Skincare review – Institut Esthederm Paris, pentru o piele frumoasă și sănătoasă, veșnic tânără

Institut Esthederm Paris
Share the joy
 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Skincare review – Institut Esthederm Paris, pentru o piele frumoasă și sănătoasă, veșnic tânără

Hello ladies,
astăzi vă dezvălui secretul tinereții fără bătrânețe!

Bine… nu chiar, dar pe aproape…

Tenul meu a avut parte de o lună de răsfăț total, fiind îngrijit în această perioadă de câteva produse de la Institut Esthederm Paris, pe care le-am primit la începutul lunii.

Laboratoire Bioderma România a devenit NAOS Skincare România odată cu lansarea unui nou brand pe piața românească: Institut Esthederm, fapt pentru care am primit și eu un KIT cu produse mini de care am profitat la maxim.

Institut Esthederm este un brand premium cu produse alcătuite din ingrediente atent alese, creat “nu pentru a face femeile mai frumoase, ci tocmai pentru că ele sunt frumoase”. Este un concept inovator de “age management” pentru ne păstra frumusețea naturală pe termen lung.

După cum v-am spus deja în câteva postări pe Instagram, Institut Esthederm Paris are aproape 40 de ani de când este pe piață și pentru a sărbători acest lucru a reformulat cel mai iconic produs al lor: Eau Cellulaire.

Institut Esthederm

Cartea de vizita a brandului este Apă Celulară, un brevet exclusiv al Institut Esthederm, care imită apa din interiorul celulelor pielii. Este singurul tip de apă care se regăsește în produsele Institut Esthederm și reprezintă o sursă de energie pe care pielea o acceptă și o valorifică, optimizând metabolismul celular.

Știm cu toții că apa are capacitatea de a fi prezentă în natură în cele trei stări învățate la școală, însă apă are și o a patra stare, așa numită stare „interstițială”, conținută în corpul nostru: apă fiziologică. Această apă, care influențează metabolismul celular este elementul principal responsabil pentru funcționarea, sănătatea și frumusețea pielii noastre.

Institut Esthederm a fost inspirat de această apă naturală, esențiala pentru viață, prezentă în fiecare celulă din pielea noastră și a dezvoltat Eau Cellulaire, alcătuită din elemente asemănătoare componentelor apei prezente în mod natural în piele. Datorită afinității sale totale față de piele, Eau Cellulaire își optimizează metabolismul și contribuie la menținerea pielii tinere.

Institut Esthederm oferă produse de îngrijire pentru fiecare tip de piele și nevoile sale. Acestea sunt împărțite în game distincte care au menirea de a oferi îngrijire optimă pentru cele mai bune rezultate.

Metoda de tratament propusă de Institut Esthederm Paris

Eu am primit produse din gamele Osmoclean, Adaptasun și Eau Cellulaire, alături de două broșuri pentru a utiliza produsele corect și un portfard superb de care nu mă mai pot despărți.

Tratamentele propuse de Institut Esthederm Paris au o metodologie de aplicare în 4 pași: pregătire, energizare, tratare, protejare. Fiecare gama are un rol bine definit și curățind, hrănind, îngrijind sau tratând, protejează și aduc sănătate și frumusețe pielii, întinerind-o vizibil.

Institut Esthederm Eau Cellulaire

Din această gama am folosit o mini Apă celulară spray și o Apă celulară cremă.

Institut Esthederm Eau Cellulaire

Apă celulară spray – 30 ml

Apă celulară are o triplă acțiune asupra pielii:

 • hidratare intensă, reține apă în derm și ii crește fermitatea,
 • antioxidant puternic, protejează țesăturile împotriva îmbătrânirii premature și luptă împotriva radicalilor liberi
 • energizant eficient și datorită mineralelor care se regăsesc în compoziția să

Bineînțeles că Apa celulară devine un aliat zilnic pentru o piele sănătoasă și frumoasă, stimulată, energizată și cu o senzație de confort unică. Minerale esențiale care se regăsesc în această apă stimulează metabolismul și producerea de energie a fiecărei celule ale pielii.

Pentru mine micul spray a devenit partenerul ideal de călătorie, deoarece hidratează pielea într-un mod pe care nici măcar nu îl bănuiești, fixează machiajul și compensează pierderile de săruri minerale după efortul fizic, precum cele de la gym de exemplu.

Un pas important în ritualul de frumusețe, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi pe față în orice moment al zilei. Apă celulară se distribuie uniform, pulverizatorul fiind excelent desenat pentru a nu împrăștia produsul. Senzația este de vis, răcoritoare și reconfortantă.

Utilizarea regulată a apei celulare mărește eficacitatea altor produse pentru îngrijirea pielii, obținând un rezultat unic, o piele strălucitoare și plină de vitalitate. Crede-mă când îți spun că vei simți că pielea ta este imună la vârstă, că nu îmbătrânește niciodată, că rămâne mereu tânără și frumoasă.

Apă celulară cremă – 10ml

Eau Cellulaire Cream Institut Esthederm pareri

Apa celulară cremă este suavă și foarte densă. Fiecare strop aduce beneficii maxime pielii, iar rezultatele aplicării acesteia sunt evidente din prima zi. Utilizată împreună cu alte produse Institut Esthederm sunt convinsă că în câteva luni, rezultatele devin uimitoare. Aspectul pielii este radical îmbunătățit și chiar urmele de coșuri sau ridurile fine încep să se estompeze. Practic, crema îmbunătățește structura celulară a pielii, hidratând-o și protejând-o împotriva îmbătrânirii timpurii.

