Pell Amar – dermatocosmetice românești pentru o piele frumoasă și sănătoasă și un decolteu de invidiat

Pell Amar
Share the joy

Pell Amar – dermatocosmetice românești pentru o piele frumoasă și sănătoasă și un decolteu de invidiat

În ultimii ani s-au spus multe despre dermocosmetică și beneficiile sale pentru piele, de aceea astăzi vreau să va vorbesc despre trei produse extraordinare de la Pell Amar, pe care le-am descoperit cu ocazia evenimentului Bucovina Beauty 2.

Ritmul agitat al vieții și exigența excesivă într-o lume unde aspectul este deosebit de important, au generat necesitatea întârzierii îmbătrânirii premature a pielii prin folosirea produselor cosmetice care nu doar înfrumusețează, ci hrănesc, îngrijesc și vindecă, acolo unde este necesar.

Prin definiție, produsele cosmeticele sunt preparate create în scopul conservării, înfrumusețării și îmbunătățirii aspectului pielii și părului nostru. Utilizarea cosmeticelor datează din timpuri străvechi. S-au descoperit produse cosmetice și chiar manuscrise antice, în care erau explicate formule și modalități de aplicare, așadar omul a fost preocupat dintotdeauna de aspectul său.

Dermatocosmetica însă, extinde conceptul de cosmetică, revoluționând formulele și obiectivul său. Principala funcție a dermatocosmeticii este de a oferi o soluție sau un tratament ca rezolvare principală la problemele de sănătate care afectează pielea sau scalpul. Dermatocosmetica oferă tratamentul eficient pentru fiecare caz specific sau pentru probleme generalizate precum acneea, cea care afectează miliarde de persoane de toate vârstele.

Despre Pell Amar

Pentru mine este prima dată când vin în contact cu acest brand și am fost surprinsă să descopăr că este un brand 100% românesc, dat fiind faptul că produsele sunt uluitoare, au un aspect desăvârșit și sunt extrem de eficiente.

Pell Amar cu nămol sapropelic

Din portofoliul Pell Amar fac parte produse de îngrijire pe bază de extract de nămol sapropelic, fără parabeni, parafine, arome sau coloranți artificiali.

Pe lângă extractul de nămol terapeutic, produsele Pell Amar conțin și alte extracte naturale precum minerale și săruri ce ajută la echilibrarea și tratamentul corespunzător al problemelor pielii.

Povestea dermatocosmeticelor Pell Amar începe cu doctorul Ștefan Ionescu-Călinești, creatorul extractului pur de nămol terapeutic din lacul Baltă Albă, primul în lume. După brevetarea extractului din nămol sapropelic, extractul Pell Amar, în anii 1970 urmează formularea și brevetarea unor produse terapeutice care îi puneau în valoare proprietățile curative. Filosofia unică dezvoltată de prof. Dr. Ionescu Călinești în anii 70 ai secolului trecut are la bază principii active naturale cum ar fi apă și pământul și se regăsește în produsele Pell Amar până în prezent.

Crema regenerată pentru bust și decolteu

Am aproape o lună de când folosesc produsele Pell Amar și sunt foarte mulțumită, mai ales de crema regenerată pentru bust și decolteu. Am mai folosit și alte produse asemănătoare, însă niciunul nu se poate ridică la înălțimea acestei creme.

Tratament intensiv pentru pielea decolteului și a sânilor, pe bază de săruri minerale și aminoacizi din nămolul sapropelic, alături de un complex special de ingrediente care ajută la regenerarea și revigorarea pielii, nu numai că hidratează foarte bine, dar și restabilește elasticitatea, remodelează, elimină ridurile fine și posibil să atenueze vergeturile.

Crema regenerată pentru bust și decolteu

În plus, aduce fermitate și, cel mai interesant, am avut impresia că acționează asupra regenerării celulelor din interiorul pielii sânului, asigurând o creștere ușoară a volumului. Eu oricum am pieptul destul de generos, însă maternitatea a modificat aspectul sânilor, iar această cremă regenerată pentru bust și decolteu pare să readucă suplețea pe care decolteul meu o avea altădată.

