BORN PRETTY – Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001, review

BORN PRETTY - Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001
Share the joy

BORN PRETTY – Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001, review

Stamping Nail Art este una dintre cele mai rapide și mai simple modalități de a crea modele superbe pe unghiile noastre. Nail Art cu ștampila si matrita, devine din ce în ce mai populară, împreună cu dorința crescândă pentru decorarea din ce în ce mai complexă și mai elaborată a unghiilor acasă.

Contrar tuturor așteptărilor, aceste modele care par dificile nu necesită o tehnică complicată, uneori puțină răbdare și îndemânare, transformă unghiile în adevărate opere de artă.

Folosind șabloanele și matrițele de la Born Pretty veți descoperi o modalitate simplă și eficientă de a crea modele minunate, monocrome sau în culori vii.

Astăzi vă prezint o nouă matriță pentru ștampilă: BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001

BORN PRETTY - Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001, review, review

Matrița provine dintr-o comandă anterioară și v-am mai vorbit despre ea. Astăzi însă vreau să vă arăt cum se văd pe unghii unele dintre modelele delicate pe care le are.

Produsele Born Pretty pot fi cumpărate online și se pot plăti prin paypal. În plus dacă vei utiliza codul DPBA10, vei avea 10% reducere suplimentară la nota de plată.

Stamping Nail Art poate fi folosit atât pe unghiile naturale cât și pe oja semi permanentă, gel sau acrilic. Cu această tehnică puteți realiza cu ușurință desene și modele profesionale cu șabloanele Born Pretty.

BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001 are 8 modele florale delicate, care pot fi utilizate individual sau combinate pentru a crea modelele pe care le preferați.

Acestă matriță trebuie să fie utilizată cu o ștampilă din silicon și un scraper dedicat.

BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001

Cum să utilizați matrița Spring Garden L001

Mai întâi, îndepărtați folia albastră care o protejează. Aplicați pe unghii ojele în nuanțele favorite. Pentru aceste matrițe eu am folosit ojele Malika Colors pentru că sunt foarte pigmentate, dar în general se recomandă oje speciale pe care le găsiți tot pe BornPretty.com

Aplicați cu grijă puțină ojă specială pe modelul ales, treceți cardul pe deasupra pentru a îndepărta surplusul și imediat transferați modelul pe unghii cu ajutorul ștampilei de silicon. Îndepărtați reziduurile de pe marginea unghiilor și sigilați totul cu top coat.

Double Head Clear Jelly Silicone Stamper review

Top coat-ul va proteja modelul și veți avea o manichiură perfectă timp de câteva zile.

Pentru astăzi am ales că bază un auriu discret și modelul unichrome cu negru. Însă combinațiile sunt infinite și doar imaginația voastră poate pune limite.

Iată așadar că puteți obține o manichiură stilată, printr-o procedură simplă și produse ieftine.

Acum.. eu o să va destăinui că pentru a ușura transferul folosesc un covoraș din silicon. Și pe acesta îl puteți cumpăra de pe Born Pretty și costă în jur de 10$.

Așadar, în loc să transfer modelul pe unghii, îl lipesc direct pe covoraș, apoi sigilez cu top coat. Când acesta se usucă, îl iau ușor cu o pensetă și îl așez pe unghia proaspăt lăcuită. În acest fel evit transferul de ojă pe degete și totul îmi pare mai curat și rapid.

Ce spuneți? Vă plac unghiuțele ștampilate? Vă place manichiura mea de astăzi?

Nu uitați de reducere!

I also have a discount code if you need –>10% off coupon code–>  DPBA10

2 Comments on "BORN PRETTY – Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001, review"

  1. Foarte frumoase unghiute ai facut

  2. Foarte frumoasa manichiura ta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*