Cum să-ți alegi cea mai bună combină frigorifică în 2021

combine frigorifice BEKO
Share the joy

Cum să-ți alegi cea mai bună combină frigorifică în 2021

Anul care a trecut a fost o provocare pentru toată lunea. Nu doar că a îngrădit unele libertăți, dar a schimbat radical unele obiceiuri. Dacă în ultimii ani congelatorul frigiderului meu a stat mai mult gol sau era folosit exclusiv pentru gheață, fructe congelate și înghețată, anul trecut am avut grijă să fie mereu plin, mai ales în perioada în care orașul meu a fost în carantină.

Când am renovat apartamentul am schimbat și vechiul frigider. Țin minte că am căutat atunci câteva săptămâni bune până în sfârșit m-am hotărât asupra unui frigider BEKO cu lumină albastră și congelator no frost. Dacă știam că doar câțiva ani mai târziu aveam să trecem printr-o pandemie și necesitatea stocării unor cantități de alimente avea să capete dimensiuni importante, aș fi cumpărat o combină frigorifică BEKO precum cele de AICI.

Inițial una dintre acestea a fost prima alegere, apoi m-am gândit că nu am să am nevoie de un congelator atât de mare precum sunt cele de la BEKO și m-am orientat spre frigiderul imens cu două uși și o capacitate de 450l, de care sunt chiar foarte mulțumită și acum după 5 ani.

Dar timpurile s-au schimbat, stăm mai mult acasă, gătim mai mult și avem nevoie de spațiu de stocare mai mare, asa că am hotărât să fac un mic ghid asupra câtorva aspecte privind achiziția combinelor frigorifice sau frigiderelor, raportate la anul 2021.

Deși obiectivul acestui articol este de a vă oferi sprijn să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile voastre sper că micul meu ghid chiar vă va ajută să luați o decizie bună de cumpărare. Așadar iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un frigider sau o combină frigorifică nouă.

combine frigorifice BEKO

1. Funcții

Suntem în 2021, nu are rost să cumperi un frigider sau un congelator care nu corespunde nevoilor actuale de utilizare. Pe lângă capacitatea de stocare, trebuie să fii atent la funcțiile pe care aparatul le oferă. De aceea, ar fi bine să faceți o listă cu tot ce considerați că este necesar.

Frigiderul meu are câteva funcții foarte interesante care chiar mi-au atras atenția la dată cumpărării. Este no frost, are lumină albastră pentru menținerea fructelor și legumelor proaspete, funcție de consum redus pentru când suntem în vacanță, dozator de apă, sertar pentru făcut gheață, posibilitatea de a seta temperaturi diferite sau umiditatea din frigider și multe altele. Desigur, modelele de astăzi sunt mult mai dotate, așa că nu va sfiiți să întrebați dealerul despre toate acestea.

2. Bugetul

Of, buzunarul! Chiar dacă un aparat electrocasnic precum frigiderul, congelatorul, combină frigorifică, mașina de spălat sau chiar aragazul sunt o investiție de viitor, bugetul joacă un rol important în fiecare casă și vrem, nu vrem ne raportăm la el. Cu toate acestea, înainte de a decide asupra bugetului, vă recomand să faceți o listă cu funcțiile și caracteristicile de care aveți nevoie.

Sfatul meu este să vă asigurați că produsul are toate caracteristicile de care aveți nevoie și apoi în funcție de acestea să decideți asupra bugetului.

De exemplu un frigider sau o combină frigorifică albă, va fi mai ieftină decât una bej, roz sau argintie, chiar dacă funcțiile tehnice sunt identice.

Într-o astfel de situație, este o idee bună să evaluați fiecare aspect și să vă asigurați că nu plătiți în exces pentru o caracteristică care nu va este de folos sau este lipsită de importantă.

În opinia mea, frigiderele, combinele frigorifice sau aragazele precum cele de pe acest site sunt una dintre cele mai viabile opțiuni disponibile pe piață românească.

3. Brand, asistență pentru clienți și garanție

Cumpărarea unui produs de la o marcă cunoscută este foarte importantă. Nu numai că vă este garantată calitatea acestuia, dar beneficiați și de asistență pentru clienți.

Totodată trebuie să vă asigurați că aveți o garanție decentă, care este foarte utilă în cazul în care un produs se strică din cauza defectelor de fabricație. De asemenea, reparațiile din timpul garanției ar trebui sa fie gratuite.

4. Recenzii individuale ale produselor

Părerile celorlalți sunt importante. Încercați să le filtrați prin prisma preferințelor voastre. Eu chiar am urmărit atent câteva clipuri pe YouTube înainte de a cumpără frigiderul și chiar consider că am făcut o alegere excelentă la acel moment.

5. Modelul

combină frigorifică side by side BEKO

Pentru cei care stau la bloc acest lucru este oarecum limitat de etajul la care locuiesc, spațiu din bucătărie și vă vine să credeți sau nu, lățimea ușilor. Înainte de a cumpără un produs trebuie să va asigurați că spațiul în care trebuie manevrat permite să fie mutat și introdus fără prea multe eforturi. Eu v-am mai povestit într-un articol că a trebuit să demontăm ușa de la bucătărie pentru a băga frigiderul la locul lui, pentru ca pur și simplu ne ne-am gândit la acest aspect. Dacă aveam ușa cu 5 cm mai mica, nu aveam cum sa pun frigiderul în bucătărie.

Așadar dacă locuiți la etajul patru, trebuie să va gândiți bine dacă un frigider side by side poate fi manevrat pe scări.

6. Clasa energetică

Acest aspect trebuie să fie unul foarte important. De el depinde factura electrică în toți anii de funcționare. Eu am ales un frigider A++ și chiar se vede pe factură.

Alegerea produsului potrivit nu este ușoară și pentru mulți dintre noi poate fi o sarcină dificila. Cu toate acestea, sper ca în articolul de astăzi v-am atras atenția asupra unor lucruri la care poate nu v-ați gândit.

1 Comment on "Cum să-ți alegi cea mai bună combină frigorifică în 2021"

  1. Bune sfaturile tale! O sa tin cont de ele când voi mai achiziționa ceva!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*