Crema pentru bust și decolteu este ideală pentru doamnele care au pierdut mult în greutate, pentru femeile care tocmai au oprit alăptarea, pentru cele care își doresc un aspect mai ferm sau pur și simplu pentru a ridica și a îmbunătăți un sân care a pierdut vitalitatea, indiferent de dimensiunea sa. Se aplică zilnic, cu un masaj circular (eu o folosesc seara) și rezultatele nu întârzie să apară.

Are o textura cremoasa, fluidă, cu parfum ușor floral, se absoarbe repede, nu pătează hainele și nu este nevoie să folosiți o cantitate mare de produs.

Crema echilibrată Biome pentru ten normal

Dermocosmetica este o știință care se află între cosmetică și dermatologie. Adică produsele dermocosmetice nu sunt considerate medicamente, dar beneficiile lor pentru piele depășesc acțiunea cosmeticelor. Prin urmare, produsele dermocosmetice sunt indicate în situații în care este necesar să se mențină pH-ul natural al pielii, pentru a obține un efect hidratant, calmant și decongestionant, dar și pentru îngrijirea pielii în cazul acneei.

Crema echilibrată Biome pentru ten normal

Crema echilibrată Biome mi-a venit că o mănușă, dacă pot să spun așa. Eu nu am probleme cu tenul, nu am alergii și pielea mea este normală spre mixtă, cu tendințe exces de sebum în zona T. Încerc pe cât posibil să o păstrez curată, fac cel puțin o ședință de ProSkin pe lună și utilizez scruburi de tot felul.

Crema Biome pentru ten normal hidratează intens tenul, având un efect antiinflamator asupra focarelor de acnee. Practic dacă simți că se formează un coș, sau un por obturat dă semne de infecție, crema calmează și oprește formarea acestuia.

Ca textură o văd foarte suavă, ușor grasă, fără a încărca tenul însă. Hidratează, luminează și uniformizează pielea tenului, încă de la primele aplicații.

La fel ca și în cazul cremei pentru bust, se utilizează o cantitate mică de produs, în funcție de necesitățile tenului.

Masca de față cu aminoacizi

Masca de față cu aminoacizi am folosit-o de vreo trei ori, în mare parte pentru că am avut abonament la ProSkin. Dar cum iarna este pe cale să pună stăpânire pe noi și pielea tenului are nevoie de răsfăț, cu siguranță o voi folosi mai des în aceast anotimp.

Combinația ingredientelor active dintre aminoacizii și extractul de nămol terapeutic, transformă această mască într-o armă veritabilă care lupta împotriva deshidratării, problemă care se face resimțită în anotimpul rece.

Masca de față cu aminoacizi

Eu îndepărtez măștile de față prin clătire cu apă călduță, însă această mască poate fi îndepărtată cu un disc demachiant. În acest fel pe piele rămâne o cantitate mai mare de micro elemente terapeutice care aduc un plus de hidratare, calmând epiderma.

Masca are ca efect eliminarea impurităților și eliberarea porilor. Pielea se simte mai catifelată și revigorată, recăpătându-și strălucirea.

Concluzii finale după utilizare produse Pell Amar

Produsele dermatocosmetice sunt în general potrivite pentru hrănirea și îngrijirea tuturor tipurilor de piele, oferind regenerare intensă chiar și pentru tipurile de piele cu nevoi speciale, foarte deshidratate sau deteriorate, depășind cu mult efectele pe care le poate oferi un produs cosmetic tradițional.

Pell Amar cuprinde în portofoliul sau produse de excepție potrivite pentru problemele fiecăruia dintre noi, au un preț foarte accesibil și sunt cu adevărat eficiente, fiind folosite de către specialiști în cosmetică și nu numai, în baze de tratament sau centre wellness.

Crema Biome, masca de față cu amino-acizi și crema pentru bust și decolteu mi-au depășit cu mult așteptările și abia aștept să cunosc și alte produse Pell Amar.

Produsele dermatocosmetice Pell Amar pot fi achiziționate în farmacii (Farmacia Tei -Bebe Tei), dm drogerie markt, magazinele cu profil naturist, Emag sau online în magazinul oficial.

Voi ați folosit vreun produs de la acest brand? Ce produse v-au impresionat?

1 Comment on "Pell Amar – dermatocosmetice românești pentru o piele frumoasă și sănătoasă și un decolteu de invidiat"

  1. Nu am folosit produse de la acest brand niciodata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*