic, care este rezultatul unui amestec din extract de înaltă puritate din frunze de Stevia Rebaudiana şi Eritritol, și diferite pulberi și extracte din plante, această proteină, sub formă de prezentare propusă de Green Sugar, vă va umple viața cu beneficiile sale. Dacă doriți ca pielea voastră să își recupereze elasticitatea de altădată,trebuie să încercați o cură cu produsele din gama Colagenera și va garantez că va veți lăuda cu o piele perfectă.

Încearcă gama Colagenera cu colagen marin de la Green Sugar

Deoarece de-a lungul anilor cantitatea de colagen regăsită în organismul nostru scade, apar și primele semne de îmbătrânire, provocând apariția ridurilor atât de inestetice. De aceea am fost extrem de curioasă să testez ceaiurile și smothie-urile cu colagen marin.

Produsele regăsite în gama Colagenera de la Green Sugar sunt suplimente alimentare ce au ca ingredient principal colagenul marin. Acestea conțin 2 grame de colagen marin hidrolizat, ceea ce înseamnă că colagenul s-a descompus, fapt ce facilitează absorbția acestuia.Colagenera cu colagen marin

Eu le-am primit de ceva vreme, vi le-am tot arătat pe stories și chiar m-am răsfățat cu majoritatea.

Gustul tuturor sortimentelor testate de mine este delicios, în funcție de celelalte ingrediente au arome atrăgătoare și nici nu se simte gustul de pește. Consumate cu regularitate sunt un remediu bun pentru a întârzia degradarea pielii și a face ca tenul să radieze și să pară mult mai tânăr pentru mult mai mult timp.

Așa cum v-am spus la începutul articolului, această proteină este prezentă din abundență în organismul nostru la începutul vieții. Cu timpul producția de colagen se reduce și în consecință pielea și celelalte țesuturi își pierd stabilitatea și elasticitatea și imaginea acestora se înrăutățește. Colagenul marin acționează ca un supliment ce va contribui la readucerea în organism a proteinelor pe care acesta le pierde. Utilizarea prelungită a colagenului marin de la Green Sugar funcționează ca un boost extraordinar pentru tinerețe în întreg corpul nostru, iar pentru tenul și fața noastră va fi o adevărată mască de frumusețe și tinerețe.

green sugar cu colagen marin

ColagenERA de la Green Sugar – elasticitate pentru piele

Odată cu trecerea timpului, colagenul scade și pielea noastră își pierde elasticitatea și apar ridurile. Colagenul marin acționează în aceste ocazii ca adevăratul colagen pe care organismul îl generează natural, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității pielii.

Gama Colagenera de la Green Sugar regenerează pielea și restituie consistența țesuturilor, prevenind astfel apariția ridurilor. In scurt timp vom obține o față cu o piele perfect hrănită si hidratata, cu riduri mai puțin vizibile și tenul plin de vitalitate și elasticitate.

Pielea tinde să se usuce și să se deshidrateze mai repede cu inaintarea in varsta. Colagenul acționează că un strat impermeabil care nu lasă această hidratare naturala să dispară, astfel pielea isi păstreaza aspectul ferm și neted.

Colagenul marin – o armă eficientă în lupta împotriva acneei

Colagenul marin are între proprietățile sale și abilitatea de a ameliora problemele dermatologice precum rozaceea, psoriazisul sau acneea . Prin contribuția activă la regenerarea pielii, colagenul marin poate reduce intensitatea acneei și a celorlalte probleme.

Păr mai puternic cu produsele ColagenERA de la Green Sugar

Pentru a ne asigura că părul nostru este sănătos și puternic este necesar să avem constant grijă de el. Această grijă începe din interior, de la rădăcină, în special de la foliculii de păr. Aportul de colagen marin sau produse care îl includ hidratează rădăcina părului oferind suplețe și vitalitate podoabei capilare.

Oasele și ligamentele beneficiază de asemenea de proprietățile de netăgăduit ale colagenului marin care se regăsește din plin în fiecare porție de Colagenera de la Green Sugar.

Așadar putem spune că includerea acestui tip de suplimente alimentare într-o dietă echilibrată poate ajută corpul nostru să fie mai tânăr și plin de vitalitate pentru o perioadă mai lungă de timp.
Reprezentând o mare parte din corpul nostru, prezent în țesuturi, colagenul devine o proteină pe care trebuie să o păstrăm ca pe o comoara și datorită inovațiilor precum colagenul marin această sarcina este simplificată.

Ce supliment de colagen să alegeți?

suplimente cu colagen marin

Gama ColagenERA de la Green Sugar cuprinde mai multe sortimente, iar eu am încercat o mare parte din ele. Cel mai des le-am preparat ca un ceai cald sau le-am adăugat în smoothie ca un surplus de savoare. Nu este necesar să adăugăm îndulcitor. Pe acesta l-am păstrat pentru cafea.

Din gama Colagenera fac parte 5 sortimente de ceaiuri delicioase, 100% naturale, cu colagen marin și Green Sugar ce pot fi băute reci sau calde și 3 sortimente de smoothie.

Așadar te invit să ai grija de frumusetea și sănătatea ta, iar dacă comanzi produse Green Sugar de pe greensugar.ro sau laboratoareleremedia.ro, din care MINIM 2 PRODUSE DIN GAMA COLAGENERA, primești pe loc un cadou care îți place ție: o pereche de cercei din argint 925, care te va face sa subliniezi frumusețea naturală a pielii tale!

ceai instant cu colagen marin

 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Ramai tânără și frumoasă, cu oase și articulații sănătoase! Încearcă gama Colagenera cu colagen marin de la Green Sugar!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*