Cum să porți cu stil un Womens Tracksuit Set în primăvara 2021

pardesiu de toamna
Share the joy
 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum să porți cu stil un Womens Tracksuit Set în primăvara 2021

Nu cred că am mai avut atâția joggers și Womens Tracksuit Set de când eram copil. Pe atunci primeam, de ziua mea sau de Crăciun, compleuri și pantaloni sport și desigur cărți de tot felul…

Însă de când am descoperit tricourile și toate acele Going Out Top pe Femmeluxe.co.uk, am tot luat din fiecare câte un model. Tricourile sunt minunate. Unii pantaloni au ajuns la fiul meu, iar pe alții îi port pe post de pijama, totuși vreau să îmi mai iau câteva perechi, nu de alta dar dacă se prelungește nebunia asta de virus, să mă simt sexy și elegantă și în casă.

Când ne gândim la felul în care ar trebui să purtăm Womens Tracksuit Set în acest nou sezon cred că am putea să le luăm chiar în orice combinație, mai ales acum când au trecut atât de multe luni de când suntem închiși în case și din cauza iernii friguroase și din cauza virusului și a măsurilor luate. Totuși, dacă e să porți Womens Tracksuit Set în primăvara anului 2021, parcă nu poți să nu te întrebi care este diferența dintre hainele de sala, cele de stat tolănit pe canapea și hainele casual de ieșit pe stradă.

Womens Tracksuit Set pentru primăvara 2021

Linia care obișnuia să împartă îmbrăcămintea și momentele în care ne-am limitat la purtarea de Womens Tracksuit Set este deja foarte estompată, cu atât mai mult acum, că a trecut mai mult de un an de când ne-am văzut obligați să petrecem mai mult timp în casă și am recurs la ținute lejere și combinații trăsnite atunci când pe neașteptate se ivea o ședința la job pe zoom și ne vedeam obligați să îmbrăcăm o cămașă sau un Puff Sleeve Tops și un sacou, iar sub birou aveam o mândrețe de joggers.

Pantalonii mei Peach High Waisted Seam Cuffed Joggers au parcă o notă elegantă și satisfac oarecum nevoia de a te îmbrăcă confortabil, dar cu un strop de eleganță totuși. Pe site modelele îmbracă acest tip de pantalon cu pantofi cu toc, eu parcă nu aș merge până acolo, dar cu siguranță îi voi păstra pentru a ieși pe afară, încălțată cu pantof sport și niscaiva Summer Tops. Pe site au apărut deja noile colecții de primăvară/ vară 2021 și aceste Womens Tracksuit Set sunt completate cu hanorace și în general bluze scurte și largi care te-ar putea induce în eroare indiferent ce porți făcându-te sa te întrebi dacă este vorba de îmbrăcăminte de sport sau casual. Desigur, pentru un outfit demn de admirație trebuie să fie accesorizate cu mult stil.

Pe lângă culori turbate precum lila sau roz așa cum am luat în turele trecute, de această dată am ales tonuri neutre și țesături de bumbac acare nu se limitează doar la acest stil, dimpotrivă, pantalonii albaștri sunt geniali pentru atunci când mergi în drumeții de exemplu sau ai ceva de „meșterit” pe lângă casă și ai nevoie să ai cu tine tot felul de lucruri. Chiar dacă îmi place cum mi se așează și mie, acești Blue Fleece Oversized High Waisted Utility Pocket Drawstring Cuffed Joggers i se potrivesc perfect fiului meu.

Colanți ce imită pantalonii din piele

E plin Instagramul de postări cu acest tip de Skinny Trousers, care au fost atât de căutați prin anii 80 și Sandra sau CC Catch nu apăreau pe scenă fără a purta un astfel de pantalon.

Cu toate acestea, astăzi sunt ideali pentru a fi purtați în orice zi în care lucrăm de acasă și dorim să punem confortul pe primul loc, mergem la sala și dorim să avem libertate de mișcare sau mergem la cumpărături și luăm un trenci care să îi pună în evidență.

pardesiu de primavara

De altfel cred că acești colanți alături de Summer Tops sunt obiecte de îmbrăcăminte pe care orice femeie trebuie să îi aibă în dulap pentru că nu se demodează niciodată.

Una dintre cele mai bune modalități de a le combina este cu teniși, dar sunt atât de multe femei care au ales să le poarte cu cizme și bocanci, încât au devenit un trend permanent. Dacă doriți să faceți un contrast, în partea de sus puteți completa cu o jachetă, un Puff Sleeve Tops sau un blazer pentru a face să arate puțin mai sofisticat și demni de o ținută sic.

Pantalonii tip joggers marchează de obicei talia cu o bandă elastică, au buzunare și șnur și cad ușor bombat pentru a se atașa din nou la glezne cu o altă bandă de elastic. Modelele de pe Femmeluxe.co.uk nu se limitează doar la bumbac și puteți găsi și materiale ce imită cașmirul sau sunt complet sintetice.

Oricum ar fi, poți alege să-ți reinterpretezi ținutele adăugând și îmbrăcăminte tip sport ce poate fi purtată cu sandale, stiletto, ghete sau mocasini, adăugând cele mai frumoase accesorii precum un rucsac sau borsete în culori țipătoare. Acest lucru arată că Womens Tracksuit Set pot fi haine care te însoțesc în zilele în care vrei să arăți puțin mai elegant, dar în același timp să te simți confortabil precum acest  Charcoal Oversized Long Sleeve Casual Hoodie.

Womens Tracksuit Set

Versatilitatea lor ne permite să le introducem într – un număr nesfârșit de outfituri, pentru care nu există nici o modalitate specifică de a le purta în primăvara anului 2021. Putem să le punem în valoare, în funcție ocazie, accesorii sau alte obiecte vestimentare, pentru a sta comod în casă sau chiar pentru a merge la job.

 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Cum să porți cu stil un Womens Tracksuit Set în primăvara 2021"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*