Caderea parului evitata printr-o intretinere adecvata

Share the joy

Caderea parului evitata printr-o intretinere adecvata

caderea parului
Intretinerea reprezinta secretul in orice lucru pe care il intreprindem. Atunci cand vine vorba despre sanatatea noastra, intretinerea capata un rol si mai important pentru ca de modul in care avem grija de noi reusim sa tinem sau nu la distanta bolile care pe zi ce trece sunt din ce in ce mai multe. Chiar daca intretinerea reprezinta un concept foarte important pentru mentinerea optima a sanatatii, este si mai important sa ne cunoastem corpul, astfel incat sa aplicam cele mai potrivite metode de intretinere.

Caderea parului este una din afectiunile cel mai des intalnita atat la barbati cat si la reprezentantele sexului frumos. Din acest motiv, in cele ce urmeaza o sa prezint care sunt principalele tipuri de par si modul in care acestea trebuie ingrijite astfel incat caderea parului sa ramana doar un vis urat.

Persoanele care nu se hidrateaza corect cu siguranta ca au parul uscat. Pe langa faptul ca acestea trebuie sa se hidrateze corect, mai trebuie sa stie ca acest tip de par se spala o singura data pe saptamana. Pentru ca acest tip de par este predispus ruperii se recomanda aplicarea de tratamente naturiste impotriva caderii parului. Mare atentie la tratamentele de intretinere a parului care se achizitioneaza din comert. O parte din acestea nu doar ca nu ajuta sub nici o forma ci fac mai mult rau parului pentru ca respectivele tratamente contin chimicale. Pentru a evita acest lucru recomand doar  produse naturiste .

Cu toate ca parul normal este cel mai simplu de intretinut acest lucru nu inseamna ca persoanele care se bucura de acest tip de par nu trebuie sa respecte anumite reguli. Daca persoanele cu par uscat trebuie sa se spele pe par o data pe saptamana, parul normal poate fi spalat ori de cate ori vrei. Atentie insa la modul in care acesta este uscat. Chiar daca este o alternativa din ce in ce mai utilizata, uscatorul de par nu reprezinta ce-a mai buna solutie deoarece caldura pe care acesta o degaja arde firele de par. Asadar, caderea parului se datoreaza si uscatorului de par.

Parul gras este cel mai inestetic tip de par. Acesta se datoreaza secretiei excesive de sebum. Pentru ca acest tip de par este inestetic acesta trebuie spalat ori de cate ori este necesar. De asemenea, in timpul spalarii trebuie utilizate doar sampoane special create pentru acest tip de par, precum si suplimente impotriva caderii parului pentru ca acest tip de par este predispus la cadere.

Sampoanele special create pentru acest tip de par pe langa faptul ca indeparteaza murdaria din par, regleaza si secretia de sebum, motiv pentru care acestea nu trebuie sa lipseasca din dulapul cu produse de igena corporala.

In concluzie, inainte de a achizitiona produse de ingrijire gandeste-te daca acestea sunt utile nevoilor tale.

 

 

Be the first to comment on "Caderea parului evitata printr-o intretinere adecvata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*