Vrei o silueta frumos conturată? Alege crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE

Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE
Share the joy

Vrei o silueta frumos conturata? Alege crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE

Hello ladies!
Sărbătorile au trecut, pierdute în parfum de vin fiert și scorțișoară. Luminițele clipesc și se sting aidoma unui fulg delicat de nea ce se topește în căldura palmei. A venit vremea să ne întoarcem la rutină, să reînnoim abonamentul la sala de fitness și să așteptăm zile mai calde.

Chiar dacă suntem în mijlocul iernii, cei care mă urmăriți, știți deja cât mă preocupă să îmi păstrez silueta intactă. Bine… cea care a rămas după ce am devenit mamă… dar vă spun sincer că orice silueta poate deveni „ideală” folosind o cremă anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală de la REKZE.

Cine sunt REKZE Laboratories

Despre REKZE v-am vorbit de nenumărate ori pe blog. REKZE Laboratories este o companie privată cu două sedii principale, unul în Statele Unite și unul în Anglia, specializată în fabricarea produselor cosmetice inovatoare pentru păr, piele și corp. Produsele ce poartă marca REKZE sunt realizate în laboratoarele partenere din Italia și sunt cele mai eficiente produse testate de mine vreodată.

REKZE fac parte dintr-o gamă de preț ușor peste medie, dar nu sunt cele mai scumpe produse care se regăsesc în dulăpiorul meu de cosmetice, însă sunt singurele care fac cu adevărat ceea ce promit pe eticheta.

Dacă într-un articol trecut v-am vorbit despre cel mai eficient șampon care stopează căderea părului, astăzi vreau să vă vorbesc despre un alt produs pe care l-am primit la Bucovina Beauty Event:

Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE.

Ce este celulita și de ce apare

Despre celulită au curs râuri de cerneală. Nu știu ce aș putea să va mai spun în plus… Chiar eu vă scriu adesea pe blog despre această „problemă” care ne afectează pe toți, femei și bărbați deopotrivă.

Celulita este un exces de depozitare a grăsimilor în piele, care este însoțit de retenție de lichide și inflamație a celulelor. Oamenii care au celulită știu că eliminarea ei nu este ușoară, dar vestea bună este că nu este imposibil și cu puțină perseverență și produse bune, putem reuși să avem o piele întinsă, elastică cu o imagine mult întinerită și atrăgătoare.

În primul rând celulita apare atunci când nu există o activitate fizică regulată și când dieta este bogată în grăsimi. Pielea capătă aspect inestetic de coajă de portocală și începem cu toții să căutăm soluții.

Tratamentele eficiente pentru celulită încep cu mâncare sănătoasă și exerciții fizice și sunt completate cu crema anticelulitică.
Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE – Cea mai bună crema anticelulitică

Țesutul adipos care formează celulita este la fel ca orice alt țesut de grăsime din restul corpului. Ce se întâmplă este faptul că pielea din zonele unde celulita este localizată de obicei este mai subțire, lăsând să se vadă mai bine stratul neuniform de grăsime.

Știm cu toții ca aspectul inestetic și neregulat al pielii se datorează acumulării de celule adipoase sub țesutul conjunctiv al hipodermului. Acestea trebuie sa fie „risipite” pentru a obține o un aspect uniformizat.

Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE pareri

Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE – păreri

Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE penetrează dermul și ajunge în locul unde se găsesc adipocitele. Cele mai multe creme au un efect numai la nivelul epidermei, modificând doar aspectul superficial al pielii, însă crema anticelulitică REKZE pătrunde până în straturile profunde ale pielii, eliminând celulita începând de acolo unde se formează.

Ca prim efect care se observa rapid pot spune că aceasta cremă anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală de la REKZE lasă pielea moale și netedă, rezultatele mult asteptate văzându-se într-un timp foarte scurt.

Celulita este compusă din mai mulți factori: grăsime, retenție de lichide și circulație sangvină ineficientă, iar cea mai bună cremă anticelulită va fi cea care conține ingrediente active care îi permit să acționeze asupra tuturor acestor factori.

Pentru a contribui la arderea grăsimii, cea mai bună componentă este cofeina care este unul din principalele ingrediente care nu lipsesc din nicio cremă de bună calitate împotriva celulitei. Pentru a combate retenția de lichide și reactivarea micro circulației, crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE mai conține Lycopene, Carnitină, Regestril, ShapePerfection și Vitamina C împreuna cu multe alte ingrediente, care formează un produs unic și eficient în obținerea unei pieli sănătoase, suple și tinere.

Crema anticelulitică REKZE are efecte cu adevărat miraculoase: reconstituie țesutul conjunctiv, stimulează producția de colagen, îmbunătățește circulația sângelui și contribuie la eliminarea grăsimilor localizate în zonele cu probleme.

Crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE review

Cum se folosește crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE

Pentru ca o cremă anticelulitică să-și îndeplinească efectiv funcția pentru care a fost creată este esențial să o aplicați zilnic pe zona afectată.

Absorbția rapidă este o altă calitate foarte importantă pe care un produs de acest tip trebuie să o aibă, deoarece în general, majoritatea dintre noi avem o viață active și suntem veșnic pe fugă. Așadar avem nevoie de o cremă are să intre rapid în piele, altfel este impracticabilă, pentru că majoritate dintre noi vom abandona folosirea ei.

Ei bine, crema REKZE este una dintre cremele anticelulitică ce se absoarbe cel mai rapid în piele. În plus miroase grozav de frumos și este o plăcere să o folosești.

Modul în care aplicați crema este de asemenea important. Cum trebuie să faceți acest lucru? În celulită se unesc mai multi factori: grăsime, un anumit grad de retenție a fluidului și o modificare a microcirculației, astfel încât atunci când aplicați orice cremă anti-celulită, trebuie să o faceți cu un masaj ascendent, de jos în sus. Circulația venoasă are un sens ascendent, în raport cu gravitatea, apoi masajele ascendente vor contribui și vor favoriza circulația în zona cu probleme.

În plus, masajele sunt importante, deoarece căldura mâinii cauzează deschiderea porilor și penetrarea produsului mai bine. De asemenea, este important să nu exagerezi cu presiunea, masajul trebuie să fie plăcut, nu dureros. Idealul este să aplicați crema anticelulitică după un duș, dimineața și seara, în fiecare zi.

Succesul cremei anti-celulită va depinde întotdeauna de folosirea ei constantă!

Be the first to comment on "Vrei o silueta frumos conturată? Alege crema anticelulitică pentru slăbire și remodelare corporală REKZE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*