Nail art – produse Born Pretty Store, review

BORN PRETTY Stamping Template
Share the joy

Nail art – produse Born Pretty Store, review

Nail stamping este o tehnică foarte în vogă de ceva vreme. Pe mine Oana m-a cucerit cu unghiuțele ei colorate și fericite, cu modele superbe realizate cu matrițe și ștampile și totodată m-a molipsit… Astăzi vă prezint și eu noua mea colecție de matrițe pentru nail stamping de la Born Pretty Store.

Nu am foarte multe astfel de matrițe (Nail Art Image Plate), însă de departe, dintre toate câte le am, cele de la Born Pretty sunt cele mai bune. Aici poți găsi întotdeauna cele mai potrivite modele pentru personalitatea ta, tot ce îți trebuie pentru nail art și produse cosmetice. Plata se face foarte comod via Paypal si comanda ajunge la posta locala.

La înscrierea pe site primești un cupon de 3$ și dacă te vrei newsletter, la fel.

De asemenea dacă vei dori o extra reducere utilizand codul DPBA10 , vei avea 10% reducere.

Ștampilarea unghiilor are unele trucuri pe care trebuie să le descoperi singură, de fapt este o tehnică care necesită multă practică și desigur ștampilă, matrițe și oje de calitate, pe lângă răbdare și perseverență.

Îmi amintesc încă primele manichiuri care au fost un dezastru total, dar același lucru li s-a întâmplat tuturor, înainte să devină experte.

Marele avantaj este că toată lumea poate face acest lucru, nu trebuie să ai o anumită calificare sau un anumit spațiu, practic este o procedură mecanică în care perfecțiunea este căpătată cu practică multă.

Eu nu am deocamdată trucuri, dar am ustensilele cele mai bune și am învățat în timp cum să fac ștampilarea unghiilor.

Matrițe de la Born Pretty Store

Astăzi îți prezint matrițele si alte cateva lucruri pe care le-am luat de la ei și pentru că am unghiile foarte scurte o să fac un swatch al uneia dintre acestea, urmând că în articole viitoare să îți arăt manichiuri adevărate și felul în care vin modelele pe unghii.

  • BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Rose Flower Nail Art Image Plate Valentine’s Day BP-L001

Aceasta matriță a fost prima intre preferințele mele, mai mult pentru scrisoarea pe care o poți realiza pe unghiuțe. Fiecare model de aici poate fi stampilat în diverse moduri, indiferent de ocazie.

BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Rose Flower Nail Art Image Plate Valentine's Day BP-L001Aceasta am testat-o făcând swatch-uri pe covorașul de silicon și tipsuri și mi-a plăcut teribil rezultatul și desigur ușurința cu care se lucrează.

Stamping Template Rectangle Rose Flower Nail Art Image Plate Valentine's Day BP-L001

  • BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003

BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003

Imaginile sunt simple, moderne, se transfera extrem de ușor, toate detaliile fiind perfecte.

  • BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Line Rose Layer Nail Plate Valentine’s Day Plate Art BP-L002

Acest tip de matriță mi l-am dorit foarte mult pentru posibilitatea de a realiza modele în diverse culori și texturi, fără a mă chinui cu reverse stamping.

Poți stampila diverse modele de pe plăcuță, unul deasupra celuilalt, pentru a obține o imagine finală uluitoare.BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Line Rose Layer Nail Plate Valentine's Day Plate Art BP-L002

  • BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001

Flori delicate de primavara infloresc pe aceasta placuta. Imi place mult si va voi arata mult mai multe modele.

BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Leaf Nail Art Image Plate Spring Garden L001Unele modele l-am încercat deja și pot spune ca se transfera destul de ușor. Abia aștept sa le port pe toate pe unghiuțe caci sunt absolut superbe.

Desigur toate aceste ar fi inutile fără o ștampila bună. Această îți oferă posibilitatea de a face desenul centrat pe unghie. În plus dacă ai unghiile micuțe așa ca mine, o ștampilă cu un capăt mic ar fi de un real ajutor.

  • Double Head Clear Jelly Silicone Stamper

Fiecare placuta costa 2, 99$, iar stampila 2, 39$.

Preturile sunt foarte mici, nu se plătește transport și dacă introduci cuponul de reducere vei plăti și mai puțin.

I also have a discount code if you need –>10% off coupon code–>  DPBA10

Be the first to comment on "Nail art – produse Born Pretty Store, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*