Senzația de catifelare și parfumul fin al acestei creme sunt o încântare. Am folosit-o pe ten și pe gât, 10 ml au fost suficienți cât să mă facă să îmi doresc varianta full size.

Institut Esthederm Osmoclean

Osmoclean tratament pentru curățarea în profunzime a porilor – 15ml

Osmoclean tratament pentru curățarea în profunzime a porilor a fost o imensă surpriză pentru mine. Împiedica apariția imperfecțiunilor mici și unifică tonul pielii chiar de la prima aplicare. Folosit de până la 2 ori pe săptămână aduce strălucire și o imagine mai tânăra.

Exfolierea pe care o exercită asupra tenului este foarte ușoară, fără a leza sau agresa pielea delicată, de aceea este adecvat chiar și pentru pielea sensibilă.

L-am aplicat pe față gât și decolteu și am masat cu vârful degetelor. Apoi am clătit din abundență.

Produsul nu are parfum, doar un miros a curat, ușor farmaceutic. Nu m-a deranjat, din contra pare că miroase exact ca efectul de curățare profundă pe care îl are.

Osmoclean Institut Esthederm Paris

Osmoclean lapte demachiant hidratant – 50ml

Laptele demachiant este minunat! Eu nu mă machiez zilnic, dar mă demachiez cu rigurozitate în fiecare seară și în fiecare dimineață. Acest lucru are ca rezultat eliminarea celulelor moarte de la suprafață pielii, îndepărtarea sebumului în exces și eliberarea porilor. Pielea rămâne curată și revigorată, respirând prospețime.

Consistența este delicată, asemeni oricărui lapte demachiant, fina ca o atingere de mătase. Nu are parfum și poate fi utilizat direct pe față, masând tenul și clătind apoi pielea sau cu o dischetă demachiantă. L-am folosit în ambele moduri și mi s-a părut comod de utilizat.

Osmoclean lapte demachiant hidratant este foarte eficient eliminând rapid machiajul, lăsând pielea curată și hidratată.

Osmoclean mască exfoliantă iluminatoare 15ml

Masca exfoliantă este și ea foarte specială. Un produs complementar în rutină de îngrijire Institut Esthederm curăță și uniformizează tenul, oferind luminozitate instantanee. Consistentă este suavă, fără particule abrazive.

Se folosește tot de două ori pe săptămâna cu efecte surprinzătoare: matifiază, absoarbe excesul de sebum și închide porii, eliminând celulele moarte și imperfecțiunile.

Masca exfoliantă se aplică pe ten, gât și decolteu și se lasă să acționeze câteva minute. Când începe să se usuce și devine mată, se îndepărtează frecând delicat cu vârful degetelor, apoi se clătește cu apă caldă.

Parfumul este foarte fin, aproape imperceptibil. Structura acestei măști este atât de delicată încât poate fi folosită și la conturul ochilor.

Adaptasun lapte de corp – 20ml

Adaptasun lapte de corp

Frumusețea este completă cu un bronză frumos și o nuanță aurie, ca o rază de soare delicată, nu-i așa?

Produsele solare de la Institut Esthederm combat fotosensibilizarea și fotoîmbătrânirea pielii. Un scut protector împotriva razelor UVA și UVB, protejează pielea de efectele negative ale soarelui într-un mod inteligent.

Ingredientul principal din produsele Institut Esthederm, apa celulară, de regăsește și în linia de îngrijire solară, reducând deshidratarea și pierderea de minerale pe tot parcursul expunerii la soare.

Avem nevoie de soare pentru a fi sănătoși, iar pielea are propriile mecanisme pentru a se proteja în mod natural de efectele dăunătoare ale soarelui. Cu toate acestea, este necesar să se stimuleze aceste mecanisme pentru o protecție mai sigură. Acest lucru îl oferă produsele Institut Esthederm.

Este singurul produs din KIT pe care nu l-am folosit eu ci l-am utilizat pentru fața și urechiușele copilului meu. Chiar dacă suntem în mijlocul toamnei, protecția solară este foarte importantă, cu atât mai mult când vine vorba de pielea sensibilă a celor mici.

Formula acestui produs este special concepută pentru a ajută la obținerea mai rapidă a bronzului, dar și la păstrarea acestuia timp mai îndelungat.

Rezultatele tratamentului după terminarea produselor din KIT

Trebuie să recunosc că am fost surprinsă de cât de repede au acționat pe pielea mea și de modul în care schimbările au început să fie observate de la primele aplicări. Aspectul uscat al pielii și aura ternă pe care o avea tenul meu s-au schimbat complet, într-o perioadă foarte scurtă de timp. Tenul a căpătat o imagine luminoasă și radiantă, dar mai ales a fost hidratat.

Vreau să subliniez că efectul antioxidant este și el evident și acționează rapid împotriva stricăciunilor cauzate de radicalii liberi.

Fața a devenit curată, hidratată și strălucitoare, primind un boost e sănătate și energie.

Tu ai încercat produsele Institut Esthederm? Dacă încă nu… te sfătuiesc sa le pui pe wishlist pentru data viitoare când vei cumpăra produse de îngrijire a pielii.

Te asigur ca nu vei regreta, produsele Institut Esthederm dețin secretul tinereții fără bătrânețe pentru pielea ta!

 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Skincare review – Institut Esthederm Paris, pentru o piele frumoasă și sănătoasă, veșnic tânără"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*