Bonilash, ser pentru creșterea genelor, păreri personale

Bonilash ser pentru cresterea genelor, pareri
Share the joy

Bonilash, ser pentru creșterea genelor

Fără nicio îndoială, privirea este unul dintre cele mai captivante lucruri pe care o are o persoană. Ochii strălucitori, umbriți de gene lungi, cu sau fără machiaj, sunt cei care atrag ca un magnet, creând conexiuni de la prima întâlnire.

Ochii sunt cei care pot transmite emoțiile și dispozițiile noastre, fără a trebui să spunem niciun singur cuvânt. Așadar, o privire frumoasă va lasă o impresie frumoasă, iar niște gene lungi și curbate vor aduce adevărată magie în estetica privirii noastre.

Genele filtrează lumina soarelui și îndeplinesc atât funcție de protecție a ochiului, cât și estetică. Genele lungi și dese oferă imaginea unei priviri mai intense, misterioase și seducătoare. Până acum ceva timp singurele instrumente de a avea gene lungi, erau doar cosmetice precum rimelul și genele false. Astăzi, industria cosmetică a elaborat diverse produse și tratamente care fac genele naturale să crească și să umbrească privirile.

Bonilash, ser pentru creșterea genelor este un astfel de produs. Un ser care face genele noastre naturale să crească mai mult, mai sănătoase și mai frumoase. Bonilash prelungește și mărește volumul genelor, intensifică culoarea și definește curbura, astfel încât aspectul este spectaculos.

Bonilash, ser pentru creșterea genelor

Bonilash, ser pentru creșterea genelor, păreri personale

Nu este prima dată când folosesc Bonilash. Efectul dat de acest ser este vizibil după două săptămâni de tratament. Acesta îmbunătățește frumusețea genelor naturale datorită unui principiu activ care stimulează rădăcina, favorizând creșterea și consolidarea acestora.

Între toate produsele încercate de mine, Bonilash este de departe cel mai satisfăcător, de aceea este singurul pe care îl folosesc ori de cate ori vreau sa am gene mai lungi.

Ce este Bonilash?

Desigur nu este un tratament magic, ci un ser care ajută la creșterea genelor noastre mai lungi și mai viguroase, pentru a arăta perfect în orice moment.

Serul are la bază substanța activă bimatoprost – un stimulent eficient pentru creșterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii şi grosimii genei, a creșterii numărului de gene, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale ale genelor.

Bonilash, ser pentru creșterea genelor

Cum se utilizează Bonilash?

Bonilash se aplică în fiecare seară, după ritualul de demachire, la baza genelor, pe pleoapa perfect uscată. Un flacon ajunge pentru aproximativ 3 luni, pentru că doar în primele două săptămâni se aplică zilnic, apoi doar de două- trei ori pe săptămână.

Nu irită ochii și nu provoacă alergii sau modificări ale culorii pielii pleoapelor. Eu nu am avut niciun disconfort la utilizare și așa cum va spuneam nu este prima dată când îl folosesc.

Pentru cei care au gene scurte și rare, ritual machiajului și aplicarea de gene false devine de multe ori costisitor. Însa Bonilash face ca propriile gene să crească mai lungi și mai frumoase.

Efectul estetic este surprinzător. Eu folosesc acest ser în fiecare primăvară, începând din aprilie-mai. Astfel pe toată perioada vacanței am niște gene frumoase, care nu au nevoie de nimic altceva decât un strat fin de rimel… și uneori nici măcar atât.

Imaginează-ți cum este să te privești în oglinda dimineața și să să ai genele parcă puse la salon, sau să ieși din valurile înspumate, cu genele perfect aranjate pentru cel mai sexy selfie.

Bonilash, ser pentru creșterea genelor

Dupa primele doua saptamani de utilizare.

De ce sunt recenzii negative ?

Ei bine, cu toții avem așteptări mari însă nu toată lumea știe că genele au un ciclu de viață, după care pur și simplu „năpârlesc„. In plus fiecare dintre noi este unic și nu putem avea cu toții aceleași rezultate.

Genele se reînnoiesc la fiecare patru- cinci luni. Desigur, nu toate odată, zilnic cad între unul și cinci fire. Când se închei un ciclu de viață a unui fir este nevoie de aproximativ 10 săptămâni pentru ca cel nou să ajungă la dimensiunea celui căzut.

Bonilash face ca fiecare fir să devină mai viguros, hrănindu-l de la rădăcina. Astfel acesta crește mai lung și mai gros, inevitabil curbându-se în sus. Bonilash prelungește și durata de viață a genelor, de aceea unele persoane sunt nemulțumite că la sfârșitul tratamentului cad mai multe gene, fără a lua în calcul cele 3 luni în care genele naturale au crescut lungi și frumoase, umbrind privirile în cel mai seducător mod.

Bonilash este ideal pentru toți cei care doresc să aibă gene mai lungi, mai groase și mai puternice și nu vor să folosească gene false.

De unde cumpăr Bonilash, ser pentru creșterea genelor

Bonilash se vinde în orice farmacie sau online.

Mai multe informatii poți obține de pe pagina oficială de Facebook Bonilash.

Țineți aproape, revin cu un update curând.

2 Comments on "Bonilash, ser pentru creșterea genelor, păreri personale"

  1. Valeria Chertes | iunie 2, 2018 at 6:31 pm | Răspunde

    Eu cred ca este cel mai bun produs pentru gene.

  2. ghelbere elena | iunie 5, 2018 at 9:13 am | Răspunde

    Desi este un produs aparut de ceva timp pe piata nu am fost tentata sa-l incerc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*