Planifica vacanta perfecta in cativa pasi simpli

destinatii turistice Filadelfia Group
Share the joy
 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Planificarea vacanţei perfecte în câţiva paşi simpli

Vara este aproape aici, oficial ne mai despart de ea doar două săptămâni. Aşadar primul lucru de făcut pentru a pregăti vacanţa perfectă este planificarea acesteia. Dacă nu ai făcut-o încă, acum este momentul.

Sunt multe lucuri de vizitat în toată lumea, despre unele ţi-am vorbit aici pe blog, locuri extrem de cunoscute şi iubite de toată lumea, altele ascunse de privirile curioşilor sunt dezvăluite de cunoscătorii călători doar celor dragi.

Păduri luxuriante pe coastele Bulgariei, nisipuri fine pe plajele Greciei, de pe coastele Europei călătorind spre locurile unde au acostat corăbiile lui Columb lumea este superbă şi aşteaptă să o vizitezi si să o cucereşti iar vacanţele îţi aduc bucurie şi îţi tatuează pe suflet cele mai frumoase amintiri. Din cel mai pitoresc colţ al României până la pistele de ski din Austria toate drumurile te duc spre destinaţia de vis, dacă alegi să călătoreşti cu Filadelfia Group.

Nu aştepta până în ultima clipă, pentru că s-ar putea să nu mai fie disponibile camere în locaţia aleasă sau hotelul la care ai visat să aibă suprapreţ pentru camerele închiriate în vârf de sezon. Dacă planifici o excursie cu avionul trebuie să cumperi biletele în avans, astfel încât să le găseşti la un preţ accesibil. Diferenţa poate fi mare, atât de mare, încât ar putea acoperi cheltuielile pe micile plăceri şi suveniruri care ne aduc atâta satisfacţie.

Având în vedere că de aceste decizii depinde cât de reuşită va fi vacanţa eu am început deja să caut informaţii pentru a face rezervări. Haideţi să analizăm câteva aspecte pe care trebuie să le luăm în seamă si care vor transforma orice vacanţă într-un sejur de vis.

Perioada concediului

Nici o planificare şi nici o altă acţiune legată de vacanţă nu poate începe fără a şti care este perioada exactă când putem călători. Unele companii, planifică toate concediile angajaţilor săi încă de la începutul anului, în timp ce altele le permit să îşi aleagă perioada de vacanţe pe principiul primul venit primul servit. Asigura-te că ştii exact ziua în care nu trebuie să mai fi la serviciu şi cea în care trebuie să te întorci.

vanata cu Filadelfia Group

Destinația pentru o vacanta perfecta

La acest aspect visam tot anul. Unii ştiu exact ce vor, în timp ce alţii se hotărăsc abia după ce văd ofertele agenţiilor de călătorii.

Filadelfia Group de exemplu, agenţia de unde achiziționez eu pachetele de vacanţă, este cea mai mare agenţie de turism din România. Aici găseşti vacanţe de tot tipul, spre orice destinaţie ţi-ai dori. De la călătorii romantice îpentru luna de miere, până la vacanţe all inclusive cu cei mici într-un resort luxos care îţi pune totul la dispoziţie. Şi călătorii de afaceri, corporate sau concedii pentru angajaţi poţi găsi la Filadelfia Group.

Dacă încă nu te-ai hotărât asupra locului în care vrei să îţi petreci concediul, poţi caută pe forumuri de călătorii sau pe diverse site-uri de prezentare gen TripAdvisor, feedback-ul altor călători, trucuri şi locuri de vizitat în locaţia vizată, păreri care te vor face să iei decizia corectă.

Transport şi cazare

Nu am mai călătorit de ceva vreme pe cont propriu. De-a lungul timpului am ajuns la concluzia că reuşita unei vacanţe se datorează în mare parte agenţiei unde fac rezervările.

Imediat ce ştiu zilele libere şi iau o hotărâre asupra destinaţiei, pot să las programarea şi rezervările de rigoare în mînile agenţilor de la Filadelfia Group.

Vacanţele planificate cu Filadelfia Group, sunt mai ieftine, fără evenimente neplăcute şi mult mai frumoase decât cele pe care mi le făceam pe cont propriu. În plus dacă fac rezervările din timp pot beneficia de reduceri şi oferte avantajoase.

Indiferent ce destinaţie ai alege, dacă îţi planifici din timp călătoria cu o agenţie de turism, aceasta va fi perfectă. Un agent turism îţi poate fi de mare folos în organizarea vacanţei, oferind sfaturi şi servicii complete, de la transport până la cazare şi masă. Filadelfia Group are chiar şi ghizi care te vor ajuta să descoperi acele locuri secrete din locaţia pe care o vizitezi.

Filadelfia Group este o agenţie cu experienţă în transportul internaţional cu autocarul şi avionul, precum şi cu asigurarea serviciilor complete de cazare şi masă. Totodată în cadrul agenţiei poti opta doar pentru servicii de transport până la o anumită locaţie din itinerariul acesteia şi să alegeţi cazarea şi programul vacanţei după cum doriţi. Un serviciu ideal pentru călătorii corporate sau călătorii spre orice locaţie, cum ar fi rudele sau prietenii care locuiesc în afară ţării.

Serviciile complete oferite de Filadelfia au avantajul că pot fi obţinute la un preţ convenabil, mai ales dacă rezervările sunt făcute cu ceva timp înainte.

Tu cum îţi planifici vacanţa perfectă?

 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Planifica vacanta perfecta in cativa pasi simpli"

 1. ghelbere elena | mai 15, 2017 at 2:23 pm | Răspunde

  Mi-ai dat o idee foarte buna. Scap de multa bataie de cap in acest fel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*